Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst overvåkingskamera med IP65-sertifisering

Arlo Go Mobile LTE HD Security Camera VML4030

  Art.nr: 1003810
  • IP65-sertifisering
  • Nattmodus
  • Toveiskommunikasjon
  • Oppladbart batteri
  • Støtter skylagring

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Netgear Arlo Pro VML4030 er et trådløst overvåkningskamera utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering for alle værforhold. Du har også tilgang til nattmodus, som innebærer at du kan holde oversikt selv om det er mørkt ute.

Arlo Go er helt trådløs slik at du skal kunne monterer den akkurat hvor du vil. I tillegg til 7 dagers inkluderende skylagring kan du også benytte deg av et SD-minnekort for å lagre materialet som blir spilt inn. Du kan kan også bruke et SIM-kort i Arlo Go som gir kameraet tilgang til 4G LTE-nettverk og mobiltilkobling via 3G. Du kan derfor plassere kameraet på steder der ditt trådløse nettverk ikke strekker seg til og selv ha tilgang til overvåkningskameraet fortsatt.

Rask og enkel installasjon

For å komme i gang synkroniserer du en baseenhet til kameraet, som er kompatibel med både Arlo Pro og tidligere Arlo-stasjoner. Sett deretter opp kameraet der du vil ha det. Den medfølgende smarte festet består av en magnetisk kule som du legger opp der du vil ha kameraet, så sett det bare på kameraet og la magneten holde den på plass. Kameraet kan også plasseres på valgfri overflater takket være den flate bunnen.

Høy kvalitet og værbestandig

VML4030 Arlo Pro leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og ​​den innebygde 2-veis høyttaleren lar deg både lytte og snakke gjennom kameraet fra smart mobilenhet. Takket være nattmodus kan kameraet filme i mørket, og IP65-sertifisering gjør det mulig å motstå både varme, kjøling, vind og vann. Den vidvinklede PIR-bevegelsessensoren sikrer at ingen bevegelse går uten varsel.

Google Assistant

Arlo er kompatibel med Google Assistant og gjør at du kan benytte stemmen din for å styre dine Arlo-kameraer. Be Google livestreame fra et av kameraene dine og vis det frem på TV´en din. Raskt, enkelt og praktisk. 

1003810 Arlo Arlo Go Mobile LTE HD Security Camera VML4030 VML4030-100PES Netgear Arlo Pro VML4030 er et trådløst overvåkningskamera utstyrt med toveiskommunikasjon, oppladbart batteri og IP65-sertifisering for alle værforhold. Du har også tilgang til nattmodus, som innebærer at du kan holde oversikt selv om det er mørkt ute. Arlo Go er helt trådløs slik at du skal kunne monterer den akkurat hvor du vil. I tillegg til 7 dagers inkluderende skylagring kan du også benytte deg av et SD-minnekort for å lagre materialet som blir spilt inn. Du kan kan også bruke et SIM-kort i Arlo Go som gir kameraet tilgang til 4G LTE-nettverk og mobiltilkobling via 3G. Du kan derfor plassere kameraet på steder der ditt trådløse nettverk ikke strekker seg til og selv ha tilgang til overvåkningskameraet fortsatt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Rask og enkel installasjon For å komme i gang synkroniserer du en baseenhet til kameraet, som er kompatibel med både Arlo Pro og tidligere Arlo-stasjoner. Sett deretter opp kameraet der du vil ha det. Den medfølgende smarte festet består av en magnetisk kule som du legger opp der du vil ha kameraet, så sett det bare på kameraet og la magneten holde den på plass. Kameraet kan også plasseres på valgfri overflater takket være den flate bunnen. Høy kvalitet og værbestandig VML4030 Arlo Pro leverer høy kvalitet og kan filme i HD, og ​​den innebygde 2-veis høyttaleren lar deg både lytte og snakke gjennom kameraet fra smart mobilenhet. Takket være nattmodus kan kameraet filme i mørket, og IP65-sertifisering gjør det mulig å motstå både varme, kjøling, vind og vann. Den vidvinklede PIR-bevegelsessensoren sikrer at ingen bevegelse går uten varsel. Google Assistant Arlo er kompatibel med Google Assistant og gjør at du kan benytte stemmen din for å styre dine Arlo-kameraer. Be Google livestreame fra et av kameraene dine og vis det frem på TV´en din. Raskt, enkelt og praktisk.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Overvåkningskamera 3,2 4 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Smarte hjem
  2. Overvåkningskamera