Trådløst overvåkningskamera med 360° panorering

D-Link DCS-5000L

  Art.nr: 231999
 • 360° panorering
 • Se livevideo på mobilen
 • Ser i mørket
 • Bevegelsesdetektor
 • Innebygget mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DSC-5000L er et allsidig overvåkingskamera med både bevegelsesensor og infrarød natt-modus. Kameraet skaper trygghet og sikkerhet i hjemmet, på kontoret eller på hytten. Du kan til en hver tid følge med på hva som skjer via telefonen, nettbrettet eller PC-en, slik at du alltid vet at barna, kjæledyret eller verdisakene er trygge. Siden kameraet er trådløst kan du koble det til hvor enn du vil, så lenge det er innen en trådløs sone.

Fleksibel overvåkning

Med DCS-5000L får du en bredere visningsvinkel på 360 graders panorering- og vinklingsfunksjon. Du kan selv styre panoreringen og vinklingen via mydlink-portalen, mydlink-appen, eller den innebygde fjernkontrollen. Kameraet har også innebygget bevegelsesensor som gjør at kameraet selv kan overvåke større områder.

Nattsyn

Kamerat DCS-5000L har innebygde infrarøde LED-lamper som gjør at den kan overvåke omgivelsene på natten eller i rom der det er mørkt. I mørket har den en synsrekkevidde på opptil 8 meter. Dette er fungere glimrende, uansett hva du vil overvåke om natten, enten det er din sovende baby, stuen, garasjen eller kontoret ditt. 

mydlink gjør det enkelt å overvåke hjemmet ditt

Før måtte man gjøre kompliserte konfigurasjoner for å få et nettverkskamera til å virke. mydlink forenkler alt. Du kan enkelt sette opp myDlink med hjelp av bruksanvisningen som følger med og dermed er overvåkningskameraet klart til bruk og bildet er tilgjengelig når det passer deg - fra uansett hvor du er! Om du vil koble til flere enn ett kamera, kan du legge de til din eksisterende mydlink-konto, og se live video fra alle kameraene dine.

Se også

(0 stk)
 • 1080p Full HD-kamera
 • Opptil 5 meters mørkesyn
 • For innendørsbruk

699,-

Se også

(0 stk)
 • 1080p Full HD-kamera
 • Opptil 5 meters mørkesyn
 • For innendørsbruk

699,-

231999 D-Link D-Link DCS-5000L DCS-5000L DSC-5000L er et allsidig overvåkingskamera med både bevegelsesensor og infrarød natt-modus. Kameraet skaper trygghet og sikkerhet i hjemmet, på kontoret eller på hytten. Du kan til en hver tid følge med på hva som skjer via telefonen, nettbrettet eller PC-en, slik at du alltid vet at barna, kjæledyret eller verdisakene er trygge. Siden kameraet er trådløst kan du koble det til hvor enn du vil, så lenge det er innen en trådløs sone. Fleksibel overvåkning Med DCS-5000L får du en bredere visningsvinkel på 360 graders panorering- og vinklingsfunksjon. Du kan selv styre panoreringen og vinklingen via mydlink-portalen, mydlink-appen, eller den innebygde fjernkontrollen. Kameraet har også innebygget bevegelsesensor som gjør at kameraet selv kan overvåke større områder. Nattsyn Kamerat DCS-5000L har innebygde infrarøde LED-lamper som gjør at den kan overvåke omgivelsene på natten eller i rom der det er mørkt. I mørket har den en synsrekkevidde på opptil 8 meter. Dette er fungere glimrende, uansett hva du vil overvåke om natten, enten det er din sovende baby, stuen, garasjen eller kontoret ditt.  mydlink gjør det enkelt å overvåke hjemmet ditt Før måtte man gjøre kompliserte konfigurasjoner for å få et nettverkskamera til å virke. mydlink forenkler alt. Du kan enkelt sette opp myDlink med hjelp av bruksanvisningen som følger med og dermed er overvåkningskameraet klart til bruk og bildet er tilgjengelig når det passer deg - fra uansett hvor du er! Om du vil koble til flere enn ett kamera, kan du legge de til din eksisterende mydlink-konto, og se live video fra alle kameraene dine. Overvåkningskamera 2,7 10 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Overvåkningskamera