Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 Black

  Art.nr: 201194
  • 5,2" Full HD skjerm
  • Rask prosessor
  • 20,7 megapiksel kamera
  • 16GB lagring
  • Andriod 4.4 KitKat

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 er en meget rask mobiltelefon med god lagringskapasitet og fantastisk bra kamera. Skjermen er på hele 5,2" med oppløsning i Full HD og har bildeforbedrings-teknologien Triluminos med X-reality. Dette gjør at du får bilde som viser mer naturtro farger og gir deg et meget sparpt bilde. 

Suverent rask

Dagens mobiltelefoner brukes mer og mer til video, spill, og andre krevende applikasjoner. Derfor er det viktig at prosessoren i telefonen er bra. I Xperia Z2 har Sony valgt å bruke en av markedest rakseste prosessorer, kalt Snapdragon 801. For de teknisk interesserte er dette en Quad Core 2,3GHz. På godt norsk er dette en meget rask og kraftig prosessor.

Direktesendte øyeblikk med Social Live

Sony Xperia Z2 har en unik funksjon som gir deg muligheten å sende video live via Facebook. Ikke la vennene dine gå glipp av et eneste øyeblikk ved å holde samtalen i gang ved å kunne se og svare på alle kommentarer direkte på skjermen.

Overlegen bildekvalitet

Xperia Z2 er laget med den nyeste Sony BRAVIA-teknologien og gir en imponerende lys- og livlighet på den 5,2" store Full HD-skjermen. Xperia Z2 sin skjerm drives av bildemotoren TRILUMINOS og X-Reality som gir en fantastisk kvalitet uansett hva du ser på.

Vanntett og støvbestandig

Sony Xperia Z er vanntett og støvtett. Med andre ord trenger du ikke å være redd for å ta telefonen på skiturer, stranda eller bassengkanten. Telefonen tåler å være en meter under vann i over 30 minutter, noe som betyr at du nå kan lese e-post og se filmer i badekaret uten å risikere at telefonen tar skade av dette.

Kraftig batteri

Sony Xperia Z2 har en mengde gode funksjoner og sterke spesifikasjoner. For at du skal ha strøm gjennom hele dagen har Xperia Z2 et batteri på hele 3200 mAh. Batteriet gir en god batterikapasitet så du skal slippe å lade i tide og utide.

Android operativsystem

Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Via Google Play (tidligere Android Market) finner du alt du trenger til mobilen din. Der finnes det et stort antall applikasjoner, fra spill til nytteprogrammer, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!