Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart overvåkingskamera med skytjenester

TP-Link KC120

  Art.nr: 1007641
  • Full HD-oppløsning
  • Toveiskommunikasjon
  • Støtte for Google Assistant og Alexa
  • Få varsler direkte på smarttelefonen
  • Nattsyn

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 129,-

Delbetal fra 139,-/mnd. Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP Link KC120 er et smart overvåkingskamera for innendørsbruk som du kan få tilgang til hvor som helst i verden. Overvåkingskameraet filmer i Full HD, overvåker hjemmet ditt døgnet rundt og sender deg varsler direkte til din smarttelefon om den oppdager bevegelse. KC120 har et stilrent design som gjør at den lett passer inn blant omgivelsene og er produsert med toveiskommunikasjon for at du skal kunne kommunisere direkte via kameraet. Med støtte for både Google Assistant og Amazon Alexa integrerer du lett kameraet inn i ditt smarte hjem.

Spill inn i Full HD

Overvåkingskameraet spiller inn og strømmer i 1080p (Full HD) noe som sørger for skarpe og tydelige bilder eller filmer på hva som hender i hjemmet. KC120 er produsert med nattsyn og oppdager bevegelser i hjemmet fra opptil syv meters avstand, selv om natten.

Spill inn og del med Kasa Care

Med skytjenesten Kasa Care* kan du uten kostnad spille inn og lagre opptil to dager med videomateriale på opptil 1 GB minne som du siden kan spill av, laste ned eller dele med venner og familie. 1 GB tilsvarer cirka fire timer med Full HD-oppløst video. Vil man ha ytterligere lagringskapasitet finnes det ulike betalte abonnementsløsninger.

Få varlser direkte på din smarttelefon

Med appen Kasa Smart kan du få raske varsler direkte på din smarttelefon når kameraet oppdager bevegelse eller lyd i hjemmet, hvilket gjør at du har full kontroll på hva som hender i hjemmet, selv når du er på jobb.

Toveiskommunikasjon

KC120 er produsert med toveiskommunikasjon hvilket gir deg muligheten til å både høre hva som skjer og samtidig kommunisere via kameraet. Bruk funksjonen til for eksempel å sørge for at barna ikke spiser godteri før middagen, forhindre at kjæledyret ikke legger seg på sofaen eller for å helt enkelt prate med familien.

Enkel å montere og installere

I forpakningen medfølger monteringsmateriale for enkel montering av kameraet på veggen. Overvåkingskameraet kan også settes på en flat overflate og er produsert med en stabil og magnetisk fot. KC120 installeres raskt og enkelt med hjelp av Kasa App - last ned appen fra enten AppStore eller Google Play og følg instruksjonene.

Sikker innspilling og kryptering

Ettersom alle vil ha sine private saker private så er all videostrømming beskyttet med en industriell kryptering på 128-bit AES med SSL/TLS direkte fra kameraet.

Klar for smarte hjem

TP Link KC120 er klar for å integreres i ditt smarte hjem takket være støtte for Google Assistant og Alexa. Med Google Assistant og Alexa kan du enkelt gi stemmekommandoer til ditt kamera. Du kan til og med se kameraets videoinnspilling live på en skjerm med støtte for Google Assistant, Alexa eller som bruker en Google Chromecast.


* Kasa Care er under utvikling. Inntil da inngår det en 30 dagers gratis prøveperiode for Kasa Care Premium-planen.

1007641 1007641 TP-Link TP-Link KC120 KC120 TP Link KC120 er et smart overvåkingskamera for innendørsbruk som du kan få tilgang til hvor som helst i verden. Overvåkingskameraet filmer i Full HD, overvåker hjemmet ditt døgnet rundt og sender deg varsler direkte til din smarttelefon om den oppdager bevegelse. KC120 har et stilrent design som gjør at den lett passer inn blant omgivelsene og er produsert med toveiskommunikasjon for at du skal kunne kommunisere direkte via kameraet. Med støtte for både Google Assistant og Amazon Alexa integrerer du lett kameraet inn i ditt smarte hjem. Spill inn i Full HD Overvåkingskameraet spiller inn og strømmer i 1080p (Full HD) noe som sørger for skarpe og tydelige bilder eller filmer på hva som hender i hjemmet. KC120 er produsert med nattsyn og oppdager bevegelser i hjemmet fra opptil syv meters avstand, selv om natten. Spill inn og del med Kasa Care Med skytjenesten Kasa Care* kan du uten kostnad spille inn og lagre opptil to dager med videomateriale på opptil 1 GB minne som du siden kan spill av, laste ned eller dele med venner og familie. 1 GB tilsvarer cirka fire timer med Full HD-oppløst video. Vil man ha ytterligere lagringskapasitet finnes det ulike betalte abonnementsløsninger. Få varlser direkte på din smarttelefon Med appen Kasa Smart kan du få raske varsler direkte på din smarttelefon når kameraet oppdager bevegelse eller lyd i hjemmet, hvilket gjør at du har full kontroll på hva som hender i hjemmet, selv når du er på jobb. Toveiskommunikasjon KC120 er produsert med toveiskommunikasjon hvilket gir deg muligheten til å både høre hva som skjer og samtidig kommunisere via kameraet. Bruk funksjonen til for eksempel å sørge for at barna ikke spiser godteri før middagen, forhindre at kjæledyret ikke legger seg på sofaen eller for å helt enkelt prate med familien. Enkel å montere og installere I forpakningen medfølger monteringsmateriale for enkel montering av kameraet på veggen. Overvåkingskameraet kan også settes på en flat overflate og er produsert med en stabil og magnetisk fot. KC120 installeres raskt og enkelt med hjelp av Kasa App - last ned appen fra enten AppStore eller Google Play og følg instruksjonene. Sikker innspilling og kryptering Ettersom alle vil ha sine private saker private så er all videostrømming beskyttet med en industriell kryptering på 128-bit AES med SSL/TLS direkte fra kameraet. Klar for smarte hjem TP Link KC120 er klar for å integreres i ditt smarte hjem takket være støtte for Google Assistant og Alexa. Med Google Assistant og Alexa kan du enkelt gi stemmekommandoer til ditt kamera. Du kan til og med se kameraets videoinnspilling live på en skjerm med støtte for Google Assistant, Alexa eller som bruker en Google Chromecast. * Kasa Care er under utvikling. Inntil da inngår det en 30 dagers gratis prøveperiode for Kasa Care Premium-planen. Overvåkningskamera 4,5 15 1129 NOK 1129 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera