Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Værbestandig og kabelfritt overvåkingssystem

Arlo VMS3130

  Art.nr: 215153
 • Basestasjon med ett kamera inkludert
 • Trådløst kamera drevet på batteri
 • Fungerer med PC, nettbrett og telefon
 • Bevegelsessensor i kamera
 • Enkel installasjon og bruk
1 590,-

Delbetal fra 178,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Netgear Arlo er et overvåkingssystem som er enkelt i bruk og med mange smarte funksjoner. I denne pakken følger det med ett kamera og en basestasjon. Kameraet drives av CR123-batterier, som gir en batterikapasitet på opp til seks måneder. Basestasjonen kobles til det eksisterende hjemmenettverket ditt for en enkel installasjon. Gjennom en app kan du få tilgang til systemet fra hvor enn du befinner deg.

100 % trådløst kamera med enkel installasjon

Du installerer Arlo ved å koble basestasjonen til ditt eksisterende hjemmenettverk. Deretter er du i gang etter bare et par minutter. Du kan til og med bruke et nettbrett eller en mobiltelefon for å konfigurere Arlo gjennom en gratis app på Google Play eller i Appstore.

Du kan bygge ut systemet med flere kameraer, slik at du har et komplett og brukervennlig system for hele hjemmet og uteplassen. Det finnes ingen begrensninger med Arlo siden kameraene ikke har noen kabler festet til seg. Dermed kan du ha oversikten både innendørs og utendørs, og i all slags vær.

Kameraenes unike design gjør at du enkelt kan ha det stående i bokhyllen, eller på hvilken som helst annen flat flate. Du kan til og med feste de i taket med de medfølgende magnetfestene.

Bevegelsessensorer med mange innstillinger

Kameraer som er koblet til Arlo-systemet ditt kan registrere bevegelser, slik at de først begynner å filme når det er bevegelser i bildet. Du kan selv bestemme hvor sensitive kameraene skal være for bevegelser, slik at katten din ikke utløser sensoren, mens en voksen person gjør det.

Skylagring av videoklipp

Med Arlo kan du lagre videoklippene du tar opp via Arlo sin egne skylagringstjeneste. Dermed kan du se på filmene uansett hvor du er!

Pakken inneholder

 • 1 stk trådløst og værbestandig HD-kamera med støtte for Night Vision
 • 1 stk Smart Home Basestasjon med strømadapter
 • 1 stk Ethernetkabel
 • 2 stk kamerafester med magnet
 • 2 stk skruer til festene
 • 4 stk Lithium CR123-batterier
 • 1 stk hurtigstartsguide
 • 1 stk klistremerke til vindu

Anbefalt tilbehør

(3 stk)
 • Overvåkingskamera med HD-kvalitet
 • Bevegelsessensor
 • 2-veis kommunikasjon

1 790,-

215153 Arlo Arlo VMS3130 VMS3130-100EUS Netgear Arlo er et overvåkingssystem som er enkelt i bruk og med mange smarte funksjoner. I denne pakken følger det med ett kamera og en basestasjon. Kameraet drives av CR123-batterier, som gir en batterikapasitet på opp til seks måneder. Basestasjonen kobles til det eksisterende hjemmenettverket ditt for en enkel installasjon. Gjennom en app kan du få tilgang til systemet fra hvor enn du befinner deg. 100 % trådløst kamera med enkel installasjon Du installerer Arlo ved å koble basestasjonen til ditt eksisterende hjemmenettverk. Deretter er du i gang etter bare et par minutter. Du kan til og med bruke et nettbrett eller en mobiltelefon for å konfigurere Arlo gjennom en gratis app på Google Play eller i Appstore. Du kan bygge ut systemet med flere kameraer, slik at du har et komplett og brukervennlig system for hele hjemmet og uteplassen. Det finnes ingen begrensninger med Arlo siden kameraene ikke har noen kabler festet til seg. Dermed kan du ha oversikten både innendørs og utendørs, og i all slags vær. Kameraenes unike design gjør at du enkelt kan ha det stående i bokhyllen, eller på hvilken som helst annen flat flate. Du kan til og med feste de i taket med de medfølgende magnetfestene. Bevegelsessensorer med mange innstillinger Kameraer som er koblet til Arlo-systemet ditt kan registrere bevegelser, slik at de først begynner å filme når det er bevegelser i bildet. Du kan selv bestemme hvor sensitive kameraene skal være for bevegelser, slik at katten din ikke utløser sensoren, mens en voksen person gjør det. Skylagring av videoklipp Med Arlo kan du lagre videoklippene du tar opp via Arlo sin egne skylagringstjeneste. Dermed kan du se på filmene uansett hvor du er! Pakken inneholder 1 stk trådløst og værbestandig HD-kamera med støtte for Night Vision1 stk Smart Home Basestasjon med strømadapter1 stk Ethernetkabel2 stk kamerafester med magnet2 stk skruer til festene4 stk Lithium CR123-batterier1 stk hurtigstartsguide1 stk klistremerke til vindu Overvåkningskamera 5 1 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
 1. Smarte Hjem
 2. Overvåkningskamera