Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Smart WiFi-tilkoblet alarm fra Deltaco

Deltaco Smart WiFi Siren

  Art.nr: 1015608
 • Aktiveres av bevegelsessensor
 • USB-drift og backup-batteri
 • Tre lydnivåer
 • Behøver bare WiFi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Deltaco SH-SI01 er en tilkoblet alarm som utløses av en bevegelsensor som du kobler til samme nettverk, for eksempel Deltacos overvåkingskamera. Det gjør at alarmen kan skremme vekk innbruddstyver eller for å varsle deg om ulike hendelser. Alarmen kobles raskt og enkelt til WiFi-nettet ditt uten behov for bro eller gateway. Deretter kan du styre, programmere og gjøre innstillinger via Deltaco Smart Home-appen på telefonen din. Alarmen drives av en USB-kabel, men har også fire timers innebygd batteribackup i tilfelle strømbrudd.

Styres via app

Deltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Bare koble alarmen til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. 

Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger for å håndtere alarmen. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. I tillegg til å skru alarmen av og på kan du justere volumet og stille inn timere. Du kan også sette opp skjemaer for når den skal være av og på. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.

Deltaco SH-SI01s egenskaper

 • WiFi 2,4 Ghz  
 • 5 års garanti  
 • 4 timers innebygd batteribackup
 • Tre ulike lydnivåer: 75 dB, 85 dB, 105 dB 
 • Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen 

I esken finner du:

 • Alarm
 • USB-kabel
 • USB-vegglader
 • Bruksanvisning
1015608 1015608 Deltaco Deltaco Smart WiFi Siren SH-SI01 Deltaco SH-SI01 er en tilkoblet alarm som utløses av en bevegelsensor som du kobler til samme nettverk, for eksempel Deltacos overvåkingskamera. Det gjør at alarmen kan skremme vekk innbruddstyver eller for å varsle deg om ulike hendelser. Alarmen kobles raskt og enkelt til WiFi-nettet ditt uten behov for bro eller gateway. Deretter kan du styre, programmere og gjøre innstillinger via Deltaco Smart Home-appen på telefonen din. Alarmen drives av en USB-kabel, men har også fire timers innebygd batteribackup i tilfelle strømbrudd.Styres via appDeltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Bare koble alarmen til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger for å håndtere alarmen. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. I tillegg til å skru alarmen av og på kan du justere volumet og stille inn timere. Du kan også sette opp skjemaer for når den skal være av og på. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.Deltaco SH-SI01s egenskaperWiFi 2,4 Ghz  5 års garanti  4 timers innebygd batteribackupTre ulike lydnivåer: 75 dB, 85 dB, 105 dB Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen I esken finner du:AlarmUSB-kabelUSB-veggladerBruksanvisning Bevegelsessensorer og Smartsensorer 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Bevegelsessensorer og Smartsensorer