Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

LG Optimus L5

LG Optimus L5 Svart

  Art.nr: 171099
  • 4" berøringsskjerm
  • 5 megapikslers kamera
  • 800MHz prosessor
  • Elegant design
  • Android v4.0

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG Optimus L5 - Smarttelefon med stor skjerm på 4"

Med integrert GPS, trådløst nettverk og et kamera på 5 megapiksler er dette en smarttelefon som passer de aller fleste. Både i jobb og privat.

Telefonen leveres med Android 4.0 Ice Cream Sanwich, som er et meget godt og brukervennlig operativsystem.
 

Kraftig kamera med blits

Ta knivskarpe bilder med oppløsning i 5 megapiksler. For at bildene skal bli så gode som mulig, er kameraet utstyrt med LED-blitz og autofokus.
 

Trådløs kommunikasjon

Hvis du befinner deg et sted med trådløst nettverk, som hjemme, på kontoret eller på en cafe, kan du enkelt koble deg opp til internett. Dermed får du høyere hastigheter når du surfer, og du slipper å bli belastet for datatrafikken.
 

3,5 mm jack til dine favoritthodetelefoner

Om du foretrekker hodesett med ledning, er telefonen utstyrt med 3,5mm jack. Denne tilkoblingen passer de aller fleste hodetelefoner og du kan benytte ditt favoritt-hodesett uten problemer.
 

Android operativsystem

Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Via Google Play (Tidligere Android Market) finner du alt du trenger til mobilen din. Der finnes det et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!

LG LG Optimus L5 Svart LGE610.ANEUBK LG Optimus L5 - Smarttelefon med stor skjerm på 4"Med integrert GPS, trådløst nettverk og et kamera på 5 megapiksler er dette en smarttelefon som passer de aller fleste. Både i jobb og privat.Telefonen leveres med Android 4.0 Ice Cream Sanwich, som er et meget godt og brukervennlig operativsystem. Kraftig kamera med blitsTa knivskarpe bilder med oppløsning i 5 megapiksler. For at bildene skal bli så gode som mulig, er kameraet utstyrt med LED-blitz og autofokus. Trådløs kommunikasjonHvis du befinner deg et sted med trådløst nettverk, som hjemme, på kontoret eller på en cafe, kan du enkelt koble deg opp til internett. Dermed får du høyere hastigheter når du surfer, og du slipper å bli belastet for datatrafikken. 3,5 mm jack til dine favoritthodetelefonerOm du foretrekker hodesett med ledning, er telefonen utstyrt med 3,5mm jack. Denne tilkoblingen passer de aller fleste hodetelefoner og du kan benytte ditt favoritt-hodesett uten problemer. Android operativsystemAndroid er et operativsystem som er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.Via Google Play (Tidligere Android Market) finner du alt du trenger til mobilen din. Der finnes det et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner! Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter