Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

LG G4 - Elegant telefon med rå ytelse

LG G4 32GB Metallic Gold

  Art.nr: 216553
  • 5,5" IPS Quantum-skjerm
  • 16 megapiksel kamera m/ F1.8-linse
  • 1.8GHz 6-kjernet prosessor (Hexa core)
  • 32GB lagring og minnekortstøtte
  • Android 5.1 (Lollipop)

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG G4

LG G4 er en perfekt kombinasjonen av kraftig maskinvare og et flott design. Telefonen har et fantastisk kamera på 16 megapiksel og en skjerm på 5,5" med imponerende bildekvalitet.  Med sin kraftige prosessor og gode batterikapasitet får du en telefon som både er rask og har lang batteritid. I tillegg har den en rekke smarte funksjoner som hjelper deg i hverdagen og samtidig gir deg mer frihet når du bruker telefonen. 

16 megapiksel kamera med Laser-fokus og F1.8-linse

Kameraet som er på 16 megapiksel er utstyrt med en F1.8-linse. Denne linsen har markedets største lysinnslipp og gjør at man kan ta langt bedre bilder i mørke omgivelser. I tillegg har kameraet laser-autofokus og optisk bildestabilisering. Disse to egenskapene sørger for at du kan ta skarpe bilder selv om du er litt ustø på hånden. 

Kameraet støtter også formatet RAW, som gjør det enklere å redigere bildene i etterkant. Via kameraets innstillinger kan du manuelt stille inn både ISO og lukkertid som gjør at du enkelt kan ta bilder i alle typer lyssetting. Og ved siden av LED-blitsen har LG satt inn et fargespektrometer som gir telefonen et forsprang når automatikken skal sørge for riktig fargegjengivelse.

5,5" IPS Quantum-skjerm

Med en stor skjerm blir opplevelsen av å se film eller spille spill med mye grafikk mye bedre. Skjermen i LG G4 er på 5,5" av typen IPS Quantum, som kan friste med høy kontrast og naturtro farger i høy oppløsning (QHD). 

Kraftig 6-kjernet prosessor (Hexa core)

Dagens mobiltelefoner brukes mer og mer til video, spill, og andre krevende applikasjoner. Derfor er det viktig at prosessoren i telefonen er bra. I G4 har LG valgt å bruke en meget rask prosessorer, kalt Snapdragon 808. For de teknisk interesserte består denne prosessoren av en Dual-core 1.82 GHz Cortex-A57 og en Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53. 

LG LG G4 32GB Metallic Gold LGH815.ANEUBD LG G4 LG G4 er en perfekt kombinasjonen av kraftig maskinvare og et flott design. Telefonen har et fantastisk kamera på 16 megapiksel og en skjerm på 5,5" med imponerende bildekvalitet.  Med sin kraftige prosessor og gode batterikapasitet får du en telefon som både er rask og har lang batteritid. I tillegg har den en rekke smarte funksjoner som hjelper deg i hverdagen og samtidig gir deg mer frihet når du bruker telefonen.  16 megapiksel kamera med Laser-fokus og F1.8-linse Kameraet som er på 16 megapiksel er utstyrt med en F1.8-linse. Denne linsen har markedets største lysinnslipp og gjør at man kan ta langt bedre bilder i mørke omgivelser. I tillegg har kameraet laser-autofokus og optisk bildestabilisering. Disse to egenskapene sørger for at du kan ta skarpe bilder selv om du er litt ustø på hånden. Kameraet støtter også formatet RAW, som gjør det enklere å redigere bildene i etterkant. Via kameraets innstillinger kan du manuelt stille inn både ISO og lukkertid som gjør at du enkelt kan ta bilder i alle typer lyssetting. Og ved siden av LED-blitsen har LG satt inn et fargespektrometer som gir telefonen et forsprang når automatikken skal sørge for riktig fargegjengivelse. 5,5" IPS Quantum-skjerm Med en stor skjerm blir opplevelsen av å se film eller spille spill med mye grafikk mye bedre. Skjermen i LG G4 er på 5,5" av typen IPS Quantum, som kan friste med høy kontrast og naturtro farger i høy oppløsning (QHD).  Kraftig 6-kjernet prosessor (Hexa core) Dagens mobiltelefoner brukes mer og mer til video, spill, og andre krevende applikasjoner. Derfor er det viktig at prosessoren i telefonen er bra. I G4 har LG valgt å bruke en meget rask prosessorer, kalt Snapdragon 808. For de teknisk interesserte består denne prosessoren av en Dual-core 1.82 GHz Cortex-A57 og en Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53.  Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter