Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C-hub med støtte for Power Delivery opptil 100 W

Nedis USB C HUb 2x USB-C 2x USB 3.0 with Power Delivery 100 W Svart

  Art.nr: 1012953
  • USB-C til 2 x USB-A 3.1
  • Power Delivery for hurtiglading
  • Drives via USB-C

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nedis USB-C-hub er et praktisk komplement for deg som trenger noen ekstra USB-A-porter til dataen din. Huben er utstyrt med støtte for Power Delivery (USB-PD) opptil 100 W som gir lynrask og kraftig lading av kompatible enheter.

Power Delivery - en teknologi for rask, kraftig og skånsom lading

Power Delivery (USB-PD) er en ladeteknologi for hurtiglading. I motsetning til andre hurtigladingsteknologier merker en lader med USB-PD automatisk hvor mye strømspenning som trengs for enheten som er tilkoblet, som gjør at batteriet i enheten som lades ikke risikerer å bli skadet.

Power Delivery er en effektiv måte å lade din smarttelefon om du sitter i møte, er på skolen eller på toget og ikke har tilgang til en veggkontakt, men har laptopen tilgjengelig.

Tekniske data

  • 1 x USB-C-inngang
  • 2 x USB-A 3.1 (5 Gb/s overføringshastighet)
  • 1 x USB-C USB 3.1 gen2 (data)
  • 1 x USB-C USB 3.1 gen2 (for data og PD-lading opptil 100 W)
1012953 1012953 Nedis Nedis USB C HUb 2x USB-C 2x USB 3.0 with Power Delivery 100 W Svart TCARF250BK Nedis USB-C-hub er et praktisk komplement for deg som trenger noen ekstra USB-A-porter til dataen din. Huben er utstyrt med støtte for Power Delivery (USB-PD) opptil 100 W som gir lynrask og kraftig lading av kompatible enheter. Power Delivery - en teknologi for rask, kraftig og skånsom lading Power Delivery (USB-PD) er en ladeteknologi for hurtiglading. I motsetning til andre hurtigladingsteknologier merker en lader med USB-PD automatisk hvor mye strømspenning som trengs for enheten som er tilkoblet, som gjør at batteriet i enheten som lades ikke risikerer å bli skadet. Power Delivery er en effektiv måte å lade din smarttelefon om du sitter i møte, er på skolen eller på toget og ikke har tilgang til en veggkontakt, men har laptopen tilgjengelig. Tekniske data 1 x USB-C-inngang2 x USB-A 3.1 (5 Gb/s overføringshastighet)1 x USB-C USB 3.1 gen2 (data)1 x USB-C USB 3.1 gen2 (for data og PD-lading opptil 100 W) USB hub/adapter 3 3 379 NOK 379 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. USB hub/adapter