Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Værbestandig overvåkingskamera med skytjenester

TP-Link KC200

  Art.nr: 1007640
  • Full HD-oppløsning
  • Spill inn og del materiale
  • Innebygd sirene
  • Kan monteres på vegg
  • Toveiskommunikasjon

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP Link KC200 er et værbestandig (IP65) overvåkingskamera med fullstendig funksjoner som du kan få tilgang til hvor som helst du er. Uansett om det er dag, natt, regn, sol eller snø så overvåker og rapporterer KC200 direkte til deg via notifikasjoner på din smarttelefon.

Overvåkingskameraet spiller inn og strømmer i 1080p (Full HD) sånn at du skal kunne ha et klart og tydelig bilde på det du vil overvåke.

iF Design Awards 2018

TP Link KC200 har blitt tildelt prisen iF Design Award 2018 for sitt stilrene design. Les mer her

Spill inn og del

Med sky-tjenesten Kasa Care kan du de første to årene helt uten ekstra kostnad spille inn og lagre opptil 2 dager med videomateriale på opptil 1 GB med minne. Dette tilsvarer cirka 4 timer med Full HD-oppløst video. Vil man ha ytterligere lagringsplass finnes det ulike planer man kan abonnere på til en ekstra kostnad, eller du kan etter to år forlenge skylagringstjenesten gjennom et abonnement.

Monter det hvor du vil

I esken med KC200 finnes ett monteringssett for vegg som inneholder ett magnetisk veggfeste og en monteringsplate sånn at du enkelt kan få opp kameraet på et optimalt sted.

Innebygd sirene

TP Link KC200 har en innebygd sirene som med fordel brukes for å skremme bort inntrengere eller uønsket besøk.

Toveiskommunikasjon

Om noen ringer på døren og du har kameraet stilt inn mot entreen så kan du kommunisere med besøkeren. Er det ett bud kan du gi instruksjoner for leveranse av pakken eller lignende.

Direkte notifikasjoner

Du har valget om å få en notifikasjon direkte til din smarttelefon når kameraet oppdager bevegelse og på den måten har du hele tiden full kontroll på hva som skjer.

Velg aktivitetsone

I appen "Kasa Smart" som du laster ned i AppStore eller Google Play kan du ta ett stillbilde av hva kameraet ser og siden velge hvor på bildet som KC200 skal lete etter aktivitet, som for eksempel ved inngangsdøren eller ved porten til hagen.

I appen endrer du til og med øvrige innstillinger gjeldene notifikasjoner, skjemalegging av aktiv tid og mye mer.

Sikker innspilling

Ettersom alle vil ha sine private saker nettopp det - privat - så er all videostrømming beskyttet med en industriell kryptering på 128-bit AES med SSL/TLS direkte fra kameraet.

Klar for smarte hjem

TP Link KC200 er klar for å integreres i ditt smarte hjem takket være støtte for Google Assistant og til og med Alexa. Med Google Assistant og Alexa kan du gi stemmekommandoer til kameraet ditt. Enkelt og uten vanskeligheter.

1007640 1007640 TP-Link TP-Link KC200 KC200 TP Link KC200 er et værbestandig (IP65) overvåkingskamera med fullstendig funksjoner som du kan få tilgang til hvor som helst du er. Uansett om det er dag, natt, regn, sol eller snø så overvåker og rapporterer KC200 direkte til deg via notifikasjoner på din smarttelefon. Overvåkingskameraet spiller inn og strømmer i 1080p (Full HD) sånn at du skal kunne ha et klart og tydelig bilde på det du vil overvåke. iF Design Awards 2018 TP Link KC200 har blitt tildelt prisen iF Design Award 2018 for sitt stilrene design. Les mer her Spill inn og del Med sky-tjenesten Kasa Care kan du de første to årene helt uten ekstra kostnad spille inn og lagre opptil 2 dager med videomateriale på opptil 1 GB med minne. Dette tilsvarer cirka 4 timer med Full HD-oppløst video. Vil man ha ytterligere lagringsplass finnes det ulike planer man kan abonnere på til en ekstra kostnad, eller du kan etter to år forlenge skylagringstjenesten gjennom et abonnement. Monter det hvor du vil I esken med KC200 finnes ett monteringssett for vegg som inneholder ett magnetisk veggfeste og en monteringsplate sånn at du enkelt kan få opp kameraet på et optimalt sted. Innebygd sirene TP Link KC200 har en innebygd sirene som med fordel brukes for å skremme bort inntrengere eller uønsket besøk. Toveiskommunikasjon Om noen ringer på døren og du har kameraet stilt inn mot entreen så kan du kommunisere med besøkeren. Er det ett bud kan du gi instruksjoner for leveranse av pakken eller lignende. Direkte notifikasjoner Du har valget om å få en notifikasjon direkte til din smarttelefon når kameraet oppdager bevegelse og på den måten har du hele tiden full kontroll på hva som skjer. Velg aktivitetsone I appen "Kasa Smart" som du laster ned i AppStore eller Google Play kan du ta ett stillbilde av hva kameraet ser og siden velge hvor på bildet som KC200 skal lete etter aktivitet, som for eksempel ved inngangsdøren eller ved porten til hagen. I appen endrer du til og med øvrige innstillinger gjeldene notifikasjoner, skjemalegging av aktiv tid og mye mer. Sikker innspilling Ettersom alle vil ha sine private saker nettopp det - privat - så er all videostrømming beskyttet med en industriell kryptering på 128-bit AES med SSL/TLS direkte fra kameraet. Klar for smarte hjem TP Link KC200 er klar for å integreres i ditt smarte hjem takket være støtte for Google Assistant og til og med Alexa. Med Google Assistant og Alexa kan du gi stemmekommandoer til kameraet ditt. Enkelt og uten vanskeligheter. Overvåkningskamera 4,2 32 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera