Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Samsung Galaxy S3

Samsung i9300 Galaxy S3

  Art.nr: 168814
  • 4,8" HD-skjerm
  • 8 mpx HD-kamera
  • Firekjernet prosessor
  • GPS
  • S-Voice

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S3 - muligens verdens beste telefon

Dette er Samsungs nye flaggskip, med en stor skjerm på hele 4,8" og rå kraft fra en 1,4GHz Quad-core prosessor. Galaxy S3 er en telefon som virkelig tar plass blant verdens beste telefoner.

Av finesser finner man blant annet et kamera på 8 megapiksler som kan filme i Full-HD, Bluetooth 4.0 og flere nytteprogrammer fra Samsung.
 

Quad-core prosessor

Samsung Galaxy S3 har en Quad-core prosessor på 1,4GHz, som gjør bruk av telefonen til en lek. Telefonen håndterer mange oppgaver samtidig, uten at det går utover brukeropplevelsen.
 

Innebygget GPS med støtte for GLONASS

Når du skal ut og trenger en GPS til å hjelpe deg med å finne veien, er det en stor fordel en god kontakt med satellittene. Samsung Galaxy S3 har både støtte for GPS og GLONASS (det russisk-utviklede satellittsystemet). Dette gjør at Galaxy S3 gir deg en meget nøyaktig posisjon når du er ute på veien. 
 

S Beam

Galaxy S 3 er raskere på overføring og deling av filer mellom to telefoner. Den nye "S Beam"-funksjonen forbedrer den tidligere Android Beam-funksjonen, slik at du nå skal kunne overføre en 1 GB videofil på tre minutter eller en 10 MB musikkfil på to sekunder. Overføringen skjer ved å holde to Galaxy S3 mobiler mot hverandre, og du trenger ikke å være tilkoblet et Wi-Fi eller 3G-nett for at det skal fungere.
 

S Voice - Styr telefonen med talekomandoer

Samsung Galaxy S3 har en stemmestyring som kalles S Voice. Om for eksempel vekkerklokken ringer behøver du bare si «Snooze», så utsettes vekkingen i ti minutter. S Voice kan også brukes for å be telefonen spille en spesiell sang, ta et bilde, sende en melding eller starte et program.
 

Pop Up Play - Video i vindu over andre apper

Galaxy S3 har Pop Up Play. Dette innebærer at du kan spille av en video i et vindu hvor som helst på skjermen, samtidig som du utfører andre oppgaver.
 

Allshare

Denne funksjonen gjør at Galaxy S3 kan vise innhold fra mobilen på TV-en trådløst. Allshare kan også brukes for å dele ulike typer filer mellom Galaxy S3 og DLNA-kompatible enheter som TV-er, PC og nettbrett.
 

Android operativsystem

Samsung Galaxy S3 leveres med Android operativsystem. Operativsystemet er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Via Google Play finner du alt du trenger til Galaxy S3. Det finnes et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android og Galaxy S3 er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!

Samsung Samsung i9300 Galaxy S3 GT-I9300MBDNEE Samsung Galaxy S3 - muligens verdens beste telefonDette er Samsungs nye flaggskip, med en stor skjerm på hele 4,8" og rå kraft fra en 1,4GHz Quad-core prosessor. Galaxy S3 er en telefon som virkelig tar plass blant verdens beste telefoner.Av finesser finner man blant annet et kamera på 8 megapiksler som kan filme i Full-HD, Bluetooth 4.0 og flere nytteprogrammer fra Samsung. Quad-core prosessorSamsung Galaxy S3 har en Quad-core prosessor på 1,4GHz, som gjør bruk av telefonen til en lek. Telefonen håndterer mange oppgaver samtidig, uten at det går utover brukeropplevelsen. Innebygget GPS med støtte for GLONASSNår du skal ut og trenger en GPS til å hjelpe deg med å finne veien, er det en stor fordel en god kontakt med satellittene. Samsung Galaxy S3 har både støtte for GPS og GLONASS (det russisk-utviklede satellittsystemet). Dette gjør at Galaxy S3 gir deg en meget nøyaktig posisjon når du er ute på veien.  S BeamGalaxy S 3 er raskere på overføring og deling av filer mellom to telefoner. Den nye "S Beam"-funksjonen forbedrer den tidligere Android Beam-funksjonen, slik at du nå skal kunne overføre en 1 GB videofil på tre minutter eller en 10 MB musikkfil på to sekunder. Overføringen skjer ved å holde to Galaxy S3 mobiler mot hverandre, og du trenger ikke å være tilkoblet et Wi-Fi eller 3G-nett for at det skal fungere. S Voice - Styr telefonen med talekomandoerSamsung Galaxy S3 har en stemmestyring som kalles S Voice. Om for eksempel vekkerklokken ringer behøver du bare si «Snooze», så utsettes vekkingen i ti minutter. S Voice kan også brukes for å be telefonen spille en spesiell sang, ta et bilde, sende en melding eller starte et program. Pop Up Play - Video i vindu over andre apperGalaxy S3 har Pop Up Play. Dette innebærer at du kan spille av en video i et vindu hvor som helst på skjermen, samtidig som du utfører andre oppgaver. AllshareDenne funksjonen gjør at Galaxy S3 kan vise innhold fra mobilen på TV-en trådløst. Allshare kan også brukes for å dele ulike typer filer mellom Galaxy S3 og DLNA-kompatible enheter som TV-er, PC og nettbrett. Android operativsystemSamsung Galaxy S3 leveres med Android operativsystem. Operativsystemet er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.Via Google Play finner du alt du trenger til Galaxy S3. Det finnes et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.Mulighetene med Android og Galaxy S3 er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner! Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter