Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Overvåkningspakke med to 4K UHD kameraer

Arlo Ultra 4K - 2 Wire-Free Cameras VMS5240

  Art.nr: 1007937
  • Både innendørs og utendørs
  • 180° vinkel
  • 2160p oppløsning
  • 2-veis kommunikasjon
  • Trådløst kamera

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 490,-

Delbetal fra 586,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Arlo Ultra 4K er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer. Kameraet filmer i 4K UHD og har en oppløsning på 3460x2160p som gir utrolig skarpe og klare bilder, slik at kameraet også kan ta opp små detaljer. Det trådløse overvåkningskameraet gir deg også godt bilde- og lydopptak, og er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering.

Vidvinkel uten fisheye effekt

Selv om overvåkningskameraer generelt er kjent for å ha dårlig bilde og oppløsning, leverer Arlo Ultra kamera høyoppløselige bilder i 4K HDR. Dette kameraet har et 180° vinkel, uten den klassiske fisheye-opplevelsen, noe som gir deg en bedre oversikt over området.

Trådløs overvåkning

Arlo Ultra 4K er et trådløst overvåkningskamera, som du veldig enkelt kan plassere kameraet hvor enn du vil og trenger. Dette kameraet er IP65-sertifisert det innebærer at den tåler både varme, kulde, vind og vann.

Avskrekkende flomlys

Kameraene har innebygde flomlys med bevegelsessensor som skremmer bort uinviterte gjester, som også lyser for huset for deg når du kommer hjem på kveldstid. Arlo Ultra 4K er også utstyrt med nattesyn i farge, for et bedre bilde.

Høyttaler med alarm

Med innebygget høyttaler kan du ha klare samtaler med den som befinner seg foran kameraet. Du kan stille inn alarmen så den aktiveres ved bevegelser, eller aktivere den manuelt gjennom Arlo-appen via smarttelefonen.

1007937 1007937 Arlo Arlo Ultra 4K - 2 Wire-Free Cameras VMS5240 VMS5240-100EUS Arlo Ultra 4K er en startpakke som gir deg tilgang til alt det du trenger for å komme igang med din smarte hjemmeovervåking. Med i pakken får du to trådløse kamera og en basestasjon som er selve hjertet i systemet som tilkobles din eksisterende router. Gjennom denne tar du kontroll over kameraene dine som følger med i pakken. Ved behov kan man også utvide systemet med å kjøpe flere overvåkingskameraer. Kameraet filmer i 4K UHD og har en oppløsning på 3460x2160p som gir utrolig skarpe og klare bilder, slik at kameraet også kan ta opp små detaljer. Det trådløse overvåkningskameraet gir deg også godt bilde- og lydopptak, og er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vidvinkel uten fisheye effekt Selv om overvåkningskameraer generelt er kjent for å ha dårlig bilde og oppløsning, leverer Arlo Ultra kamera høyoppløselige bilder i 4K HDR. Dette kameraet har et 180° vinkel, uten den klassiske fisheye-opplevelsen, noe som gir deg en bedre oversikt over området. Trådløs overvåkning Arlo Ultra 4K er et trådløst overvåkningskamera, som du veldig enkelt kan plassere kameraet hvor enn du vil og trenger. Dette kameraet er IP65-sertifisert det innebærer at den tåler både varme, kulde, vind og vann. Avskrekkende flomlys Kameraene har innebygde flomlys med bevegelsessensor som skremmer bort uinviterte gjester, som også lyser for huset for deg når du kommer hjem på kveldstid. Arlo Ultra 4K er også utstyrt med nattesyn i farge, for et bedre bilde. Høyttaler med alarm Med innebygget høyttaler kan du ha klare samtaler med den som befinner seg foran kameraet. Du kan stille inn alarmen så den aktiveres ved bevegelser, eller aktivere den manuelt gjennom Arlo-appen via smarttelefonen. Overvåkningskamera 4,5 2 6490 NOK 6490 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera