Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dokkingstasjon for Android med stor lyd

Philips Fidelio AS851

  Art.nr: 161945
  • Bassrefleks-konstruksjon
  • AUX-inngang
  • Bluetooth
  • Kostnadsfri Fidelio-app
  • FlexiDock

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Årets lydprodukt
Philips Fidelio for Android ble kåret til årets lydprodukt av Elektronikkbransjen den 07.11.11.

Dokkingstasjon for Android-telefoner!
Philips AS851 er en Android-dokkingstasjon utrustet med Bluetooth samt en vri og skyvbar micro-USB-tilkobling. Lad din Android-telefon og spill musikken din via de kraftige høyttalerne.

Dyp bass med bassreflekshøyttalere
Philips AS851 er utrustet med bassreflekshøyttalere i forhold til de fleste andre dokkingstasjoner er av lukket konstruksjon. Bassreflekshøyttalere har en basskanal/rør som er akustiskt tilknyttet basselementet. På denne måten får man en lavfrekvent uteffekt som resulterer i en dypare og mer kontrollert bassgjengivelse, samt mindre forvrengning. Opplev ny, dyp basslyd med Philips AS851.

Bra lydegenskaper
Philips AS851 har en avrundet bakdel som skaper en mer effektiv akustisk struktur. Den runde formen økar stivheten i høttalerkabinettet og forminsker den interne resonansen, noe som skaper en mer eksakt og naturlig lydgjengiving. Utover dette så har dokkingstasjonen også blitt utrustet med en digital lydprosessor som skaper en naturlig lydgjengivelse. Lytt til musikken din og nyt den gode lyden.

Philips FlexiDock - Fleksibel dokking
Philips Full HD 3D ReadyDokkingstasjonen har blitt utrustet med en Micro-USB-tilkobling som man kan vri opp til 180º, noe som bidrar til fleksibel dokking. Selve dokken kan også skyves sidelengs for at de Android-telefonene som har tilkoblingen på siden skal kunne stå sentrert i stasjonen. Utover dette så kan den også vrides fram og tilbake, så uansett hvor tykk eller tynn din Android-telefon er så får den plass mellom høyttalerelementet og dokking-kontakten(Micro-USB). Enkelt og greit.

Philips Fidelio-app
Med Philips kostnadsfrie Fidelio-app kan man få tilgang til mengder med funksjoner til sin nye Philips Fidelio dokkingsstasjon. Få tilgang til internetradio med tusenvis av radiokanaler å velge iblant, Songbird-funksjon for oppdage og spille av store mengder med musikk samt synkronisere media trådløst mellom PC og Android-telefoner. Du får til og med masse variasjoner av alarmer, værmeldinger, innsovningstimer og mye mer. Helt gratis. Våkne til naturlige lyder, lytte til musikk fra hele verden eller finne en radiokanal som bare spiller din type favorittmusikk.

Philips songbird
Philips Songbird er ett enkelt og brukervennlig program som er skapt for å oppdage og spille av all din musik, samt synkronisere den mellom PC´en din og Android-telefoner. Med musikkhåndteringsfunksjonene kan man enkelt oppdage nye artister og musikstiler direkte i programmet via butikker, tjenester og web-sider for musikk og media.
Philips Philips Fidelio AS851 AS851/10 Årets lydproduktPhilips Fidelio for Android ble kåret til årets lydprodukt av Elektronikkbransjen den 07.11.11.Dokkingstasjon for Android-telefoner!Philips AS851 er en Android-dokkingstasjon utrustet med Bluetooth samt en vri og skyvbar micro-USB-tilkobling. Lad din Android-telefon og spill musikken din via de kraftige høyttalerne.Dyp bass med bassreflekshøyttalerePhilips AS851 er utrustet med bassreflekshøyttalere i forhold til de fleste andre dokkingstasjoner er av lukket konstruksjon. Bassreflekshøyttalere har en basskanal/rør som er akustiskt tilknyttet basselementet. På denne måten får man en lavfrekvent uteffekt som resulterer i en dypare og mer kontrollert bassgjengivelse, samt mindre forvrengning. Opplev ny, dyp basslyd med Philips AS851.Bra lydegenskaperPhilips AS851 har en avrundet bakdel som skaper en mer effektiv akustisk struktur. Den runde formen økar stivheten i høttalerkabinettet og forminsker den interne resonansen, noe som skaper en mer eksakt og naturlig lydgjengiving. Utover dette så har dokkingstasjonen også blitt utrustet med en digital lydprosessor som skaper en naturlig lydgjengivelse. Lytt til musikken din og nyt den gode lyden.Philips FlexiDock - Fleksibel dokkingDokkingstasjonen har blitt utrustet med en Micro-USB-tilkobling som man kan vri opp til 180º, noe som bidrar til fleksibel dokking. Selve dokken kan også skyves sidelengs for at de Android-telefonene som har tilkoblingen på siden skal kunne stå sentrert i stasjonen. Utover dette så kan den også vrides fram og tilbake, så uansett hvor tykk eller tynn din Android-telefon er så får den plass mellom høyttalerelementet og dokking-kontakten(Micro-USB). Enkelt og greit.Philips Fidelio-appMed Philips kostnadsfrie Fidelio-app kan man få tilgang til mengder med funksjoner til sin nye Philips Fidelio dokkingsstasjon. Få tilgang til internetradio med tusenvis av radiokanaler å velge iblant, Songbird-funksjon for oppdage og spille av store mengder med musikk samt synkronisere media trådløst mellom PC og Android-telefoner. Du får til og med masse variasjoner av alarmer, værmeldinger, innsovningstimer og mye mer. Helt gratis. Våkne til naturlige lyder, lytte til musikk fra hele verden eller finne en radiokanal som bare spiller din type favorittmusikk. Philips songbirdPhilips Songbird er ett enkelt og brukervennlig program som er skapt for å oppdage og spille av all din musik, samt synkronisere den mellom PC´en din og Android-telefoner. Med musikkhåndteringsfunksjonene kan man enkelt oppdage nye artister og musikstiler direkte i programmet via butikker, tjenester og web-sider for musikk og media. Ukategoriserte produkter 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter