Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C-hub for både laptop og nettbrett

Alogic Ultra USB-C Dock NANO MINI 60W PD

  Art.nr: 1015445
  • Støtter 4K-oppløsning
  • Plug & Play
  • USB 3.1-port
  • 3,5 mm AUX
  • Kompatibel med USB-C-nettbrett og laptops

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Alogic USB-C Dock Nano Mini 60W PD er en dokkingstasjon som kan brukes både på laptopen og nettbrettet med USB-C-port. Huben er plug & play og fungerer med en gang den kobles til enheten den skal utvide. Huben er utstyrt med minijack, USB-A, USB-C med Power Delivery (60 W) og HDMI opptil 4K (3840x2160) på 30 Hz.

Praktisk dokkingstasjon

Det er en praktisk og lett dockingstasjon som kan tas med på reise, den er faktisk så liten at du får plass i hånda. Dokkingstasjonen Nano Mini er laget av aluminium og myk ABS, er slitesterk og laget for å komplettere enheten din.

Egenskaper

Få det meste ut av dine enheter og velg en praktisk hub som har en 4K HDMI (30 Hz)-utgang som gir skarp oppløsning når du kobler til en ekstern bildeskjerm, en 3,5 mm minijack-port og USB 3.1. Dokkingstasjonen kobles rett inn i USB-C-inngangen på enheten din. USB-C-porten støtter Power Delivery 60 W.

1015445 1015445 Alogic Alogic Ultra USB-C Dock NANO MINI 60W PD ULDNAMN-UA-SGR Alogic USB-C Dock Nano Mini 60W PD er en dokkingstasjon som kan brukes både på laptopen og nettbrettet med USB-C-port. Huben er plug & play og fungerer med en gang den kobles til enheten den skal utvide. Huben er utstyrt med minijack, USB-A, USB-C med Power Delivery (60 W) og HDMI opptil 4K (3840x2160) på 30 Hz.Praktisk dokkingstasjonDet er en praktisk og lett dockingstasjon som kan tas med på reise, den er faktisk så liten at du får plass i hånda. Dokkingstasjonen Nano Mini er laget av aluminium og myk ABS, er slitesterk og laget for å komplettere enheten din.EgenskaperFå det meste ut av dine enheter og velg en praktisk hub som har en 4K HDMI (30 Hz)-utgang som gir skarp oppløsning når du kobler til en ekstern bildeskjerm, en 3,5 mm minijack-port og USB 3.1. Dokkingstasjonen kobles rett inn i USB-C-inngangen på enheten din. USB-C-porten støtter Power Delivery 60 W. Dokkingstasjon 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dokkingstasjon