Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt smartphone med QWERTY-tastatur

Sony Ericsson X10 Mini Pro Red

  Art.nr: 141460
  • 2,6" TFT touchskjerm
  • 5 MP kamera
  • QWERTY-tastatur
  • Bluetooth & aGPS
  • WiFi 802.11b/g

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xperia X10 Mini Pro fra Sony Ericsson er en elegant og kompakt smartphone full av nyttige og morsomme funksjoner. Den har et 5 megapiksels kamera, FM-radio, QWERTY-tastatur, Android operativsystem og mye mer.

Kamera
Det 5 megapiksels kameraet har autofokus, mulighet for videoinnspilling, videolys og mulighet for geo-tagging av bilder.

Fullt tastatur
Telefonen er utstyrt med et fullt QWERTY-tastatur, som gjør det raskt og enkelt å sende e-mail og SMS.

FM radio
Xperia X10 Mini Pro har FM radio med RDS, som gjør at du alltid kan holde deg oppdatert på nyheter, eller høre på radioprogram når du er på farten.

aGPS
Finn veien med den innebygde aGPS. Posisjonsbaserte tjenester hjelper deg å finne frem, så du aldri mer trenger å gå deg bort. Xperia X10 mini Pro støtter også geotagging, så du kan merke bildene dine med informasjon om hvor de er tatt.

Timescape
Denne applikasjonen gjør det lett å holde kontakten med venner. All kommunikasjon med samme person samles på et sted. Facebook, Twitter, e-mail, bilder, SMS - alt ligger samlet.

Android operativsystem
Android er et operativsystem som er bygget på Linux. Det er tilpasset mobile enheter, og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Gå til Android Market, og finn alt du trenger til mobilen din. Alle mulige applikasjoner, fra spill til fotoredigeringsprogram, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!

Se også tilbehøret til Sony Ericsson X10 Mini Pro.