Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Full HD-mediaspiller med HDMI-utgang

Andersson MAP 2.0

  Art.nr: 168109
 • Spill av film, musikk & bilder
 • HDMI-utgang
 • USB-inngang & minnekortleser
 • Fjernkontroll
 • Bred filstøtte, inkludert .mkv

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Ultra
(1 stk)
 • Highspeed HDMI-kabel med Ethernet
 • Overføringshastighet:18 Gb/s
 • Støtter 4K, 3D, HDR-video, Audio Return

299,-

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Funksjoner
Støtte for 3D Nei
Innebygd harddisk Nei
Størrelse innebygget harddisk -
Tilkoblinger
HDMI-utganger 1 Stk
Komponentvideo-utgang 1 Stk
Kompositvideoutgang Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Koaksial digital lydutgang Nei
Optisk digital lydutgang Ja
USB-porter 1 Stk
USB 2.0-porter 1 stk
USB 3.0-porter 0 stk
Kablet nettverkstilkobling (Ethernet) Nei
Fast nettverkshastighet -
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Nei
Trådløs nettverksstandard Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Trådløs nettverkshastighet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Minnekortleser Ja
Øvrig
Eskens innhold Mediaspiller, fjernkontroll + batterier, bruksanvisning, AC-adapter.
Produsentens garantitid 1 år
Bredde 113,0 mm
Høyde 22,0 mm
Dybde 70,0 mm
Vekt 0,1 Kg

Produktbeskrivelse

Andersson MAP 2.0 er en brukervennlig mediaspiller med HDMI-utgang for best mulig tilkobling, bred filstøtte samt både USB-inngang og minnekortleser. Spill av film, musikk og bilder med denne prisgunstige mediaspilleren.

USB-inngang og minnekortleser

Andersson MAP 2.0 USB- og minnekortleserMed minnekortleseren til Andersson MAP 2.0 kan man benytte seg av MMC, SD og SDHC-minnekort (opp til 32GB) for avspilling av bilder, musikk og filmer. USB-inngangen på siden av spilleren tillater tilkobling av USB-minner og eksterne harddisker (FAT, FAT16, FAT32, NTFS) på opp til 2TB.

Bred filstøtte

Andersson MAP 2.0 FilstøtteAndersson MAP 2.0 støtter de fleste videoformatene på markedet inkludert det populære .mkv-formatet (Matroska). Det gjør at du kan spille av høyoppløst film via USB-inngangen. Matroska er en populær måte å pakke inn lyd- og bildefiler inn i en enkelt fil. Fleksibiliteten ligger blant annet i at filene kan inneholde flere ulike undertekster, flere lydspor og kapittelinndeling, mye det samme som en DVD-meny.

Gode tilkoblingsmuligheter

For de som ikke kan benytte seg av HDMI-utgangen for både bilde og lydoverføring har man tilgang til en optisk digital lydutgang for videre tilkobling av lyd til en forsterker/receiver o.l. Andersson MAP 2.0 mediaspiller har også 3xRCA analog A/V-utgang for en mer tradisjonell tilkobling.

Anbefalt tilbehør

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Ultra
(1 stk)
 • Highspeed HDMI-kabel med Ethernet
 • Overføringshastighet:18 Gb/s
 • Støtter 4K, 3D, HDR-video, Audio Return

299,-

Andersson Andersson MAP 2.0 Andersson MAP 2.0 er en brukervennlig mediaspiller med HDMI-utgang for best mulig tilkobling, bred filstøtte samt både USB-inngang og minnekortleser. Spill av film, musikk og bilder med denne prisgunstige mediaspilleren.USB-inngang og minnekortleserMed minnekortleseren til Andersson MAP 2.0 kan man benytte seg av MMC, SD og SDHC-minnekort (opp til 32GB) for avspilling av bilder, musikk og filmer. USB-inngangen på siden av spilleren tillater tilkobling av USB-minner og eksterne harddisker (FAT, FAT16, FAT32, NTFS) på opp til 2TB.Bred filstøtteAndersson MAP 2.0 støtter de fleste videoformatene på markedet inkludert det populære .mkv-formatet (Matroska). Det gjør at du kan spille av høyoppløst film via USB-inngangen. Matroska er en populær måte å pakke inn lyd- og bildefiler inn i en enkelt fil. Fleksibiliteten ligger blant annet i at filene kan inneholde flere ulike undertekster, flere lydspor og kapittelinndeling, mye det samme som en DVD-meny. Gode tilkoblingsmuligheterFor de som ikke kan benytte seg av HDMI-utgangen for både bilde og lydoverføring har man tilgang til en optisk digital lydutgang for videre tilkobling av lyd til en forsterker/receiver o.l. Andersson MAP 2.0 mediaspiller har også 3xRCA analog A/V-utgang for en mer tradisjonell tilkobling. Ukategoriserte produkter 290 NOK 290 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter