Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dimbar LED-mignonpære

Philips LED classic 25W B35 E14 CL WGD90 SRT4

  Art.nr: 1014178
  • 3,2 W (~25W)
  • E14-sokkel
  • 250 lumen
  • Behagelig for øynene
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips LED Classic trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. 

Energibesparende LED-pære

Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 3,2 W og avgir 250lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Klassisk form

LED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. Den lille E14-sokkelen passer i mange bord- og vegglamper og lysekroner, og mignon-designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.

Dimbar

Denne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser.Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014178 1014178 Philips Philips LED classic 25W B35 E14 CL WGD90 SRT4 929002393201 Med Philips LED Classic trenger du ikke å velge mellom energieffektivitet, design og funksjon. Denne LED-pæra gir et vakkert, varmhvitt lys, har ekstra lang levetid og et  design i klart glass som ligner ei klassisk glødepære. Energibesparende LED-pæreDenne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 3,2 W og avgir 250lumen, noe som tilsvarer en 25 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Klassisk formLED-pærer er rimeligere og mer miljøvennlige enn glødepærer, men ikke alltid like pene. Denne pæra er laget i klarglass og imiterer det vakre, glitrende lyset fra tradisjonelle pærer. Den passer overalt og kan trygt vises frem. Den lille E14-sokkelen passer i mange bord- og vegglamper og lysekroner, og mignon-designet gjør dette til et godt valg i lamper uten lampeskjerm.DimbarDenne dimbare lyskilden kan du dimme fra et varmt lys på 2 200 K til 2 700 K. Jo mer du dimmer, dess varmere blir lyset.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser.Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. Smartbelysning 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning