Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkingskamera med nattmodus

IMOU LOOC

  Art.nr: 1010203
  • Full HD-kamera med 1080p-oppløsning
  • IP65
  • Toveiskommunikasjon
  • Nattmodus med 30 meters rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Imou LOOC er et overvåkingskamera for utendørsbruk som drives av en fast strømkilde. Det er derfor ingen batterier som må lades opp. Kameraet er IP65-sertifisert, har integrert sirene på 110 dB og spotlight som aktiveres når bevegelsessensoren registrerer bevegelse. Ved hjelp av PIR-teknologi merker kameraet forskjell på dyr og mennesker, og feilmarginen er derfor forsvinnende liten sammenlignet med andre overvåkingskameraer. Med toveiskommunikasjonen kan du både prate med barna og berolige husdyrene dine og skremme bort uvedkommende. 

Avansert H.265-kompresjon

Imou LOOC benytter den aller seneste H.265-teknologien til videokomprimering, og halverer dermed filstørrelsen. Det gir deg plass til dobbelt så mye på microSD-kortet. 

Med Imou LOOC 

I tillegg til at Imou LOOC filmer i Full HD selv i mørket så har den også en høylytt sirene og en spotlight som aktiveres når sensoren registrerer bevegelse fra mennesker. Sirenen er på hele 110 dB; like høyt som et fjellbor eller en rockekonsert, og skremmer effektivt bort uønskede gjester. For å unngå falsk alarm så bruker LOOC PIR-lys - passive infra red light - til å avgjøre om det er et menneske eller et dyr som bevegelser seg i synsfeltet til kameraet. 

Skysparing

Imou lar deg velge om du vil lagre filmene på et microSD-kort eller i Imou Cloud, som er Imous egen skytjeneste. Ønsker du å lagre på microSD så har Imou LOOC plass til et kort på opptil 128 GB. Via appen Imou Cloud kan du til og med kjøre livesendinger fra kameraet til mobilen din og få pushmeldinger på telefonen hver gang bevegelsessensoren i Imou LOOC registrerer bevegelse. Alle videoer som kammeraet har tatt opp ved utløst bevegelsessensor spares enten på microSD-kortet eller i Imou Cloud. Dine personlige data er selvsagt private og deles ikke med noen andre - det er kun du som har tilgang. 

Skysparing i Imou Cloud er en abonnementtjeneste som finnes med tre og sju dagers lagringstid. Avhengig av hvilket abonnement du går for kan du altså se innspilte videoer fra de siste tre eller sju dagene. 

Registrering før bruk

Før du kan sette i gang med å bruke kameraet må det registreres hos IMOU, slik at det kobles til deg som bruker. På strømkabelen som kobles til kameraet finner du en QR-kode som du skanner og som leder deg til en nettside der du fullfører registreringen. 

1010203 1010203 IMOU IMOU LOOC 1.0.03.04.10409 Imou LOOC er et overvåkingskamera for utendørsbruk som drives av en fast strømkilde. Det er derfor ingen batterier som må lades opp. Kameraet er IP65-sertifisert, har integrert sirene på 110 dB og spotlight som aktiveres når bevegelsessensoren registrerer bevegelse. Ved hjelp av PIR-teknologi merker kameraet forskjell på dyr og mennesker, og feilmarginen er derfor forsvinnende liten sammenlignet med andre overvåkingskameraer. Med toveiskommunikasjonen kan du både prate med barna og berolige husdyrene dine og skremme bort uvedkommende.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Avansert H.265-kompresjon Imou LOOC benytter den aller seneste H.265-teknologien til videokomprimering, og halverer dermed filstørrelsen. Det gir deg plass til dobbelt så mye på microSD-kortet.  Med Imou LOOC  I tillegg til at Imou LOOC filmer i Full HD selv i mørket så har den også en høylytt sirene og en spotlight som aktiveres når sensoren registrerer bevegelse fra mennesker. Sirenen er på hele 110 dB; like høyt som et fjellbor eller en rockekonsert, og skremmer effektivt bort uønskede gjester. For å unngå falsk alarm så bruker LOOC PIR-lys - passive infra red light - til å avgjøre om det er et menneske eller et dyr som bevegelser seg i synsfeltet til kameraet.  Skysparing Imou lar deg velge om du vil lagre filmene på et microSD-kort eller i Imou Cloud, som er Imous egen skytjeneste. Ønsker du å lagre på microSD så har Imou LOOC plass til et kort på opptil 128 GB. Via appen Imou Cloud kan du til og med kjøre livesendinger fra kameraet til mobilen din og få pushmeldinger på telefonen hver gang bevegelsessensoren i Imou LOOC registrerer bevegelse. Alle videoer som kammeraet har tatt opp ved utløst bevegelsessensor spares enten på microSD-kortet eller i Imou Cloud. Dine personlige data er selvsagt private og deles ikke med noen andre - det er kun du som har tilgang.  Skysparing i Imou Cloud er en abonnementtjeneste som finnes med tre og sju dagers lagringstid. Avhengig av hvilket abonnement du går for kan du altså se innspilte videoer fra de siste tre eller sju dagene.  Registrering før brukFør du kan sette i gang med å bruke kameraet må det registreres hos IMOU, slik at det kobles til deg som bruker. På strømkabelen som kobles til kameraet finner du en QR-kode som du skanner og som leder deg til en nettside der du fullfører registreringen.  Overvåkningskamera 4,1 23 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera