Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Film i HD med trådløst overvåkingskamera

Arlo Pro 2 – Wire-Free Camera (VMC4030P)

  Art.nr: 1002183
  • Helt trådløst
  • Nattmodus
  • IP65-sertifisering
  • 2-veis høyttaler
  • Kompatibel med alle Arlo-stasjoner

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Du trenger et Netgear Arlo System med basestasjon for at du skal kunne bruke kameraet.

Netgear Arlo VMC4030P er et trådløst overvåkingskamera som blant annet er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. Det har også nattmodus som betyr at du kan ha oversikt selv om det er mørkt ute.

Akkurat som sin forgjenger, installeres Arlo VMC4030P helt trådløst. Nytt i denne versjonen er oppladbart batteri som gjør kameraet svært fleksibelt å installere. Du kan også bruke kameraet med kontinuerlig drift via Micro USB-kabel. Du kan også koble til en lagringsenhet for å lagre og dele det innspilte materialet etterpå.

Rask og enkel installasjon

Alt du trenger å gjøre er å sette inn batteriene i kameraet, trykke på sync-knappen på basestasjonen, før du trykker du på sync-knappen på kameraet. Dermed er det lett å lage et komplett overvåkningssystem som dekker hele huset ditt.

Høy kvalitet og IP65-sertifisering

VMC4030P Arlo Pro 2 leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og den innebygde 2-veis høyttaleren gjør at du kan våde høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann. 

Look Back-funksjonen

Arlo Pro 2 er tilkoblet en strømkilde og har derfor bevegelse- og lyddetektor. Det betyr at kameraet aktiveres 3 sekunder før en utløsende hendelse, slik at du alltid vet hva som skjedde, fra start til slutt.

1002183 Arlo Arlo Pro 2 – Wire-Free Camera (VMC4030P) VMC4030P-100EUS Du trenger et Netgear Arlo System med basestasjon for at du skal kunne bruke kameraet. Netgear Arlo VMC4030P er et trådløst overvåkingskamera som blant annet er utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering. Det har også nattmodus som betyr at du kan ha oversikt selv om det er mørkt ute. Akkurat som sin forgjenger, installeres Arlo VMC4030P helt trådløst. Nytt i denne versjonen er oppladbart batteri som gjør kameraet svært fleksibelt å installere. Du kan også bruke kameraet med kontinuerlig drift via Micro USB-kabel. Du kan også koble til en lagringsenhet for å lagre og dele det innspilte materialet etterpå. Rask og enkel installasjon Alt du trenger å gjøre er å sette inn batteriene i kameraet, trykke på sync-knappen på basestasjonen, før du trykker du på sync-knappen på kameraet. Dermed er det lett å lage et komplett overvåkningssystem som dekker hele huset ditt. Høy kvalitet og IP65-sertifisering VMC4030P Arlo Pro 2 leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og den innebygde 2-veis høyttaleren gjør at du kan våde høre og prate gjennom kamera fra din smartenhet. Takket være nattmodus kan kamera filme i mørket, og IP65-sertifiseringen gjør at den tåler både varme, kulde, vind og vann.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Look Back-funksjonen Arlo Pro 2 er tilkoblet en strømkilde og har derfor bevegelse- og lyddetektor. Det betyr at kameraet aktiveres 3 sekunder før en utløsende hendelse, slik at du alltid vet hva som skjedde, fra start til slutt. Overvåkningskamera 4,6 5 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera