Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2-pk Philips Hue-lyspærer med E14-sokkel

Philips HUE 2-pack E14 5.7W White

  Art.nr: 1014906
  • E14-sokkel
  • 5,7 W (~40 W)
  • Varer 25 000 timer
  • 470 lm
  • Bluetooth og Google Home

Internett

Forventet på lager: 15.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Hue 2-pk E14 består av to pene LED-pærer med 470 lm lysstyrke hver. Lyspærene kan styres rett fra mobilen via Bluetooth, men kan gjøre mye mer med en trådløs tilkobling til en Philips Hue Bridge. Pærene kan dimmes fra sterkt dagstidslys til svakt nattlys og gir et behagelig, varmhvitt lys.

Bruk Philips Hue som ditt eget oppvarmingslys og våkn opp langsomt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset gradvis på ved å øke lysintensiteten over tid, som gir øynene dine opplevelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la pæra slukkes gradvis på en naturlig måte når du vil slappe av eller sove. 

En smart lampe

På egen hånd vil denne pæra fungere som en hvilken som helst lyspære, men som en smartpære har den mye mer å by på. For å komme i gang med smartbelysning trenger du å trådløst koble pæra opp mot en Philips Hue Bridge, som kjøpes separat. Med en WiFi-tilkoblet Hue Bridge kan du styre smartpærer og andre enheter med timere, sensorer, alarmer og mer for å få en lysere, vakrere og mer energibesparende hverdag – uten strevsomme ledninger og dyre elektrikere.

Philips Hue-lyspærer bør tilkobles en Hue Bridge for maksimalt funksjonalitet.

Philips Hue Bridge

Bridge er hjernen i systemet og kobles til ruteren i hjemmenettverket ditt. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler dem trådløst til systemet. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet. Philips Hue er også kompatibel med andre smartløsninger som Google Home og Apple HomeKit.

1014906 1014906 Philips Philips HUE 2-pack E14 5.7W White 929002440602 Philips Hue 2-pk E14 består av to pene LED-pærer med 470 lm lysstyrke hver. Lyspærene kan styres rett fra mobilen via Bluetooth, men kan gjøre mye mer med en trådløs tilkobling til en Philips Hue Bridge. Pærene kan dimmes fra sterkt dagstidslys til svakt nattlys og gir et behagelig, varmhvitt lys. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Bruk Philips Hue som ditt eget oppvarmingslys og våkn opp langsomt for en god start på dagen. Med Hue-appen kan du sette lyset gradvis på ved å øke lysintensiteten over tid, som gir øynene dine opplevelsen av å våkne opp til soloppgangen. På samme måte kan du også la pæra slukkes gradvis på en naturlig måte når du vil slappe av eller sove.  En smart lampe På egen hånd vil denne pæra fungere som en hvilken som helst lyspære, men som en smartpære har den mye mer å by på. For å komme i gang med smartbelysning trenger du å trådløst koble pæra opp mot en Philips Hue Bridge, som kjøpes separat. Med en WiFi-tilkoblet Hue Bridge kan du styre smartpærer og andre enheter med timere, sensorer, alarmer og mer for å få en lysere, vakrere og mer energibesparende hverdag – uten strevsomme ledninger og dyre elektrikere. Philips Hue Bridge Bridge er hjernen i systemet og kobles til ruteren i hjemmenettverket ditt. Første gang Bridge startes søker den opp kompatible enheter og kobler dem trådløst til systemet. Når installasjonen av lampene er klar kan du begynne å bruke gratisappen Philips Hue på mobilen eller nettbrettet. Philips Hue er også kompatibel med andre smartløsninger som Google Home og Apple HomeKit. Smartbelysning 5 1 339 NOK 339 NewCondition PreOrder
  1. Smarte hjem
  2. Smartbelysning