Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung Galaxy S2

Samsung I9100 Galaxy S2

  Art.nr: 150354
  • 4,3" touchskjerm
  • 8 megapiksel kamera med full HD filmopptak
  • To-kjerne prosessor
  • Navigere med GPS
  • 16 GB lagringskapasitet

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S II er en smarttelefon av ypperste kaliber. Til tross for at telefonen kun er 8,49 mm tykk, har Samsung fått plass til en to-kjerne prosessor, et 8 megapixel kamera og en lyssterk 4,3" touchskjerm.
 


Smasung Galaxy S II er et anbefalt produkt av DinSide.no.
Les testen hos DinSide.no her.
Les testen hos DinSide.no herLes testen hos DinSide.no her

 

Oppdatering til Android 4.0 Ice Cream Sandwich er nå tilgjengelig (ref. dinside.no)
For å oppdatere trykker du Meny-tasten på telefonen og velger:
Innstillinger -> Om telefonen -> Programvareoppdatering.4,3" Super AMOLD-display

Med en kapasitiv touchskjerm på hele 4,3" er telefonen perfekt for å surfe på nett, se på bilder eller video. Siden skjermen er et Super AMOLED-display får du et klarere bilde og skarpere farger enn på en vanlig skjerm. Skjermen er så lyssterk at du kan bruke den på en solrik sommerdag. For å beskytte displayet mot riper anbefaler vi å bruke displaybeskyttelse.
 

Banebrytende kamera

Samsung Galaxy S II gir deg uante muligheter med et 8 MP kamera. Ikke bare tar det sylskarpe bilder. Du kan også filme i full HD-oppløsning(1080p). Dermed ser filmsnuttene du tar opp bra ut selv om du spiller de av på en PC-skjerm eller på TVen. Telefonen har også et to megapixel kamera i front, som kan brukes til selvportretter eller videosamtaler.
 

Kraftig to-kjerne prosessor

Med en kraftig to-kjerne prosessor klarer Samsung Galaxy S II multi-tasking på en måte du aldri har sett før. Brukergrensesnittet vil flyte bedre og raskere, og du kan spille avanserte spill. Siden prosessoren er så kraftig, kan du også spille av film i full HD.
 

Social Hub gir enkel oversikt over sosiale nettverk

Samsung Galaxy S II har direkte tilkobling til de mest populære sosiale nettverkene. I tillegg er dine sosiale nettverk sammenkoblet med kontakt-listen og kalenderen. Enten du øsnker å sende en SMS, melding over Facebook eller å ringe til en venn, kan du enkelt velge dette fra kontaktlisten.
 

Android operativsystem

Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Det er tilpasset mobile enheter, og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Gå til Google Play (Tidligere Android Market), og finn alt du trenger til mobilen din. Alle mulige applikasjoner, fra spill til fotoredigeringsprogram, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!
 

Kvalitet er viktig når man skal ha tilbehør til en mobiltelefon. Ut ifra kvalitet og egne erfaringer, har vi plukket et ut et utvalg produkter som passer spesielt godt til denne telefonen.

Bluetooth - Høyttalere - Biltilbehør - Vekser og futteral


Se også tilbehøret til Samsung Galaxy S II.

150354 Samsung Samsung I9100 Galaxy S2 GT-I9100LKANEE Samsung Galaxy S II er en smarttelefon av ypperste kaliber. Til tross for at telefonen kun er 8,49 mm tykk, har Samsung fått plass til en to-kjerne prosessor, et 8 megapixel kamera og en lyssterk 4,3" touchskjerm.   Smasung Galaxy S II er et anbefalt produkt av DinSide.no. Les testen hos DinSide.no her.   Oppdatering til Android 4.0 Ice Cream Sandwich er nå tilgjengelig (ref. dinside.no) For å oppdatere trykker du Meny-tasten på telefonen og velger: Innstillinger -> Om telefonen -> Programvareoppdatering. 4,3" Super AMOLD-display Med en kapasitiv touchskjerm på hele 4,3" er telefonen perfekt for å surfe på nett, se på bilder eller video. Siden skjermen er et Super AMOLED-display får du et klarere bilde og skarpere farger enn på en vanlig skjerm. Skjermen er så lyssterk at du kan bruke den på en solrik sommerdag. For å beskytte displayet mot riper anbefaler vi å bruke displaybeskyttelse.   Banebrytende kamera Samsung Galaxy S II gir deg uante muligheter med et 8 MP kamera. Ikke bare tar det sylskarpe bilder. Du kan også filme i full HD-oppløsning(1080p). Dermed ser filmsnuttene du tar opp bra ut selv om du spiller de av på en PC-skjerm eller på TVen. Telefonen har også et to megapixel kamera i front, som kan brukes til selvportretter eller videosamtaler.   Kraftig to-kjerne prosessor Med en kraftig to-kjerne prosessor klarer Samsung Galaxy S II multi-tasking på en måte du aldri har sett før. Brukergrensesnittet vil flyte bedre og raskere, og du kan spille avanserte spill. Siden prosessoren er så kraftig, kan du også spille av film i full HD.   Social Hub gir enkel oversikt over sosiale nettverk Samsung Galaxy S II har direkte tilkobling til de mest populære sosiale nettverkene. I tillegg er dine sosiale nettverk sammenkoblet med kontakt-listen og kalenderen. Enten du øsnker å sende en SMS, melding over Facebook eller å ringe til en venn, kan du enkelt velge dette fra kontaktlisten.   Android operativsystem Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Det er tilpasset mobile enheter, og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov. Gå til Google Play (Tidligere Android Market), og finn alt du trenger til mobilen din. Alle mulige applikasjoner, fra spill til fotoredigeringsprogram, og ikke minst - Facebook og Twitter. Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!   Kvalitet er viktig når man skal ha tilbehør til en mobiltelefon. Ut ifra kvalitet og egne erfaringer, har vi plukket et ut et utvalg produkter som passer spesielt godt til denne telefonen. Bluetooth - Høyttalere - Biltilbehør - Vekser og futteral Se også tilbehøret til Samsung Galaxy S II. Ukategoriserte produkter 2599 NOK 2599 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter