Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåk hjemmet i Full HD-oppløsning

TP-Link Tapo C100

  Art.nr: 1012912
  • 1080p Full HD-kamera
  • Toveiskommunikasjon
  • Sender pushvarsel ved bevegelse foran kamera
  • Lagrer lokalt på microSD

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tapo C100 er et overvåkningskamera i Full HD som egner seg for bruk innendørs. Kameraet fra TP-Link overvåker både dag og natt, og støtter lokal lagring av innspilt materiale på en microSD-kort. Med en gang bevegelse oppfattes av kameraet sendes et pushvarsel til telefonen din og du kan gå inn i appen for å se det kameraet har fanget opp. Dessuten kan du også kommunisere med vedkommende på andre siden av kameraet. 

Kommuniser via kameraet

Ved hjelp av TP-Links Tapo-app du kommunisere direkte via telefonen med vedkommende gjennom kameraets høyttalere. Ettersom Tapo C100 er utstyrt med en innebygd mikrofon, slik at du kan høre hva som sies i rommet. I tillegg har du muligheten til å kommunisere med vedkommende på andre siden av kameraet, enten det er familien eller for å skremme vekk ubudne gjester.

Se hva som rører seg i mørket

Når det er mørkt i rommet aktiveres den 850 nm infrarøde lampen. IR-lampen samarbeider med smart programvare for at du skal få et godt bilderesultat, uansett tid på døgnet. På den måten kan kameraet også overvåke i mørket med opptil 10 meters rekkevidde.

Sender varsel ved bevegelse

Så fort kameraet oppdager at det er bevegelse i rommet, sendes et varsel rett til din telefon med et klipp av hva kameraet har fanget opp. Via appen kan du også stille inn hva kameraet skal gjøre dersom det oppdager noe. C100 kan for eksempel blinke eller spille av lyder for å skremme bort uvedkommende.

Lagrer på microSD

Kameraet støtter microSD-kort med opptil 128 GB lagringskapasitet, som tilsvarer omtrent 384 timer med opptak. Ved å bare sette inn et minnekort på baksiden av kameraet og å aktivere lokal lagring i appen, har du alt kameraet har plukket opp lagret fysisk. I appen kan du også aktivere funksjonen "Loop Recording", som gjør at kameraet overskriver eldre opptak dersom minnet er fullt slik at ingenting sniker seg forbi ubemerket.

Akitvitetsområder

Ved å definere aktivitetsområder via appen, bestemmer du hvor kameraet skal fokusere. Det vil si at kameraet ignorerer eventuell bevegelse i et område for å heller fokusere på et område. På den måten slipper du å få en masse unødvendige varsler, dersom det for eksempel plukker opp et hint av bevegelse i gangen innenfor synsfeltet. 

Dette får du:

  • TP-Link Tapo C100
  • Strømadapter
  • Installasjonsveiledning
  • Bruksanvisning
1012912 TP-Link TP-Link Tapo C100 Tapo C100 Tapo C100 er et overvåkningskamera i Full HD som egner seg for bruk innendørs. Kameraet fra TP-Link overvåker både dag og natt, og støtter lokal lagring av innspilt materiale på en microSD-kort. Med en gang bevegelse oppfattes av kameraet sendes et pushvarsel til telefonen din og du kan gå inn i appen for å se det kameraet har fanget opp. Dessuten kan du også kommunisere med vedkommende på andre siden av kameraet.  Kommuniser via kameraet Ved hjelp av TP-Links Tapo-app du kommunisere direkte via telefonen med vedkommende gjennom kameraets høyttalere. Ettersom Tapo C100 er utstyrt med en innebygd mikrofon, slik at du kan høre hva som sies i rommet. I tillegg har du muligheten til å kommunisere med vedkommende på andre siden av kameraet, enten det er familien eller for å skremme vekk ubudne gjester. Se hva som rører seg i mørket Når det er mørkt i rommet aktiveres den 850 nm infrarøde lampen. IR-lampen samarbeider med smart programvare for at du skal få et godt bilderesultat, uansett tid på døgnet. På den måten kan kameraet også overvåke i mørket med opptil 10 meters rekkevidde. Sender varsel ved bevegelse Så fort kameraet oppdager at det er bevegelse i rommet, sendes et varsel rett til din telefon med et klipp av hva kameraet har fanget opp. Via appen kan du også stille inn hva kameraet skal gjøre dersom det oppdager noe. C100 kan for eksempel blinke eller spille av lyder for å skremme bort uvedkommende. Lagrer på microSD Kameraet støtter microSD-kort med opptil 128 GB lagringskapasitet, som tilsvarer omtrent 384 timer med opptak. Ved å bare sette inn et minnekort på baksiden av kameraet og å aktivere lokal lagring i appen, har du alt kameraet har plukket opp lagret fysisk. I appen kan du også aktivere funksjonen "Loop Recording", som gjør at kameraet overskriver eldre opptak dersom minnet er fullt slik at ingenting sniker seg forbi ubemerket. Akitvitetsområder Ved å definere aktivitetsområder via appen, bestemmer du hvor kameraet skal fokusere. Det vil si at kameraet ignorerer eventuell bevegelse i et område for å heller fokusere på et område. På den måten slipper du å få en masse unødvendige varsler, dersom det for eksempel plukker opp et hint av bevegelse i gangen innenfor synsfeltet.  Dette får du: TP-Link Tapo C100StrømadapterInstallasjonsveiledningBruksanvisning Overvåkningskamera 4 1 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera