Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dimbar LED-pære med frostet glass

Philips LED classic 25W P45 E27 WW FR ND SRT4

  Art.nr: 1014163
  • 2,2 W (~25 W)
  • E27-sokkel
  • 250 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Classic Dimmable LED P45 25W E27 trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass. Den er dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter situasjon og behov.

Energibesparende

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 2,2 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i frostet glass og imiterer det myke lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange tak- og vegglamper. Den beskjedne størrelsen passer bra der det er trangt, for eksempel i takplafonder.

Dimbar

Denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014163 1014163 Philips Philips LED classic 25W P45 E27 WW FR ND SRT4 929001345655 Med Philips Classic Dimmable LED P45 25W E27 trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i frostet glass. Den er dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter situasjon og behov.EnergibesparendeLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 2,2 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Levetiden er også mye lenger enn på glødepærer, så dette er et enkelt valg uansett om du vil tenke på lommeboka eller miljøet.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i frostet glass og imiterer det myke lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange tak- og vegglamper. Den beskjedne størrelsen passer bra der det er trangt, for eksempel i takplafonder.DimbarDenne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning