Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung Galaxy S9 med heftig kamera og AKG-lyd

Samsung Galaxy S9 Black

  Art.nr: 1002827
  • 5,8" QHD Infinity-display
  • 12 mp-kamera med superslowmotion
  • Stereohøyttalere kalibrert av AKG
  • 64 GB + microSD-kortplass
  • Vann- og støvtett

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S9 er endelig her. Kameraet er omformet med variabel blenderåpning, Infinity Displayet som gir deg en større skjermopplevelse, og to høyttalere utviklet i samarbeid med AKG. Oppdag detaljene som øyet ikke oppfatter, ta gode bilder til og med under dårlig lys og skap personlige emojier fra bilder av deg selv. En annen nyhet er støtte for doble SIM-kort og forenklet tilkobling med andre Samsung-enheter. Samtidig som Samsung beholder funksjonene som vann- og støvtett og trådløs ladning.

Godkjent for nordiske operatører

Hos NetOnNet kjøper du Samsung-produkter som er testet og verifisert av Samsung Electronics. Det betyr at produktet benytter nettverk og tjenester som tilbys i Norden, slik som f.eks. samtaler over WiFi, 4G og overganger mellom ulike nettverk og plattformer (for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi). Fremtidige oppdateringer vil også bli tilpasset det nordiske markedet og testet grundig før produktet lanseres.  

God opplevelse i praktisk format

Størrelsesmessig skiller det ikke mange millimeter mellom S9 og S8. Designet kan også gjenkjennes ved den store Infinity Displayet som gir nesten grenseløse opplevelser, samtidig som mobilen ligger behagelig i hånden. 

Displayet har et skjermformat på 18,5:9 og en diagonal på 5,8", som gjør at mobilen har en skjerm nesten uten rammer. Den ligger godt i hånden og gir nærmest grenseløs visning med minmimale visuelle forstyrrelser.

Sterke bilder i svakt lys

Kameraet er en veldig viktig del av en smarttelefon i dag. Vi tar bilder, filmer og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger. Derfor har Samsung Galaxy S9 et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn.  

Galaxy S9 er utstyrt med dual pixel bak kamera på 12 megapiksler med autofokus og optisk bildestabilisering og en blender på ƒ / 1.5-2.4. Blenderåpningen er variabel som tilpasser lysfølsomheten etter lyset, akkurat på samme måte som øyene våre. Resultatet er et meget lysfølsomt kamera som gir skarpe bilder også i svakt lys.

Se alle detalene i slow motion

Oppdag alle detaljene som øyet ikke oppfattet med den nye super slow motion funksjonen. Du kan filme i super slow motion med 960 bilder per sekund, det tilsvarer omtrent fire ganger langsommere enn tradisjonell slow motion i mobiler.

Lag imponerende videoer i super slow motion som du kan dele med vennene dine. Legg til musikk i videoen med et vilkårlig utvalg fra forhåndslastede alternativer eller bruk en sang fra din egen spilleliste. Du kan også gjøre den til en GIF med tre typer looping: revers, forover eller sving.  

Personlig emoji

Hvordan ville du sett ut om du var en emoji? Samsung Galaxy S9 har svar. Med Augmented Reality (AR) og frontkamera kan du ta en selfie som vil forvandle deg til en emoji for å skape aminirende effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine. Ta opp videoer av emojien som snakker, synger eller noe annet du har lyst til å gjøre, og se hvordan emojien følger som følger dine bevegelser og ansiktsuttrykk. Alternativt velg mellom de 18 forhåndsinstallerte klistremerker for å uttrykke følelser med din personlige emoji når du chatter.

Bixby

Det her er Bixby. En helt ny måte å bruke din nye Samsung Galaxy S9 på. Du kan bruke stemmen, tekst eller touch for å si hva du trenger ettersom den forstår alle tre. Om du ikke kjenner til navnet eller betegnelsen på det du leter etter kan du bruke kameraet for å vise Bixby. Assistenten er integrert i hvert aspekt av Samsung Galaxy S9, og klarer enkelt det du normalt gjør på telefonen samtidig som den lærer seg bruksmønsteret ditt.

Det nye med Bixby er sanntidsoversettelsen og da snakker vi smartelefon. La Samsung Galaxy S9 være ny tolk når du er ute og reiser. Hold f.eks. kameraet foran veiskilt, informasjonsskilt og menyer og la kameraet oversette i sanntid. Denne funksjoner støtter oversettelser i fra 54 språk.

Lyd fra AKG

Samsung Galaxy S9 er utstyrt med innebygd stereohøyttalere, som er utviklet i samarbeid med AKG. Stereohøyttalerne gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG. 

Ytelse

Få i gang spillet, se et læreprogram eller skriv tekstmeldinger mens du streamer sluttspillene. Uansett hva du driver med, skjer det raskt og smidig med kombinasjonen av en kraftig mobilprosessor og mye RAM.

Takket være LTE-hastigheten på opptil 1,2 Gbps, kan du raskt nedlaste og enkelt live-streame.

Utvid minnekapasiteten eller bruk dobbel SIM-kort

MicroSD-kortplassen gjør det mulig å øke minnekapasiteten med opptil 400 GB i tillegg til de 64 GB som det innebygde minnet rommer. Alternativt kan den brukes til ekstra SIM-kort, slik at du kan bruke både jobbnummeret og ditt private nummer i en og samme telefon.

Sikkerhet

Mobiltelefoner inneholder mer og mer privat informasjon så det gjelder å beskytte den mot uautoriserte brukere. I tillegg til de vanlige opplåsingsalternativene med mønster og pin kan du låse opp din Samsung Galaxy S9 med fingeravtrykkslesning på baksiden, med identifikasjon av iris og ansikt. 

Intelligent Scan er en ny teknologi som kombinerer ansiktsgjenkjenning og irisskanning, slik at det blir enkelt å låse opp telefonen selv i svakt lys.

Vann- og støvtett

Enten du er ute i regnet eller har mye kontakt med vann i jobben kan du bruke mobilen akkurat som du vil. Samsung Galaxy S9 er nemlig vann- og støvtett (IP68). Den er vanntett ned til vanndyp på 1,5 meter i 30 minutter.

Batteri og lading

Samsung Galaxy S9 har en batterikapasitet på 3000 mAh med støtte for både hurtig samt trådløs ladding. Fordelene med å lade mobiltelefonen trådløst er blant annet mindre slitasje på ladekontakten, og kortere ladetid. Så snart du blir vant til trådløs ladding, vil det være like opplagt som å koble en datamaskin til WiFi i stedet for å koble til en nettverkskabel. Ønsker du å lade med en ledning, er det USB 3.0 Type-C som gjelder.

Android 8.0 Oreo

Samsung Galaxy S9 kommer med Android 8.0 Oreo - oppkalt etter kaken Oreo. Android 8.0 Oreo er kjappere, smartere og kraftigere enn noensinne. Oreo lar deg og mobiltelefonen jobbe mer effektivt gjennom å nå flere apper på færre tastetrykk, autoinnfyllinger for innlogging, minimering av bakgrunnsaktivitet for appene som nylig er brukt og multitasking med to apper samtidig med Bilde-i-Bilde-funksjonen. Dessuten kommer nye Android 8.0 med over 60 nye emoji!

Samsung Samsung Galaxy S9 Black SM-G960FZKDNEE Samsung Galaxy S9 er endelig her. Kameraet er omformet med variabel blenderåpning, Infinity Displayet som gir deg en større skjermopplevelse, og to høyttalere utviklet i samarbeid med AKG. Oppdag detaljene som øyet ikke oppfatter, ta gode bilder til og med under dårlig lys og skap personlige emojier fra bilder av deg selv. En annen nyhet er støtte for doble SIM-kort og forenklet tilkobling med andre Samsung-enheter. Samtidig som Samsung beholder funksjonene som vann- og støvtett og trådløs ladning. Godkjent for nordiske operatører Hos NetOnNet kjøper du Samsung-produkter som er testet og verifisert av Samsung Electronics. Det betyr at produktet benytter nettverk og tjenester som tilbys i Norden, slik som f.eks. samtaler over WiFi, 4G og overganger mellom ulike nettverk og plattformer (for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi). Fremtidige oppdateringer vil også bli tilpasset det nordiske markedet og testet grundig før produktet lanseres.   God opplevelse i praktisk format Størrelsesmessig skiller det ikke mange millimeter mellom S9 og S8. Designet kan også gjenkjennes ved den store Infinity Displayet som gir nesten grenseløse opplevelser, samtidig som mobilen ligger behagelig i hånden.  Displayet har et skjermformat på 18,5:9 og en diagonal på 5,8", som gjør at mobilen har en skjerm nesten uten rammer. Den ligger godt i hånden og gir nærmest grenseløs visning med minmimale visuelle forstyrrelser. Sterke bilder i svakt lys Kameraet er en veldig viktig del av en smarttelefon i dag. Vi tar bilder, filmer og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger. Derfor har Samsung Galaxy S9 et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn.   Galaxy S9 er utstyrt med dual pixel bak kamera på 12 megapiksler med autofokus og optisk bildestabilisering og en blender på ƒ / 1.5-2.4. Blenderåpningen er variabel som tilpasser lysfølsomheten etter lyset, akkurat på samme måte som øyene våre. Resultatet er et meget lysfølsomt kamera som gir skarpe bilder også i svakt lys. Se alle detalene i slow motion Oppdag alle detaljene som øyet ikke oppfattet med den nye super slow motion funksjonen. Du kan filme i super slow motion med 960 bilder per sekund, det tilsvarer omtrent fire ganger langsommere enn tradisjonell slow motion i mobiler. Lag imponerende videoer i super slow motion som du kan dele med vennene dine. Legg til musikk i videoen med et vilkårlig utvalg fra forhåndslastede alternativer eller bruk en sang fra din egen spilleliste. Du kan også gjøre den til en GIF med tre typer looping: revers, forover eller sving.   Personlig emoji Hvordan ville du sett ut om du var en emoji? Samsung Galaxy S9 har svar. Med Augmented Reality (AR) og frontkamera kan du ta en selfie som vil forvandle deg til en emoji for å skape aminirende effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine. Ta opp videoer av emojien som snakker, synger eller noe annet du har lyst til å gjøre, og se hvordan emojien følger som følger dine bevegelser og ansiktsuttrykk. Alternativt velg mellom de 18 forhåndsinstallerte klistremerker for å uttrykke følelser med din personlige emoji når du chatter. Bixby Det her er Bixby. En helt ny måte å bruke din nye Samsung Galaxy S9 på. Du kan bruke stemmen, tekst eller touch for å si hva du trenger ettersom den forstår alle tre. Om du ikke kjenner til navnet eller betegnelsen på det du leter etter kan du bruke kameraet for å vise Bixby. Assistenten er integrert i hvert aspekt av Samsung Galaxy S9, og klarer enkelt det du normalt gjør på telefonen samtidig som den lærer seg bruksmønsteret ditt.Det nye med Bixby er sanntidsoversettelsen og da snakker vi smartelefon. La Samsung Galaxy S9 være ny tolk når du er ute og reiser. Hold f.eks. kameraet foran veiskilt, informasjonsskilt og menyer og la kameraet oversette i sanntid. Denne funksjoner støtter oversettelser i fra 54 språk. Lyd fra AKG Samsung Galaxy S9 er utstyrt med innebygd stereohøyttalere, som er utviklet i samarbeid med AKG. Stereohøyttalerne gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG.  Ytelse Få i gang spillet, se et læreprogram eller skriv tekstmeldinger mens du streamer sluttspillene. Uansett hva du driver med, skjer det raskt og smidig med kombinasjonen av en kraftig mobilprosessor og mye RAM.Takket være LTE-hastigheten på opptil 1,2 Gbps, kan du raskt nedlaste og enkelt live-streame. Utvid minnekapasiteten eller bruk dobbel SIM-kort MicroSD-kortplassen gjør det mulig å øke minnekapasiteten med opptil 400 GB i tillegg til de 64 GB som det innebygde minnet rommer. Alternativt kan den brukes til ekstra SIM-kort, slik at du kan bruke både jobbnummeret og ditt private nummer i en og samme telefon. Sikkerhet Mobiltelefoner inneholder mer og mer privat informasjon så det gjelder å beskytte den mot uautoriserte brukere. I tillegg til de vanlige opplåsingsalternativene med mønster og pin kan du låse opp din Samsung Galaxy S9 med fingeravtrykkslesning på baksiden, med identifikasjon av iris og ansikt.  Intelligent Scan er en ny teknologi som kombinerer ansiktsgjenkjenning og irisskanning, slik at det blir enkelt å låse opp telefonen selv i svakt lys. Vann- og støvtett Enten du er ute i regnet eller har mye kontakt med vann i jobben kan du bruke mobilen akkurat som du vil. Samsung Galaxy S9 er nemlig vann- og støvtett (IP68). Den er vanntett ned til vanndyp på 1,5 meter i 30 minutter. Batteri og lading Samsung Galaxy S9 har en batterikapasitet på 3000 mAh med støtte for både hurtig samt trådløs ladding. Fordelene med å lade mobiltelefonen trådløst er blant annet mindre slitasje på ladekontakten, og kortere ladetid. Så snart du blir vant til trådløs ladding, vil det være like opplagt som å koble en datamaskin til WiFi i stedet for å koble til en nettverkskabel. Ønsker du å lade med en ledning, er det USB 3.0 Type-C som gjelder. Android 8.0 Oreo Samsung Galaxy S9 kommer med Android 8.0 Oreo - oppkalt etter kaken Oreo. Android 8.0 Oreo er kjappere, smartere og kraftigere enn noensinne. Oreo lar deg og mobiltelefonen jobbe mer effektivt gjennom å nå flere apper på færre tastetrykk, autoinnfyllinger for innlogging, minimering av bakgrunnsaktivitet for appene som nylig er brukt og multitasking med to apper samtidig med Bilde-i-Bilde-funksjonen. Dessuten kommer nye Android 8.0 med over 60 nye emoji! Mobiltelefoner 5990 NOK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner