Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt overvåkningskamera med menneskegjenkjenning

D-Link DCS-8000LHV2

  Art.nr: 1013486
 • 1080p Full HD-kamera
 • Opptil 5 meters mørkesyn
 • For innendørsbruk
 • 138° synsfelt
 • Enkel installasjon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DCS-8000LHV2 er et kompakt og funksjonsrikt overvåkingskamera for innendørsbruk. Kameraet tar i bruk kunstig intelligens for å skille mellom mennesker og dyr i synsfeltet, slik at du kun får relevante varsler. Når du får et varsel til telefonen din kan du koble deg på videostrømmen og se og høre hva som foregår, uansett hvor du er. Kameraet har et synsfelt på 138°, filmer krystallklart i Full HD dag som natt, og du kan velge å lagre alle opptakene dine rett i skyen. 

Overvåkning i Full HD

Full HD-oppløsning i 30 fps gir deg krystallklare opptak av hva som skjer. Detaljgjengivelsen er høy, slik at du ser alt tydelig. Kameraets linse har dessuten et synsfelt på hele 138°.

Hjemmeovervåking i Full HD

Kun relevante varsler

Kunstig intelligens hjelper kameraet til å se forskjell på mennesker og dyr. Dette minimerer sjansene for at du får irrelevante varsler, du får i stedet kun beskjed dersom det skjer noe som teller.

AI skiller mellom mennesker og dyr.

Opptil fem meters synsfelt i stummende mørke

DCS-8000LHV2 er utstyrt med innebygde, infrarøde lysdioder som muliggjør overvåkning selv når det er mørkt ute. Den infrarøde belysningen gjør at kameraet kan se opptil fem meter frem i stummende mørke, og passer derfor godt til å holde et øye med soverommet til de aller minste, eller til å passe på at ingen uvedkommende tar seg inn i hytta di.

Enkel installasjon

Du er i gang med å bruke det nye overvåkingskameraet ditt på bare noen få minutter, så enkel er installasjonen. Last ned mydlink-appen til smarttelefonen din, koble kameraet til hjemmenettet ditt, og plasser kameraet der du vil ha det. I appen administrerer du alle D-Link-kameraene dine, og du kan lett legge til flere kameraer hvis du vil bygge videre på systemet ditt.

Rich Notifications i mydlink-appen

Rich Notifications lar deg se mer av varslene du mottar, rett på skjermen. Du kan velge om du vil koble deg til videostrømmen og se hva som skjer i sanntid, eller du kan ringe en forhåndsvalgt kontakt. Rich Notifications er til for at du skal kunne handle raskere når noe skjer.

Rich Notifications i mydlink-appen

Alt lagres i skyen

Uroer du deg for at materialet du spiller inn skal bli borte? Med DCS-8000LHV2 kan du slutte å bekymre deg. Spill inn med skylagring, så vil alt du spiller inn finnes i skyen, klart til å se på eller laste ned ved hjelp av mobilen. Uansett hvor du er.

I esken finner du:

 • D-Link DCS-8000LHV2
 • Monteringssett
 • 2 skruer
 • 2 veggfester
 • Baseplate
 • Strømadapter
 • MicroUSB-kabel

1013486 D-Link D-Link DCS-8000LHV2 DCS-8000LHV2 DCS-8000LHV2 er et kompakt og funksjonsrikt overvåkingskamera for innendørsbruk. Kameraet tar i bruk kunstig intelligens for å skille mellom mennesker og dyr i synsfeltet, slik at du kun får relevante varsler. Når du får et varsel til telefonen din kan du koble deg på videostrømmen og se og høre hva som foregår, uansett hvor du er. Kameraet har et synsfelt på 138°, filmer krystallklart i Full HD dag som natt, og du kan velge å lagre alle opptakene dine rett i skyen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Overvåkning i Full HDFull HD-oppløsning i 30 fps gir deg krystallklare opptak av hva som skjer. Detaljgjengivelsen er høy, slik at du ser alt tydelig. Kameraets linse har dessuten et synsfelt på hele 138°.Kun relevante varsler Kunstig intelligens hjelper kameraet til å se forskjell på mennesker og dyr. Dette minimerer sjansene for at du får irrelevante varsler, du får i stedet kun beskjed dersom det skjer noe som teller.Opptil fem meters synsfelt i stummende mørkeDCS-8000LHV2 er utstyrt med innebygde, infrarøde lysdioder som muliggjør overvåkning selv når det er mørkt ute. Den infrarøde belysningen gjør at kameraet kan se opptil fem meter frem i stummende mørke, og passer derfor godt til å holde et øye med soverommet til de aller minste, eller til å passe på at ingen uvedkommende tar seg inn i hytta di.Enkel installasjonDu er i gang med å bruke det nye overvåkingskameraet ditt på bare noen få minutter, så enkel er installasjonen. Last ned mydlink-appen til smarttelefonen din, koble kameraet til hjemmenettet ditt, og plasser kameraet der du vil ha det. I appen administrerer du alle D-Link-kameraene dine, og du kan lett legge til flere kameraer hvis du vil bygge videre på systemet ditt.Rich Notifications i mydlink-appenRich Notifications lar deg se mer av varslene du mottar, rett på skjermen. Du kan velge om du vil koble deg til videostrømmen og se hva som skjer i sanntid, eller du kan ringe en forhåndsvalgt kontakt. Rich Notifications er til for at du skal kunne handle raskere når noe skjer.Alt lagres i skyenUroer du deg for at materialet du spiller inn skal bli borte? Med DCS-8000LHV2 kan du slutte å bekymre deg. Spill inn med skylagring, så vil alt du spiller inn finnes i skyen, klart til å se på eller laste ned ved hjelp av mobilen. Uansett hvor du er.I esken finner du:D-Link DCS-8000LHV2Monteringssett2 skruer2 veggfesterBaseplateStrømadapterMicroUSB-kabel Overvåkningskamera 3 1 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Overvåkningskamera