Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig og rask smartphone

LG P990 Optimus 2x Dark Brown

  Art.nr: 148434
  • 4" kapasitiv touchskjerm
  • 8 MP kamera
  • Film og spill av video i full HD
  • Kraftig grafikk
  • Android 2.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nvidia Tegra 2
LG P990 Optimus2x er en kraftig mobil. Mobilen er den første i verden med en to-kjerne prosessor. Dette gjør at den perfekt for tyngre oppgaver som spill og filmavspilling. I tillegg har du 8 GB internminne, 1 GHz prosessor, 8 megapixel kamera, GPS og trådløst nettverk.

Mye kraft
Med Nividia Tegra 2 får du imponerende mye kraft i et hendig lommeformat. Enten du vil spille spill, surfe på nett, ta opp eller spille av film, kan du være sikker på at LG Optimus 2x får jobben gjort. Med en dobbel-kjerne prosessor og kraftig 3D grafikk vil den gi deg en helt ny opplevelse innen mobil underholdning.

Testet av Amobil.no den 11.03.11
De sa blant annet:
LG Optimus 2X er den raskeste mobiltelefonen på markedet. Du merker det først og fremst om du skal kjøre mange parallelle oppgaver, hente opp bilder eller bla i tunge filer mens telefonen kjører andre oppgaver samtidig.

Fantastisk kamera
LG Optimus 2x gir deg uante muligheter med et 8 MP kamera. Ikke bare tar det sylskarpe bilder. Du kan også filme i full HD-oppløsning(1080p). Filmene dine kan du spille av via HDMI på TVen hjemme i stua eller via en projektor, i krystallklare bilder.

Android operativsystem
Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Det er tilpasset mobile enheter, og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Gå til Google Play (Tidligere Android Market), og finn alt du trenger til mobilen din. Alle mulige applikasjoner, fra spill til fotoredigeringsprogram, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!

Se også tilbehøret til LG Optimus 2x.
148434 LG LG P990 Optimus 2x Dark Brown LGP990.ANEUDW LG P990 Optimus2x er en kraftig mobil. Mobilen er den første i verden med en to-kjerne prosessor. Dette gjør at den perfekt for tyngre oppgaver som spill og filmavspilling. I tillegg har du 8 GB internminne, 1 GHz prosessor, 8 megapixel kamera, GPS og trådløst nettverk.Mye kraftMed Nividia Tegra 2 får du imponerende mye kraft i et hendig lommeformat. Enten du vil spille spill, surfe på nett, ta opp eller spille av film, kan du være sikker på at LG Optimus 2x får jobben gjort. Med en dobbel-kjerne prosessor og kraftig 3D grafikk vil den gi deg en helt ny opplevelse innen mobil underholdning. Testet av Amobil.no den 11.03.11De sa blant annet:LG Optimus 2X er den raskeste mobiltelefonen på markedet. Du merker det først og fremst om du skal kjøre mange parallelle oppgaver, hente opp bilder eller bla i tunge filer mens telefonen kjører andre oppgaver samtidig.Fantastisk kameraLG Optimus 2x gir deg uante muligheter med et 8 MP kamera. Ikke bare tar det sylskarpe bilder. Du kan også filme i full HD-oppløsning(1080p). Filmene dine kan du spille av via HDMI på TVen hjemme i stua eller via en projektor, i krystallklare bilder.Android operativsystemAndroid er et operativsystem som er bygget på Linux. Det er tilpasset mobile enheter, og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov. Gå til Google Play (Tidligere Android Market), og finn alt du trenger til mobilen din. Alle mulige applikasjoner, fra spill til fotoredigeringsprogram, og ikke minst - Facebook og Twitter.Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!Se også tilbehøret til LG Optimus 2x. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter