Cue 2 overvåkingskamera med AI-teknologi

IMOU Cue 2

  Art.nr: 1010741
 • 1080p Full HD-kamera
 • Toveiskommunikasjon
 • Ser forskjell på mennesker og dyr
 • MicroSD
 • Fanger opp uvanlige lyder

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Overvåkingskameraet IMOU Cue 2 har toveiskommunikasjon og nattmodus, og er ment for innendørsbruk. Kameraet filmer i krystallklar Full HD-oppløsning (1080p), og bruker H.265-videokomprimering for å gi deg Full HD-kvalitet i langt mindre filer. Mindre filer minsker ikke bare behovet for lagringsplass, men minsker også belastningen på nettverket ditt. Cue 2 skiller mellom mennesker og dyr, og sender derfor bare varsler du faktisk bryr deg om. 

Cue 2 skiller mennesker fra dyr

IMOU streber etter å kun sende deg varsler som er interessante for deg. Ved hjelp av avansert AI-teknologi kan Cue 2 avgjøre om det den ser foran seg er et menneske eller et dyr. Så når du mottar et varsel fra Cue 2 er det ikke falsk alarm, men all grunn til å ta en titt på hva som skjer. 

Cue 2 oppdager uvanlige lyder

Cue 2 er enda smartere enn forgjengeren. Mikrofonen i Cue 2 er alltid på vakt, og lytter til alt som skjer i dens omgivelser. Så snart den oppfatter en lyd som den tolker som unormal, sendes et varsel til deg. Denne funksjonen gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på hva som skjer hjemme hos deg, uansett hvor du er. 

Cue 2 lytter til omgivelsene og varsler deg hvis det registrerer uvante lyder.

Toveiskommunikasjon

Cue 2 har både støyreduserende mikrofon og innebygd høyttaler. Det vil si at du kan kommunisere med den eller de som befinner seg hjemme hos deg, enten det er familien din, et skremt husdyr eller en uønsket gjest på vei inn verandadøra.

Prat med familen eller hunden over Cue 2.

Bredt synsfelt og nattmodus

Det brede synsfeltet var en stor fordel i IMOU Cue, og det samme gjelder selvsagt for Cue 2. Cue 2 har et diagonalt synsfelt på 131°, og nattmodus som automatisk aktiveres når det blir mørkt. På grunn av av IR-algoritmene Cue 2 bruker er bildet du ser alltid krystallklart, selv i stummende mørke. 

Krystallklare bilder, selv i nattmodus.

Lagring lokalt eller via skyen

Opptaket kan enten lagres lokalt via basestasjonen eller via IMOU Cloud-tjenesten. IMOU Cue har plass til et microSD-kort på inntil 256 GB, som lar deg lagre filene dine lokalt. Ønsker du å benytte skylagring i stedet så er IMOU Cloud en sikker løsning, og du velger selv hvilket abonnement du vil tegne.

IMOU Cloud er en abonnementstjeneste med tre eller syv dagers skylagringsintervall. Du kan se alt som er spilt inn de siste tre eller syv dagene, avhengig av hvilket abonnement du har tegnet. Prisene finnes i appen, under Me > My Cloud > My Plan > Start Now. 

Du mister ingen kamerafunksjoner ved å velge lokallagring fremfor skylagring. Men ta med i betrakning at innspilt materiale kan gå tapt hvis USB-minnet skades.

Alt du trenger leveres sammen med Cue 2.

I forpakningen finner du: 

 • IMOU Cue 2
 • Strømadapter
 • Strømkabel
 • Innstallasjonsmateriale (skruer + monteringsplate + monteringsskum)
 • Hurtigstartguide
1010741 IMOU IMOU Cue 2 1.0.03.04.10172 Overvåkingskameraet IMOU Cue 2 har toveiskommunikasjon og nattmodus, og er ment for innendørsbruk. Kameraet filmer i krystallklar Full HD-oppløsning (1080p), og bruker H.265-videokomprimering for å gi deg Full HD-kvalitet i langt mindre filer. Mindre filer minsker ikke bare behovet for lagringsplass, men minsker også belastningen på nettverket ditt. Cue 2 skiller mellom mennesker og dyr, og sender derfor bare varsler du faktisk bryr deg om.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Cue 2 skiller mennesker fra dyr IMOU streber etter å kun sende deg varsler som er interessante for deg. Ved hjelp av avansert AI-teknologi kan Cue 2 avgjøre om det den ser foran seg er et menneske eller et dyr. Så når du mottar et varsel fra Cue 2 er det ikke falsk alarm, men all grunn til å ta en titt på hva som skjer.  Cue 2 oppdager uvanlige lyder Cue 2 er enda smartere enn forgjengeren. Mikrofonen i Cue 2 er alltid på vakt, og lytter til alt som skjer i dens omgivelser. Så snart den oppfatter en lyd som den tolker som unormal, sendes et varsel til deg. Denne funksjonen gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på hva som skjer hjemme hos deg, uansett hvor du er.  Toveiskommunikasjon Cue 2 har både støyreduserende mikrofon og innebygd høyttaler. Det vil si at du kan kommunisere med den eller de som befinner seg hjemme hos deg, enten det er familien din, et skremt husdyr eller en uønsket gjest på vei inn verandadøra. Bredt synsfelt og nattmodus Det brede synsfeltet var en stor fordel i IMOU Cue, og det samme gjelder selvsagt for Cue 2. Cue 2 har et diagonalt synsfelt på 131°, og nattmodus som automatisk aktiveres når det blir mørkt. På grunn av av IR-algoritmene Cue 2 bruker er bildet du ser alltid krystallklart, selv i stummende mørke.  Lagring lokalt eller via skyen Opptaket kan enten lagres lokalt via basestasjonen eller via IMOU Cloud-tjenesten. IMOU Cue har plass til et microSD-kort på inntil 256 GB, som lar deg lagre filene dine lokalt. Ønsker du å benytte skylagring i stedet så er IMOU Cloud en sikker løsning, og du velger selv hvilket abonnement du vil tegne. IMOU Cloud er en abonnementstjeneste med tre eller syv dagers skylagringsintervall. Du kan se alt som er spilt inn de siste tre eller syv dagene, avhengig av hvilket abonnement du har tegnet. Prisene finnes i appen, under Me > My Cloud > My Plan > Start Now.  Du mister ingen kamerafunksjoner ved å velge lokallagring fremfor skylagring. Men ta med i betrakning at innspilt materiale kan gå tapt hvis USB-minnet skades. I forpakningen finner du:  IMOU Cue 2StrømadapterStrømkabelInnstallasjonsmateriale (skruer + monteringsplate + monteringsskum)Hurtigstartguide Overvåkningskamera 2,4 5 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Overvåkningskamera