Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt overvåkningskamera med WiFi tilkobling

D-Link DCS-8000LH

  Art.nr: 248694
  • Nattsyn og innebygd mikrofon
  • WiFi og Bluetooth
  • Kompakt design
  • Enkel å installere
  • Bevegelsessensor

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

D-Link DCS-8000LH er et HD overvåkningskamera med WiFi, for både dag og natt, uansett hvor du befinner deg. Den har innebygd nattsyn med bevegelse- og lydsensor, som varsler deg umiddelbart om noe uventet skjer. Alt dette for å holde et ekstra øye med huset og gi deg en større trygghet.

Kompakt design og enkel installasjon

Med sin kompakte størrelse, kan den plasseres hvor som helst i huset. Takket være mydlink Lite appen, som er gratis, får du rask og enkel tilgang til kamerainnstillingene. Den kan du laste ned og installere enten på din Smartphone eller nettbrett. 

WiFi tilkobling

Til tross for den kompakte størrelsen, er DCS-8000LH full av nyttige funksjoner for å overvåke hjemmet. Ved hjelp av HD-opptak, kan du nå se flere detaljer, slik at du føler deg tryggere. Du kan enkelt koble kameraet til ditt eksisterende nettverk, og få meldinger direkte til din Smartphone eller nettbrett når den oppdager uventet bevegelse eller lyd. I tillegg har kameraet innebygde nattsyn som lar deg overvåke omgivelsen selv om det er mørkt, slik at du alltid har oversikt. 

mydlink Lite app og mydlink webportal

Med mydlink Lite app og mydlink-portalen kan du enkelt overvåke huset ditt, uansett hvor du befinner deg og til enhver tid. Du har også muligheten til å holde deg oppdatert med varslinger, se hva barna eller familien gjør hjemme, og holde oversikten over hvem som er hjemme, og når de kom hjem.

248694 D-Link D-Link DCS-8000LH DCS-8000LH D-Link DCS-8000LH er et HD overvåkningskamera med WiFi, for både dag og natt, uansett hvor du befinner deg. Den har innebygd nattsyn med bevegelse- og lydsensor, som varsler deg umiddelbart om noe uventet skjer. Alt dette for å holde et ekstra øye med huset og gi deg en større trygghet. Kompakt design og enkel installasjon Med sin kompakte størrelse, kan den plasseres hvor som helst i huset. Takket være mydlink Lite appen, som er gratis, får du rask og enkel tilgang til kamerainnstillingene. Den kan du laste ned og installere enten på din Smartphone eller nettbrett.  WiFi tilkobling Til tross for den kompakte størrelsen, er DCS-8000LH full av nyttige funksjoner for å overvåke hjemmet. Ved hjelp av HD-opptak, kan du nå se flere detaljer, slik at du føler deg tryggere. Du kan enkelt koble kameraet til ditt eksisterende nettverk, og få meldinger direkte til din Smartphone eller nettbrett når den oppdager uventet bevegelse eller lyd. I tillegg har kameraet innebygde nattsyn som lar deg overvåke omgivelsen selv om det er mørkt, slik at du alltid har oversikt.  mydlink Lite app og mydlink webportal Med mydlink Lite app og mydlink-portalen kan du enkelt overvåke huset ditt, uansett hvor du befinner deg og til enhver tid. Du har også muligheten til å holde deg oppdatert med varslinger, se hva barna eller familien gjør hjemme, og holde oversikten over hvem som er hjemme, og når de kom hjem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Overvåkningskamera 2,9 16 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera