Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Oppgrader TVen din til en Smart TV

LG ST600

  Art.nr: 149533
 • Mediaspiller
 • DLNA / WiFi & NetCast-funksjoner
 • Smart TV
 • HDMI-utgang
 • USB-inngang

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(2 stk)

 • gjhd 01.03.2013

  Ikkje kjøp

  Utdatert hard- og software. Burde vore trekt fullstendig frå marknaden.

  Kjøp heller WD Live eller Apple TV. Same pris og betre.

  Eg har returnert min og bestilt Apple TV i staden

  Eller
  Avbryt
 • perrysh 08.02.2013

  Greit nok

  Funker minst like bra som den nye smart-tven til mora mi. Nettleseren er like treig, og innskriving av adresser etc går sakte. Naturlig nok det, da, når det ikke er tastatur. Streamer fint fra nettverket og internett, og fra USB. Lett å koble til nettverket var den og.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Funksjoner
Støtte for 3D Nei
Innebygd harddisk Nei
Størrelse innebygget harddisk -
Tilkoblinger
HDMI-utganger 1 Stk
Komponentvideo-utgang 0 Stk
Kompositvideoutgang 0 Stk
Koaksial digital lydutgang Nei
Optisk digital lydutgang Ja
USB-porter 1 Stk
USB 2.0-porter 1 stk
USB 3.0-porter 0 stk
Kablet nettverkstilkobling (Ethernet) Ja
Fast nettverkshastighet 100 Mbit/s
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Ja
Trådløs nettverksstandard 802.11 a/b/g/n
Trådløs nettverkshastighet Opp til 300 Mbit/s
Minnekortleser Nei
Øvrig
Eskens innhold Fjernkontroll, batteri, strømkabel
Produsentens garantitid 1 år
Bredde 110,0 mm
Høyde 29,0 mm
Dybde 110,0 mm
Vekt 0,3 Kg

Produktbeskrivelse

Med LG ST600 kan du oppgradere en TV uten nettverksfunksjoner til en Smart TV med blant annet nettverkstilgang, DLNA og med det, tilgang til en rekke spennende funksjoner og apps. Mediaspilleren er utstyrt med en HDMI-utgang for høyoppløst lyd- og bildekvalitet og en USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder.

Smart TV
LG ST600 er utstyrt med funksjonen Smart TV, som betyr at du kan gjøre om Tven din til en medieportal. Du får tilgang til nesten ubegrenset med internettjenester, apps og materiale som Youtube, Pandora, Picasa, Accuweather, Twitter og Facebook.

DLNA & NetCast
LG DLNA / NetCastMed DLNA kan du linke flere enheter sammen i et nettverk, og du kan overføre eller streame filer du har på en DLNA-sertifisert enhet til en annen. Via nettverket kan du koble deg opp mot en server eller router og få tilgang til filer eller internettbaserte tjenester som YouTube, SF-Anytime og ViaPlay.

USB 2.0Mediespilleren har en USB-inngang som gjør at du kan koble til et USB-minne eller en harddisk, og spille av film, musikk og bilder så enkelt som mulig. LG ST600 støtter blant annet DivX HD og Matroska.

Trådløst nett
wi-fiLG ST600 har innebygd trådløst nett som gjør at du f.eks kan se på YouTube direkte på TVen uten at du trenger å koble til en PC.

Full HD 1080p
HDMIHDMI er en direkte digital tilkobling som overfører både digital HD video og flerkanalslyd, så du kan oppleve perfekt bilde- og lydkvalitet uten forstyrrelser.
LG LG ST600 ST600.BSWELLK Med LG ST600 kan du oppgradere en TV uten nettverksfunksjoner til en Smart TV med blant annet nettverkstilgang, DLNA og med det, tilgang til en rekke spennende funksjoner og apps. Mediaspilleren er utstyrt med en HDMI-utgang for høyoppløst lyd- og bildekvalitet og en USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder.Smart TVLG ST600 er utstyrt med funksjonen Smart TV, som betyr at du kan gjøre om Tven din til en medieportal. Du får tilgang til nesten ubegrenset med internettjenester, apps og materiale som Youtube, Pandora, Picasa, Accuweather, Twitter og Facebook. DLNA & NetCastMed DLNA kan du linke flere enheter sammen i et nettverk, og du kan overføre eller streame filer du har på en DLNA-sertifisert enhet til en annen. Via nettverket kan du koble deg opp mot en server eller router og få tilgang til filer eller internettbaserte tjenester som YouTube, SF-Anytime og ViaPlay. Mediespilleren har en USB-inngang som gjør at du kan koble til et USB-minne eller en harddisk, og spille av film, musikk og bilder så enkelt som mulig. LG ST600 støtter blant annet DivX HD og Matroska. Trådløst nettLG ST600 har innebygd trådløst nett som gjør at du f.eks kan se på YouTube direkte på TVen uten at du trenger å koble til en PC. Full HD 1080pHDMI er en direkte digital tilkobling som overfører både digital HD video og flerkanalslyd, så du kan oppleve perfekt bilde- og lydkvalitet uten forstyrrelser. Ukategoriserte produkter 3 2 739 NOK 739 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter