Trådløs overvåkningskamera med 4K UHD til Arlo Ultra

Arlo Ultra 4K - Wire-Free Camera/Add-On VMC5040

  Art.nr: 1007936
  • Ekstra kamera for Arlo Ultra-systemet
  • Både innendørs og utendørs
  • 2-veis kommunikasjon
  • Nattesyn
  • 180° vinkel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 490,-

Delbetal fra 336,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Arlo Ultra 4K er et overvåkningskamera som supplerer eller utvider ditt eksisterende Arlo-system. Kameraet filmer i 4K UHD og har en oppløsning på 3460x2160p som gir utrolig skarpe og klare bilder, slik at kameraet også kan ta opp små detaljer. Det trådløse overvåkningskameraet gir deg også godt bilde- og lydopptak, og er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering.

Kompatibel med Arlo SmartHub

Du trenger et Arlo Ultra med basestasjon for at du skal kunne bruke kameraet. Arlo Ultra 4K-kameraene er bare kompatible med Arlo SmartHub-basestasjonen og ikke de eldre basestasjonene fra Arlo. Eksisterende Arlo-kameraer er kompatible med Arlo SmartHub.

Vidvinkel uten fisheye effekt

Selv om overvåkningskameraer generelt er kjent for å ha dårlig bilde og oppløsning, leverer Arlo Ultra kamera høyoppløselige bilder i 4K HDR. Dette kameraet har et 180° vinkel, uten den klassiske fisheye-opplevelsen, noe som gir deg en bedre oversikt over området.

Trådløs overvåkning

Arlo Ultra 4K er et trådløst overvåkningskamera, som du veldig enkelt kan plassere kameraet hvor enn du vil og trenger. Dette kameraet er IP65-sertifisert det innebærer at den tåler både varme, kulde, vind og vann.

Avskrekkende flomlys

Kameraene har innebygde flomlys med bevegelsessensor som skremmer bort uinviterte gjester, som også lyser for huset for deg når du kommer hjem på kveldstid. Arlo Ultra 4K er også utstyrt med nattesyn i farge, for et bedre bilde.

Høyttaler med alarm

Med innebygget høyttaler kan du ha klare samtaler med den som befinner seg foran kameraet. Du kan stille inn alarmen så den aktiveres ved bevegelser, eller aktivere den manuelt gjennom Arlo-appen via smarttelefonen.

1007936 Arlo Arlo Ultra 4K - Wire-Free Camera/Add-On VMC5040 VMC5040-100EUS Arlo Ultra 4K er et overvåkningskamera som supplerer eller utvider ditt eksisterende Arlo-system. Kameraet filmer i 4K UHD og har en oppløsning på 3460x2160p som gir utrolig skarpe og klare bilder, slik at kameraet også kan ta opp små detaljer. Det trådløse overvåkningskameraet gir deg også godt bilde- og lydopptak, og er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. Kompatibel med Arlo SmartHub Du trenger et Arlo Ultra med basestasjon for at du skal kunne bruke kameraet. Arlo Ultra 4K-kameraene er bare kompatible med Arlo SmartHub-basestasjonen og ikke de eldre basestasjonene fra Arlo. Eksisterende Arlo-kameraer er kompatible med Arlo SmartHub. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vidvinkel uten fisheye effekt Selv om overvåkningskameraer generelt er kjent for å ha dårlig bilde og oppløsning, leverer Arlo Ultra kamera høyoppløselige bilder i 4K HDR. Dette kameraet har et 180° vinkel, uten den klassiske fisheye-opplevelsen, noe som gir deg en bedre oversikt over området. Trådløs overvåkning Arlo Ultra 4K er et trådløst overvåkningskamera, som du veldig enkelt kan plassere kameraet hvor enn du vil og trenger. Dette kameraet er IP65-sertifisert det innebærer at den tåler både varme, kulde, vind og vann. Avskrekkende flomlys Kameraene har innebygde flomlys med bevegelsessensor som skremmer bort uinviterte gjester, som også lyser for huset for deg når du kommer hjem på kveldstid. Arlo Ultra 4K er også utstyrt med nattesyn i farge, for et bedre bilde. Høyttaler med alarm Med innebygget høyttaler kan du ha klare samtaler med den som befinner seg foran kameraet. Du kan stille inn alarmen så den aktiveres ved bevegelser, eller aktivere den manuelt gjennom Arlo-appen via smarttelefonen. Overvåkningskamera 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera