Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Energibesparende LED-pære med klassisk design

Philips LED classic 25W E27 WWA60 CL ND SRT4

  Art.nr: 1014180
  • 2,2 W (~25 W)
  • E27-sokkel
  • 250 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Classic LED A60 25W trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. 

Perfekt for grunnbelysning

LED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 2,2 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, og det klassiske designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014180 1014180 Philips Philips LED classic 25W E27 WWA60 CL ND SRT4 929002023055 Med Philips Classic LED A60 25W trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys som er behagelig for øynene, har ekstra lang levetid og et design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. Perfekt for grunnbelysningLED-pærene fra Philips er moderne, allsidige og passer perfekt som grunnbelysning i alle rom. Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 2,2 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. E27-sokkelen passer i mange taklamper, utendørsarmaturer og vegglamper, og det klassiske designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Nå kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 35 NOK 35 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning