Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dimbar LED-pære med klassisk design

Philips LED classic 40W A60 E27 CL WGD90 SRT4

  Art.nr: 1014184
  • 5 W (~40 W)
  • E27-sokkel
  • 470 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Classic A60 40W Dimmable LED trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i klarglass. Den er dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter situasjon og behov.

Energibesparende

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 5 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klart glass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, også de uten skjerm.

Dimbar

Denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014184 1014184 Philips Philips LED classic 40W A60 E27 CL WGD90 SRT4 929002391601 Med Philips Classic A60 40W Dimmable LED trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i klarglass. Den er dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter situasjon og behov.EnergibesparendeLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 5 W og avgir 470 lumen, noe som tilsvarer en 40 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klart glass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, også de uten skjerm.DimbarDenne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 5 1 55 NOK 55 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning