Startpakke med basestasjon og to trådløse kameraer

IMOU Cell Pro - 2 Cameras

  Art.nr: 1011265
 • 1080p Full HD-kameraer
 • IP65-sertifisert
 • Bevegelsessensor og nattmodus
 • Opptil 6 måneder batteritid
 • Lokal eller skybasert lagring

Internett

Forventet på lager: 21.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 499,-

Delbetal fra 337,-/mnd Info

Info
IMOU Cell Pro - 2 Cameras
Produkt du ser på: Startpakke med basestasjon og to trådløse kameraer

3 499,-


 • pris: 5 522,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kom enkelt i gang med trådløs overvåking med denne startpakken fra IMOU. I pakken får du en basestasjon med mulighet for USB- eller skylagring, og to IMOU Cell Pro-kameraer som filmer i Full HD (1080p). Kameraet kobler du enkelt til basestasjonen via WiFi, og du har dermed trådløs overvåking i opptil et halv år per lading. Infrarøde bevegelsessensorer jobber sammen med Full HD-sensoren om H.265-videokomprimering for å levere krystallklare innspillinger, samtidig som nettverksbelastning, strømforbruk og bruk av lagringsplass holdes til et minimum.

Alltid skarpe Full HD-bilder 

Bildet til høyre viser forskjellen mellom HD 720p og Full HD 1080p. Full HD-sensoren i IMOU Cell Pro har som sin eneste oppgave å sørge for at innspillingene dine alltid er krystallklare. 

Synsfelt på inntil 10 meter i mørke omgvelser

IMOU Cell aktiverer automatisk nattmodus etter mørkets frembrudd, og har en synsradius på inntil ti meter i mørket. Det gir deg full oversikt i store rom, eller i en god porsjon av hagen.

Infrarød bevegelsessensor

Kameraets infrarøde bevegelsessensor aktiveres så snart det er bevegelse innenfor synsfeltet på 110°. Hvis sensoren oppdager kroppsvarme så startes innspillingen, og et varsel sendes umiddelbart til deg via IMOU-appen. Varselet inneholder informasjon om hvilket kamera som er aktivert, dersom du har flere, og ved hvilket tidspunkt innspillingen startet.

Lagring lokalt eller via skyen

Innspillingene dine kan enten lagres lokalt via basestasjonen eller via IMOU Cloud-tjenesten. Koble en USB-minnepinne på inntil 2 TB til basestasjonen for å lagre innspillingene lokalt. Ønsker du å benytte skylagring i stedet så er IMOU Cloud en sikker løsning, og du velger selv hvilket abonnement du vil tegne.

IMOU Cloud er en abonnementstjeneste med tre eller syv dagers skylagringsintervall. Du kan se alt som er spilt inn de siste tre eller syv dagene, avhengig av hvilket abonnement du har tegnet. Prisene finnes i appen, under Me > My Cloud > My Plan > Start Now. 

Du mister ingen kamerafunksjoner ved å velge lokallagring fremfor skylagring. Men ta med i betrakning at innspilt materiale kan gå tapt hvis USB-minnet skades.

Basestasjon og to kameraer

Kom raskt i gang med enkel installasjon

To enkle trinn er alt som skal til for å komme i gang med å bruke kameraet.

 1. Koble basestasjonen til routeren din via den medfølgende nettverkskabelen.
 2. Synk kameraene mot basestasjonen via SYNC-knappen på kameraets bakside.

I forpakningen finner du: 

 • 2x IMOU Cell Pro
 • 2x Batteri
 • Basestasjon
 • Strømadapter
 • Strømkabel
 • Nettverkskabel
 • 2x Installasjonsmateriale (skruer og feste)
 • Hurtigstartsguide
1011265 IMOU IMOU Cell Pro - 2 Cameras 1.0.03.20.10010 Kom enkelt i gang med trådløs overvåking med denne startpakken fra IMOU. I pakken får du en basestasjon med mulighet for USB- eller skylagring, og to IMOU Cell Pro-kameraer som filmer i Full HD (1080p). Kameraet kobler du enkelt til basestasjonen via WiFi, og du har dermed trådløs overvåking i opptil et halv år per lading. Infrarøde bevegelsessensorer jobber sammen med Full HD-sensoren om H.265-videokomprimering for å levere krystallklare innspillinger, samtidig som nettverksbelastning, strømforbruk og bruk av lagringsplass holdes til et minimum. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Alltid skarpe Full HD-bilder  Bildet til høyre viser forskjellen mellom HD 720p og Full HD 1080p. Full HD-sensoren i IMOU Cell Pro har som sin eneste oppgave å sørge for at innspillingene dine alltid er krystallklare.  Synsfelt på inntil 10 meter i mørke omgvelser IMOU Cell aktiverer automatisk nattmodus etter mørkets frembrudd, og har en synsradius på inntil ti meter i mørket. Det gir deg full oversikt i store rom, eller i en god porsjon av hagen. Infrarød bevegelsessensor Kameraets infrarøde bevegelsessensor aktiveres så snart det er bevegelse innenfor synsfeltet på 110°. Hvis sensoren oppdager kroppsvarme så startes innspillingen, og et varsel sendes umiddelbart til deg via IMOU-appen. Varselet inneholder informasjon om hvilket kamera som er aktivert, dersom du har flere, og ved hvilket tidspunkt innspillingen startet. Lagring lokalt eller via skyen Innspillingene dine kan enten lagres lokalt via basestasjonen eller via IMOU Cloud-tjenesten. Koble en USB-minnepinne på inntil 2 TB til basestasjonen for å lagre innspillingene lokalt. Ønsker du å benytte skylagring i stedet så er IMOU Cloud en sikker løsning, og du velger selv hvilket abonnement du vil tegne. IMOU Cloud er en abonnementstjeneste med tre eller syv dagers skylagringsintervall. Du kan se alt som er spilt inn de siste tre eller syv dagene, avhengig av hvilket abonnement du har tegnet. Prisene finnes i appen, under Me > My Cloud > My Plan > Start Now.  Du mister ingen kamerafunksjoner ved å velge lokallagring fremfor skylagring. Men ta med i betrakning at innspilt materiale kan gå tapt hvis USB-minnet skades. Kom raskt i gang med enkel installasjon To enkle trinn er alt som skal til for å komme i gang med å bruke kameraet. Koble basestasjonen til routeren din via den medfølgende nettverkskabelen.Synk kameraene mot basestasjonen via SYNC-knappen på kameraets bakside. I forpakningen finner du:  2x IMOU Cell Pro2x BatteriBasestasjonStrømadapterStrømkabelNettverkskabel2x Installasjonsmateriale (skruer og feste)Hurtigstartsguide Overvåkningskamera 3,3 3 3499 NOK 3499 NewCondition PreOrder
 1. Smarte hjem
 2. Overvåkningskamera