Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingheadset med proff ytelse

SteelSeries Arctis 9

  Art.nr: 1014525
  • DTS Headphones:X v2.0-surroundlyd
  • Opptil 20 timer batterilevetid
  • ClearCast-mikrofon
  • Eksklusiv design
  • ChatMix-kontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SteelSeries Arctis 9 leverer lyd og mikrofon i verdensklasse. Gamingheadsettet kan kobles til både PC og PlayStation via trådløs 2,4 GHz-tilkobling samtidig som det kan være tilkoblet smarttelefonen via Bluetooth. ClearCast-mikrofonen har overlegen støyreduksjon og ChatMix-kontrollen på øret gjør at du kan finne den perfekte balansen mellom spill- og chatlyd uten å måtte styre med programvare. Headsettet er laget i en eksklusiv design og med en passform som gjør at du kan spille hele dagen uten at det blir ubehagelig. Når det i tillegg leveres bransjeledende batterilevetid på opptil 20 timers kontinuerlig trådløs bruk kan du være sikker på at du får et knallgodt headset.

Trådløs tilkobling av høy kvalitet

Arctis 9 Dual Headset kan kobles til via 2,4 GHz trådløs tilkobling uten datatap til PC og PlayStation, mens du kan koble til mobile enheter via Bluetooth.

2,4 GHz-tilkoblingen leverer høy lydkvalitet uten forsinkelser. Koble til USB-mottakeren til enten PC-en eller PlayStation for å nyte trådløs lyd uten datatap.

Bluetooth-tilkoblingen kan kjøres på alle enheter som leveres med Bluetooth, blant annet smarttelefoner og VR-briller. Du kan også benytte deg av begge tilkoblingene samtidig for å kunne høre på musikk eller prate i telefonen mens du spiller.

Arctis ClearCast-mikrofon

Den Discord-sertifiserte ClearCast-mikrofonen har toveisfunksjon for overlegen støyreduksjon. Den samme funksjonen brukes av personale på hangarskip, så du vet med sikkerhet at det leverer varene.

ChatMix-kontroll på øret

Finn den perfekte balansen mellom spill- og chatlyd med On-Ear-kontrollen uten å måtte pause spillingen.

Arctis' unike lyd

Arctis' signaturlyd framhever hver eneste lille lyddetalj, både subtile og viktige, og gir deg en lydmessig fordel.

DTS Headphone:X v2.0 gir deg en utrolig presis surroundlyd på PC.

Eksklusiv design

SteelSeries Arctis 9 leveres med en hodebøyle i holdbar stålkonstruksjon, vevd skibrillebånd og AirWeave øreputer inspirert av sportsutøvere for å gi nydelig komfort i lange gamingøkter.

Bransjeledende batteritid

Et optimalisert batteri gir opptil 20 timers uavbrutt trådløs bruk, så du kan spille hele dagen og natta på en eneste lading.

1014525 1014525 SteelSeries SteelSeries Arctis 9 61484 SteelSeries Arctis 9 leverer lyd og mikrofon i verdensklasse. Gamingheadsettet kan kobles til både PC og PlayStation via trådløs 2,4 GHz-tilkobling samtidig som det kan være tilkoblet smarttelefonen via Bluetooth. ClearCast-mikrofonen har overlegen støyreduksjon og ChatMix-kontrollen på øret gjør at du kan finne den perfekte balansen mellom spill- og chatlyd uten å måtte styre med programvare. Headsettet er laget i en eksklusiv design og med en passform som gjør at du kan spille hele dagen uten at det blir ubehagelig. Når det i tillegg leveres bransjeledende batterilevetid på opptil 20 timers kontinuerlig trådløs bruk kan du være sikker på at du får et knallgodt headset.Trådløs tilkobling av høy kvalitetArctis 9 Dual Headset kan kobles til via 2,4 GHz trådløs tilkobling uten datatap til PC og PlayStation, mens du kan koble til mobile enheter via Bluetooth.2,4 GHz-tilkoblingen leverer høy lydkvalitet uten forsinkelser. Koble til USB-mottakeren til enten PC-en eller PlayStation for å nyte trådløs lyd uten datatap.Bluetooth-tilkoblingen kan kjøres på alle enheter som leveres med Bluetooth, blant annet smarttelefoner og VR-briller. Du kan også benytte deg av begge tilkoblingene samtidig for å kunne høre på musikk eller prate i telefonen mens du spiller.Arctis ClearCast-mikrofonDen Discord-sertifiserte ClearCast-mikrofonen har toveisfunksjon for overlegen støyreduksjon. Den samme funksjonen brukes av personale på hangarskip, så du vet med sikkerhet at det leverer varene.ChatMix-kontroll på øretFinn den perfekte balansen mellom spill- og chatlyd med On-Ear-kontrollen uten å måtte pause spillingen.Arctis' unike lydArctis' signaturlyd framhever hver eneste lille lyddetalj, både subtile og viktige, og gir deg en lydmessig fordel.DTS Headphone:X v2.0 gir deg en utrolig presis surroundlyd på PC.Eksklusiv designSteelSeries Arctis 9 leveres med en hodebøyle i holdbar stålkonstruksjon, vevd skibrillebånd og AirWeave øreputer inspirert av sportsutøvere for å gi nydelig komfort i lange gamingøkter.Bransjeledende batteritidEt optimalisert batteri gir opptil 20 timers uavbrutt trådløs bruk, så du kan spille hele dagen og natta på en eneste lading. Gamingheadset 3,7 3 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingheadset