Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkningskamera med vidvinkel og nattmodus

TP-Link KC100

  Art.nr: 1010333
  • Full HD-oppløsning (1080p)
  • 130° opptaksvinkel
  • Mobilvarsel ved bevegelse
  • Toveiskommunikasjon
  • Inntil 6 m nattsyn

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

KC100 er et overvåkningskamera fra TP-Link beregnet for innendørsbruk. Overvåkningskameraet KC100 filmer i 1080p Full HD, som gir detaljerte bilder i høy kvalitet. Kameraet har dessuten en nattmodus som gjør at den kan skildre objekter i mørket på opptil 6 meters avstand, slik at du har god oversikt selv i store rom. Vidvinkelen gjør at kameraet har 130° opptaksvinkel, slik at du får dekt et stort område med ett kamera. I tillegg lar det deg stille inn fire ulike aktivitetssoner, som innebærer at du selv kan f.eks. dele et rom inn i flere ulike soner.

Tydelige bilder og 24/7-strømming

Med KC100 får du bilder i svært høy kvalitet. Kameraet filmer i 1080p (Full HD) og lar deg se alle detaljer. KC100 er dessuten utstyrt med en 130° vidvinkellinse, som gjør at du fanger hele rommet og aldri går glipp av noe. Med nattmodusen ser kameraet i tillegg tydelig i mørket opptil 6 meter foran seg.

Med direktestrømming 24/7 kan du når som helst se hva som skjer i boligen din, selv når du ikke er hjemme.

Overvåkningskameraet KC100 har en oppløsning på 1080p, som gir krystallklare bilder.
KC100 lar deg programmere inn aktivitetssoner for bevegelsesvarsel.

Aktivitetssoner

Med aktivitetssoner kan du selv bestemme hvilke soner kameraet skal fokusere på. Gjennom å bestemme aktivitetssoner, kan du få kameraet til å ignorere bevegelser innenfor visse sonerog kun reagere på bevegelser innenfor sonene du fastsetter. Slik kan du slippe å få unødvendige varsler om bevegelser i områder hvor dette er naturlig, for eksempel hvis et inngangsparti eller en korridor er innenfor kameraets utsnitt.

Varsler deg om bevegelse

Med KC100 får du automatiske varsler på mobilen så fort den oppdager bevegelse av noe slag, slik at du ikke trenger å se igjennom hele dagens videologg, men lene deg tilbake og fokusere kun på det du trenger å fokusere på.

Når du får et varsel fra kameraet om at den har oppdaget bevegelser i hjemmet ditt, kan du se hendelsesforløpet direkte på mobilen din. Trygt og lettvint.

KC100 gir deg automatiske varsler på mobilen når den oppdager bevegelse.
KC100s toveiskommunikasjon gjør at du kan skremme bort uvedkommende ved innbrudd.

Toveiskommunikasjon

Om noen uvedkommende skulle bryte seg inn i boligen din, kan du kommunisere til dem direkte via smarttelefonen din og kameraet. Dermed kan du skremme bort ubudne gjester ved å opplyse om at de blir overvåket.

Naturligvis kan du også kommunisere med barn eller kjæledyr gjennom kameraet, som å ønske barnet ditt velkommen hjem eller roe ned en urolig firbent venn.

1010333 TP-Link TP-Link KC100 KC100 KC100 er et overvåkningskamera fra TP-Link beregnet for innendørsbruk. Overvåkningskameraet KC100 filmer i 1080p Full HD, som gir detaljerte bilder i høy kvalitet. Kameraet har dessuten en nattmodus som gjør at den kan skildre objekter i mørket på opptil 6 meters avstand, slik at du har god oversikt selv i store rom. Vidvinkelen gjør at kameraet har 130° opptaksvinkel, slik at du får dekt et stort område med ett kamera. I tillegg lar det deg stille inn fire ulike aktivitetssoner, som innebærer at du selv kan f.eks. dele et rom inn i flere ulike soner. Tydelige bilder og 24/7-strømming Med KC100 får du bilder i svært høy kvalitet. Kameraet filmer i 1080p (Full HD) og lar deg se alle detaljer. KC100 er dessuten utstyrt med en 130° vidvinkellinse, som gjør at du fanger hele rommet og aldri går glipp av noe. Med nattmodusen ser kameraet i tillegg tydelig i mørket opptil 6 meter foran seg.Med direktestrømming 24/7 kan du når som helst se hva som skjer i boligen din, selv når du ikke er hjemme. Aktivitetssoner Med aktivitetssoner kan du selv bestemme hvilke soner kameraet skal fokusere på. Gjennom å bestemme aktivitetssoner, kan du få kameraet til å ignorere bevegelser innenfor visse sonerog kun reagere på bevegelser innenfor sonene du fastsetter. Slik kan du slippe å få unødvendige varsler om bevegelser i områder hvor dette er naturlig, for eksempel hvis et inngangsparti eller en korridor er innenfor kameraets utsnitt. Varsler deg om bevegelse Med KC100 får du automatiske varsler på mobilen så fort den oppdager bevegelse av noe slag, slik at du ikke trenger å se igjennom hele dagens videologg, men lene deg tilbake og fokusere kun på det du trenger å fokusere på.Når du får et varsel fra kameraet om at den har oppdaget bevegelser i hjemmet ditt, kan du se hendelsesforløpet direkte på mobilen din. Trygt og lettvint. Toveiskommunikasjon Om noen uvedkommende skulle bryte seg inn i boligen din, kan du kommunisere til dem direkte via smarttelefonen din og kameraet. Dermed kan du skremme bort ubudne gjester ved å opplyse om at de blir overvåket.Naturligvis kan du også kommunisere med barn eller kjæledyr gjennom kameraet, som å ønske barnet ditt velkommen hjem eller roe ned en urolig firbent venn. Overvåkningskamera 4,7 17 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera