Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tre trådløse overvåkningskameraer og basestasjon

Arlo Pro 2 – 3 Wire-Free HD Security Cameras (VMS4330P)

  Art.nr: 1002185
  • Trådløse kameraer
  • Oppladbare batterier
  • 2-veis kommunikasjon
  • IP65-sertifisering
  • Nattmodus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
5 990,-

Delbetal fra 544,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Netgear Arlo Pro 2 VMS4330P er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer. De trådløse overvåkningskameraene gir deg også god bilde- og lydopptak, toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering for utendørs bruk.

Forskjellene mellom Arlo Pro og Arlo Pro 2 er at den nye versjonen er i 1080p Full HD og når den er koblet til en strømkilde, kan den registrere aktivitet 24 timer i døgnet. En annen ting er at Arlo Pro kan opprette "aktivitetssoner" i appen, som fremhever områder du vil at kameraet skal holde et ekstra øye med.

Look Back-funksjonen

Arlo Pro 2 er tilkoblet en strømkilde og har derfor bevegelse- og lyddetektor. Det betyr at den kameraet aktiveres 3 sekunder før en utløste hendelse, slik at du alltid vet hva som skjedde, fra start til slutt.

Rask og enkel installasjon

Alt du trenger å gjøre er å sette inn batteriene i kameraet, trykke på sync-knappen på basestasjonen, før du trykker du på sync-knappen på kameraet. Dermed er det lett å lage et komplett overvåkningssystem som dekker hele huset ditt.

Høy kvalitet og IP65-sertifisering

VMC4030P Arlo Pro 2 leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og den innebygde 2-veis høyttaleren gjør at du kan våde høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann. 

1002185 Arlo Arlo Pro 2 – 3 Wire-Free HD Security Cameras (VMS4330P) VMS4330P-100EUS Netgear Arlo Pro 2 VMS4330P er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer. De trådløse overvåkningskameraene gir deg også god bilde- og lydopptak, toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering for utendørs bruk. Forskjellene mellom Arlo Pro og Arlo Pro 2 er at den nye versjonen er i 1080p Full HD og når den er koblet til en strømkilde, kan den registrere aktivitet 24 timer i døgnet. En annen ting er at Arlo Pro kan opprette "aktivitetssoner" i appen, som fremhever områder du vil at kameraet skal holde et ekstra øye med. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Look Back-funksjonen Arlo Pro 2 er tilkoblet en strømkilde og har derfor bevegelse- og lyddetektor. Det betyr at den kameraet aktiveres 3 sekunder før en utløste hendelse, slik at du alltid vet hva som skjedde, fra start til slutt. Rask og enkel installasjon Alt du trenger å gjøre er å sette inn batteriene i kameraet, trykke på sync-knappen på basestasjonen, før du trykker du på sync-knappen på kameraet. Dermed er det lett å lage et komplett overvåkningssystem som dekker hele huset ditt. Høy kvalitet og IP65-sertifisering VMC4030P Arlo Pro 2 leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og den innebygde 2-veis høyttaleren gjør at du kan våde høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Overvåkningskamera 5 1 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera