Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Smart WiFi-tilkoblet bevegelsessensor

Deltaco Smart Wi-Fi PIR Motion sensor

  Art.nr: 1015607
 • Batteridrevet
 • Styres via Deltaco Smart Home-appen
 • Send signaler til andre oppkoplede enheter
 • Behøver bare WiFi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Deltaco Smart WiFi PIR Motion Sensor SH-WS01 er en bevegelsessensor som kobles til WiFi-nettverket ditt. Når den registrerer bevegelser kan den informere andre oppkoblede enheter om dette, for eksempel alarmer og lyspærer. Bevegelsessensoren kan plasseres på et bord, ei hylle eller en vegg innendørs og kan festes med 3M-tape. Sensoren drives av to knappecellebatterier som holder i opptil et år av gangen. Med innebygd WiFi kobler du Deltaco PiR-sensoren enkelt til hjemmenettverket ditt, slik at du kan styre alle funksjonene fra Deltacos mobilapp Smart Home. 

Styres via app

Deltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Bare koble bevegelsessensoren til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. 

Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger for å håndtere sensoren. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. I tillegg til å skru sensoren av og på kan du styre hva som skjer hvis den registrerer bevegelse, for eksempel tenne en eller flere Deltaco-pærer i nærheten, aktivere en alarm eller starte innspilling på overvåkingskameraet. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.

Deltaco SH-WS01s egenskaper

 • WiFi 2,4 Ghz  
 • 5 års garanti  
 • Batteritype: 2x CR123A 3V 
 • Batteritid: Cirka 12 måneder 
 • Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen 

I esken finner du:

 • Bevegelsessensor
 • Bruksanvisning
1015607 1015607 Deltaco Deltaco Smart Wi-Fi PIR Motion sensor SH-WS01 Deltaco Smart WiFi PIR Motion Sensor SH-WS01 er en bevegelsessensor som kobles til WiFi-nettverket ditt. Når den registrerer bevegelser kan den informere andre oppkoblede enheter om dette, for eksempel alarmer og lyspærer. Bevegelsessensoren kan plasseres på et bord, ei hylle eller en vegg innendørs og kan festes med 3M-tape. Sensoren drives av to knappecellebatterier som holder i opptil et år av gangen. Med innebygd WiFi kobler du Deltaco PiR-sensoren enkelt til hjemmenettverket ditt, slik at du kan styre alle funksjonene fra Deltacos mobilapp Smart Home. Styres via appDeltacos smartenheter krever ingen hub, gateway eller tungvint installasjon. Bare koble bevegelsessensoren til det trådløse nettverket ditt, så har du tilgang til alle de smarte funksjonene i Deltaco Smart Home-appen. Deltaco Smart Home-appen er alt du trenger for å håndtere sensoren. I appen kan du styre enkeltenheter, eller du kan dele dem inn i rom for å håndtere dem som grupper. I tillegg til å skru sensoren av og på kan du styre hva som skjer hvis den registrerer bevegelse, for eksempel tenne en eller flere Deltaco-pærer i nærheten, aktivere en alarm eller starte innspilling på overvåkingskameraet. Appen er tilgjengelig både på Android og iOS.Deltaco SH-WS01s egenskaperWiFi 2,4 Ghz  5 års garanti  Batteritype: 2x CR123A 3V Batteritid: Cirka 12 måneder Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen I esken finner du:BevegelsessensorBruksanvisning Bevegelsessensorer og Smartsensorer 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Smarte hjem
 2. Bevegelsessensorer og Smartsensorer