Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Overvåkningskamera med WiFi og nattsyn

TP-Link Tapo C310 Outdoor Security Wi-Fi Camera

  Art.nr: 1016131
 • 1296p HD+-kamera
 • IP66-klassifisert
 • Toveiskommunikasjon
 • Bevegelsessensor og mobilvarsler
 • Støtter Google Assistant og Amazon Alexa

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

TP-Link Tapo C310 er et overvåkingskamera som filmer i HD+-kvalitet og har kraftig nattsyn. Tapo C310 varsler deg på mobilen hvis noen er utenfor, og du kan bruke sirenen for å skremme bort ubudne gjester. I tillegg er kameraet Google Assistant- og Amazon Alexa-kompatibelt, slik at du kan kontrollere det ved hjelp av talekommandoer.

Varsler deg hvis noen beveger seg utenfor

For å komme igang med å bruke TP-Link Tapo C310 laster du ned TP-Link Tapo-appen. Skru på kameraet og følg deretter instruksjonene i appen, så er kameraet klart til bruk! I appen kan du lagre overvåkingsklipp, endre innstillinger, se live-visninger og avspillinger.

Fordi kameraet er utstyrt med bevegelsessensor vil du motta varsler umiddelbart hvis noen beveger seg i kameraets synsfelt. I varslene ser du hva som skjer på utsiden og kan deretter velge hvordan du vil reagere. Du kan for eksempel snakke med personen du ser, enten det er uvedkommende eller en bekjent.

Laget for utendørsbruk

Overvåkningskameraet Tapo C310 er et vanntett overvåkingskamera som tåler tøffe utemiljøer. Det har IP66-klassifisering og er dermed motstandsdyktig mot både regn og støv.

TP-Link Tapo C310

Detaljrikt nattsyn

Godt nattsyn er kanskje den viktigste funksonen et overvåkningskamera kan ha. Tapo C310 filmer like klare og skarpe bilder når det er mørkt som når det er lyst, og kan se hele tredve meter foran seg. Overvåkningskameraet har 3 MP-oppløsning, altså høyere kvalitet enn Full HD, med 2304 × 1296p.

Toveiskommunikasjon

I tillegg til å holde oversikt over hvem som beveger seg utenfor hjemmet ditt lar Tapo C310 deg både høre og snakke med personen utenfor. Du kan jage vekk uvedkommende, instruere budet om å gjemme pakken under verandaen og be svigermor om å vente til du er tilbake fra butikken.

I pakken finner du:

 • Tapo C310 
 • Strømadapter
 • Fester og skruer 
 • Vanntett forsegling 
 • Vanntette kabelfester 
 • Bruksanvisning og hurtigstartguide

1016131 1016131 TP-Link TP-Link Tapo C310 Outdoor Security Wi-Fi Camera 1770500048 TP-Link Tapo C310 er et overvåkingskamera som filmer i HD+-kvalitet og har kraftig nattsyn. Tapo C310 varsler deg på mobilen hvis noen er utenfor, og du kan bruke sirenen for å skremme bort ubudne gjester. I tillegg er kameraet Google Assistant- og Amazon Alexa-kompatibelt, slik at du kan kontrollere det ved hjelp av talekommandoer.Varsler deg hvis noen beveger seg utenforFor å komme igang med å bruke TP-Link Tapo C310 laster du ned TP-Link Tapo-appen. Skru på kameraet og følg deretter instruksjonene i appen, så er kameraet klart til bruk! I appen kan du lagre overvåkingsklipp, endre innstillinger, se live-visninger og avspillinger.Fordi kameraet er utstyrt med bevegelsessensor vil du motta varsler umiddelbart hvis noen beveger seg i kameraets synsfelt. I varslene ser du hva som skjer på utsiden og kan deretter velge hvordan du vil reagere. Du kan for eksempel snakke med personen du ser, enten det er uvedkommende eller en bekjent.Laget for utendørsbrukOvervåkningskameraet Tapo C310 er et vanntett overvåkingskamera som tåler tøffe utemiljøer. Det har IP66-klassifisering og er dermed motstandsdyktig mot både regn og støv.Detaljrikt nattsynGodt nattsyn er kanskje den viktigste funksonen et overvåkningskamera kan ha. Tapo C310 filmer like klare og skarpe bilder når det er mørkt som når det er lyst, og kan se hele tredve meter foran seg. Overvåkningskameraet har 3 MP-oppløsning, altså høyere kvalitet enn Full HD, med 2304 × 1296p.ToveiskommunikasjonI tillegg til å holde oversikt over hvem som beveger seg utenfor hjemmet ditt lar Tapo C310 deg både høre og snakke med personen utenfor. Du kan jage vekk uvedkommende, instruere budet om å gjemme pakken under verandaen og be svigermor om å vente til du er tilbake fra butikken.I pakken finner du:Tapo C310 StrømadapterFester og skruer Vanntett forsegling Vanntette kabelfester Bruksanvisning og hurtigstartguide Overvåkningskamera 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Overvåkningskamera