Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Apple iPhone 7 Plus 256GB

Apple iPhone 7 Plus 256GB Silver

  Art.nr: 236841
  • 5,5" Retina-skjerm
  • 12 MP kamera med optisk bildestabilisering
  • Apples raske A10-prosessor
  • Sprut,- vann- og støvbestandig (IP67)
  • Stereohøyttalere

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone 7 Plus har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksel. Skjermen er på 5,5" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67. 

5,5" Retina HD-skjerm med 3D-touch

Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Skjermen på iPhone 7 Plus bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien. Med 3D Touch merker telefonen hvor hardt du trykker på skjermen. Dette gir deg en unik måte å bruke telefonen på.

Et elegant design 

iPhone 7 Plus har et elegant design hvor chassiset er skåret ut fra et helt stykke aluminium. Under produksjonen behandles chassiset i en rekke omfattende prosesser for at kvaliteten og sluttresultatet skal gi det ypperste av kvalitet og et fantastisk utseende. Se video for mer informasjon. 

12 megapiksel kamera med en helt unik kamera-chip

Apple har forbedret kameraet i iPhone 7 Plus, noe som gir deg bilder i verdensklasse. Kameraet har 12 megapiksel og optisk bildestabilisering. Med sin blenderåpning på ƒ / 1.8 og en linse med seks elementer får du et imponerende resultatet selv i omgivelser med lite lys. Kameraet er fullt av nye og avanserte kamerafunksjoner som gjør bildene levende enn noen sinne.

Frontkameraet i iPhone 7 Plus er også forbedret med en oppløsning på 7 megapiksel som også har bedre gjengivelse av farger.

Rå kraft med Apple A10 Fusion-chip

Den nye prosessoren i iPhone 7 Plus  kalles A10 og gir stor forbedring mot tidligere modeller. Denne nye prosessoren gjør telefonen 2x raskere enn iPhone 6. A10-prosessoren er bygget med en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det. Prosessoren bruker også mindre strøm enn tidligere utgaver, noe som gir deg en iPhone med lengre batteritid og bedre ytelse.

Stereohøyttalere med suveren lyd

iPhone 7 Plus er den første iPhonen som har blitt utstyrt med stereohøyttalere. Høyttalerne gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, så nå er det bare å skru opp lyden med iPhone 7 Plus.

Apple Apple iPhone 7 Plus 256GB Silver MN4X2QN/A iPhone 7 Plus har et tvers gjennom nytt kamerasystem på 12 megapiksel. Skjermen er på 5,5" og er den skarpeste, mest fargerike iPhone-skjermen noensinne. Med sin Apple A10 prosessor får du ytelse som er virkelig imponerer. I tillegg er den vann- og sprutbestandig og holder sertifiseringen IP67.  5,5" Retina HD-skjerm med 3D-touch Retina HD-skjermen gir deg en fantastisk farge-gjengivelse og høyere kontrast, som i tillegg imponerer med sin brede innsynsvinkel. Skjermen på iPhone 7 Plus bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien. Med 3D Touch merker telefonen hvor hardt du trykker på skjermen. Dette gir deg en unik måte å bruke telefonen på. Et elegant design  iPhone 7 Plus har et elegant design hvor chassiset er skåret ut fra et helt stykke aluminium. Under produksjonen behandles chassiset i en rekke omfattende prosesser for at kvaliteten og sluttresultatet skal gi det ypperste av kvalitet og et fantastisk utseende. Se video for mer informasjon.  12 megapiksel kamera med en helt unik kamera-chip Apple har forbedret kameraet i iPhone 7 Plus, noe som gir deg bilder i verdensklasse. Kameraet har 12 megapiksel og optisk bildestabilisering. Med sin blenderåpning på ƒ / 1.8 og en linse med seks elementer får du et imponerende resultatet selv i omgivelser med lite lys. Kameraet er fullt av nye og avanserte kamerafunksjoner som gjør bildene levende enn noen sinne.Frontkameraet i iPhone 7 Plus er også forbedret med en oppløsning på 7 megapiksel som også har bedre gjengivelse av farger. Rå kraft med Apple A10 Fusion-chip Den nye prosessoren i iPhone 7 Plus  kalles A10 og gir stor forbedring mot tidligere modeller. Denne nye prosessoren gjør telefonen 2x raskere enn iPhone 6. A10-prosessoren er bygget med en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det. Prosessoren bruker også mindre strøm enn tidligere utgaver, noe som gir deg en iPhone med lengre batteritid og bedre ytelse. Stereohøyttalere med suveren lyd iPhone 7 Plus er den første iPhonen som har blitt utstyrt med stereohøyttalere. Høyttalerne gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, så nå er det bare å skru opp lyden med iPhone 7 Plus. Mobiltelefoner 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner