Nettverkskamera med nattmodus

D-Link DCS-932L

  Art.nr: 226153
  • Trådløs og kablet
  • Kan kobles til mydlink
  • Se bildet på mobilen
  • Innebygd mikrofon
  • Nattmodus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

D-link DCS-933L - Overvåkning med visning direkte på mobilen

D-link DCS-932L er en overvåkningsløsning med mange bruksområder. Kameraet er enkelt å sette opp og kan benyttes blant annet i hjemmet eller på kontoret. Via den medfølgende tjenesten myDlink kan kameraet sende bilder og lyd i høy kvalitet direkte til mobiltelefoner og nettbrett. 

mydlink gjør det enkelt å overvåke hjemmet ditt

Før måtte man gjøre kompliserte konfigurasjoner for å få et nettverkskamera til å virke. myDlink forenkler alt. myDlink setter opp og konfigurerer alt og i løpet av få minutter er overvåkningskameraet klart til bruk og bildet er tilgjengelig når det passer deg, og uansett hvor du befinner deg. Om du vil koble til flere enn ett kamera, kan du legge det til din eksisterende mydlink-konto, og se live video fra alle kameraene dine.

Overvåkning med bevegelsesensor og varsling

I pakken til DCS-932L får du med en digital bevegelsesensor. Denne kan konfigureres via brukergrensesnittet til å gi deg beskjed på e-post om det er bevegelse foran kameraet. I tillegg kan man definere hvilket område i bildet som skal overvåkes (f.eks et vindu eller garasjeporten). Så fort det er bevegelse i området du markerte får du en varsling på e-post.

Nattmodus

D-Link DCS-932L har innebygde infrarøde lysdioder som gjør det mulig å overvåke rommet selv om det er mørkt i rommet. I mørket kan kameraet se hva som skjer opptil 5 meter unna. 

Wireless N-tilkobling 

Kameraet benytter Wireless N-teknologi for bedre dekning i hjemmet ditt. Teknologien lar deg streame video med høy kvalitet over Internett. DCS-930L har også en standard Ethernet-port for tilkobling til vanlige, kablede nettverk.

226153 D-Link D-Link DCS-932L DCS-932L D-link DCS-933L - Overvåkning med visning direkte på mobilen D-link DCS-932L er en overvåkningsløsning med mange bruksområder. Kameraet er enkelt å sette opp og kan benyttes blant annet i hjemmet eller på kontoret. Via den medfølgende tjenesten myDlink kan kameraet sende bilder og lyd i høy kvalitet direkte til mobiltelefoner og nettbrett.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> mydlink gjør det enkelt å overvåke hjemmet ditt Før måtte man gjøre kompliserte konfigurasjoner for å få et nettverkskamera til å virke. myDlink forenkler alt. myDlink setter opp og konfigurerer alt og i løpet av få minutter er overvåkningskameraet klart til bruk og bildet er tilgjengelig når det passer deg, og uansett hvor du befinner deg. Om du vil koble til flere enn ett kamera, kan du legge det til din eksisterende mydlink-konto, og se live video fra alle kameraene dine. Overvåkning med bevegelsesensor og varsling I pakken til DCS-932L får du med en digital bevegelsesensor. Denne kan konfigureres via brukergrensesnittet til å gi deg beskjed på e-post om det er bevegelse foran kameraet. I tillegg kan man definere hvilket område i bildet som skal overvåkes (f.eks et vindu eller garasjeporten). Så fort det er bevegelse i området du markerte får du en varsling på e-post. Nattmodus D-Link DCS-932L har innebygde infrarøde lysdioder som gjør det mulig å overvåke rommet selv om det er mørkt i rommet. I mørket kan kameraet se hva som skjer opptil 5 meter unna.  Wireless N-tilkobling  Kameraet benytter Wireless N-teknologi for bedre dekning i hjemmet ditt. Teknologien lar deg streame video med høy kvalitet over Internett. DCS-930L har også en standard Ethernet-port for tilkobling til vanlige, kablede nettverk. Overvåkningskamera 3,1 9 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera