Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkingskamera med IP65-sertifisering

IMOU Bullet Lite

  Art.nr: 1010204
  • Full HD-kamera med 1080p-oppløsning
  • Få smartvarsler når kameraet registrerer bevegelse
  • Innebygget mikrofon
  • Nattmodus med 30 meter rekkevidde
  • Se hva som skjer når du ikke er hjemme

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bullet Lite fra Imou er et overvåkingskamera for utendørsbruk. Kameraet er IP67-sertifisert og egner seg derfor godt for utendørsbruk selv i de mest ekstreme værforhold - det er både vann- og støvtørt. Foruten å være værbestandig gir kameraet optimal bildekvalitet både i dagslys og midt på natta, ettersom nattmodusen gir klar sikt i opptil 30 meter. Kameraet filmer i 1080p og har 16x digitalzoom.

Følg med på hva som skjer hjemme hos deg mens du er bortreist.

Suveren nattmodus

Imou Bullet Lite har nattmodus på 30 meter og lar deg altså se et stort område også når det er bekmørkt ute. Du vil for eksempel oppdage det hvis noen kommer inn på tomta di.

For å gjøre filmingen så effektiv som mulig så har Bullet Lite en bevegelsessensor som merker forskjell på mennesker og dyr - sjansen for falsk alarm blir dermed mye mindre. Når den registrerer bevegelse fra mennesker så får du umiddelbart et varsel på mobilen. 

Skysparing

Imou lar deg velge om du vil lagre filmene på et microSD-kort eller i Imou Cloud, som er Imous egen skytjeneste. Ønsker du å lagre på microSD så har Imou Bullet LIte plass til et kort på opptil 128 GB. Via appen Imou Cloud kan du til og med kjøre livesendinger fra kameraet til mobilen din og få pushmeldinger på telefonen hver gang bevegelsessensoren i Imou Bullet registrerer bevegelse. Alle videoer som kammeraet har tatt opp ved utløst bevegelsessensor spares enten på microSD-kortet eller i Imou Cloud. Dine personlige data er selvsagt private og deles ikke med noen andre - det er kun du som har tilgang. 

Skysparing i Imou Cloud er en abonnementtjeneste som finnes med tre og sju dagers lagringstid. Avhengig av hvilket abonnement du går for kan du altså se innspilte videoer fra de siste tre eller sju dagene. 

1010204 1010204 IMOU IMOU Bullet Lite 1.0.03.04.10143 Bullet Lite fra Imou er et overvåkingskamera for utendørsbruk. Kameraet er IP67-sertifisert og egner seg derfor godt for utendørsbruk selv i de mest ekstreme værforhold - det er både vann- og støvtørt. Foruten å være værbestandig gir kameraet optimal bildekvalitet både i dagslys og midt på natta, ettersom nattmodusen gir klar sikt i opptil 30 meter. Kameraet filmer i 1080p og har 16x digitalzoom. Suveren nattmodus Imou Bullet Lite har nattmodus på 30 meter og lar deg altså se et stort område også når det er bekmørkt ute. Du vil for eksempel oppdage det hvis noen kommer inn på tomta di. For å gjøre filmingen så effektiv som mulig så har Bullet Lite en bevegelsessensor som merker forskjell på mennesker og dyr - sjansen for falsk alarm blir dermed mye mindre. Når den registrerer bevegelse fra mennesker så får du umiddelbart et varsel på mobilen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Skysparing Imou lar deg velge om du vil lagre filmene på et microSD-kort eller i Imou Cloud, som er Imous egen skytjeneste. Ønsker du å lagre på microSD så har Imou Bullet LIte plass til et kort på opptil 128 GB. Via appen Imou Cloud kan du til og med kjøre livesendinger fra kameraet til mobilen din og få pushmeldinger på telefonen hver gang bevegelsessensoren i Imou Bullet registrerer bevegelse. Alle videoer som kammeraet har tatt opp ved utløst bevegelsessensor spares enten på microSD-kortet eller i Imou Cloud. Dine personlige data er selvsagt private og deles ikke med noen andre - det er kun du som har tilgang.  Skysparing i Imou Cloud er en abonnementtjeneste som finnes med tre og sju dagers lagringstid. Avhengig av hvilket abonnement du går for kan du altså se innspilte videoer fra de siste tre eller sju dagene.  Overvåkningskamera 4,2 26 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera