Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Flip Cover S3 mini Blue

  Art.nr: 182041
  • Perfekt passform
  • Syntetisk materiale
  • Beskyttelse mot riper
  • Farge: Chrome Blue

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Samsung FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini

Coveret har en beskyttende bakside og en flip som brettes rundt telefonen for å beskytte displayet. Den er er laget i solid og slitesterke materialer og er spesialtilpasset Galaxy S3 Mini.

Ved bruk av FlipCoveret har man fremdeles tilgang til telefonens funksjoner som før, men telefonen er i tillegg beskyttet mot riper og smuss.

Samsung Samsung Flip Cover S3 mini Blue EFC-1M7FBEG Samsung FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini Coveret har en beskyttende bakside og en flip som brettes rundt telefonen for å beskytte displayet. Den er er laget i solid og slitesterke materialer og er spesialtilpasset Galaxy S3 Mini. Ved bruk av FlipCoveret har man fremdeles tilgang til telefonens funksjoner som før, men telefonen er i tillegg beskyttet mot riper og smuss. Samsung 4 2 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskyttelse
  4. Samsung