Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Knalltøffe sports-hodetelefoner fra Beats

Beats by Dr. Dre Powerbeats™ - White

  Art.nr: 175984
  • Sports-hodetelefoner
  • Fleksible ørebøyler
  • Klar og kraftfull lyd
  • ControlTalk
  • Gummipropper i 3 str. medfølger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Beats by Dr. Dre Powerbeats

Uansett volumnivå vil Powerbeats gi deg en lydgjengivelse som er kraftig men samtidig krystallklar noe som gjenspeiler seg tydlig i de fleste Beats-produkter. Powerbeats sitter godt i øret er robuste. Perfekt til sport og trening!

Sikker og behagelig passform

Den justerbare ørebøylen fester seg godt rundt øret slik at øreproppene skal sitte godt plassert i øret uansett om du sitter på sykkelen eller er ute å løper.

Kontroller alt kjapt og enkelt med ControlTalk

Med den innebygde ControlTalk fjernkontrollen holder du kontroll på musikken din i tillegg til at du får førsteklasses lyd på dine handsfree-samtaler. Du får kjapt tilgang til musikkavspillingen slik som volum opp og ned, play, pause og forrige eller neste spor helt uten å grave i lomma etter iPoden eller iPhonen. Kvalitetsmikrofonen som sitter i ControlTalk-fjernkontrollen gir deg ekstrem klar lyd og er superfølsom slik at motparten i samtalen skal klart og tydelig høre hva du sier.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Forbedrer lydkvaliteten fra PC
  • DSD-kompatibel
  • Strøm via USB

990,-

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Powerbeats™ - White MH622ZM/A Beats by Dr. Dre PowerbeatsUansett volumnivå vil Powerbeats gi deg en lydgjengivelse som er kraftig men samtidig krystallklar noe som gjenspeiler seg tydlig i de fleste Beats-produkter. Powerbeats sitter godt i øret er robuste. Perfekt til sport og trening!Sikker og behagelig passformDen justerbare ørebøylen fester seg godt rundt øret slik at øreproppene skal sitte godt plassert i øret uansett om du sitter på sykkelen eller er ute å løper.Kontroller alt kjapt og enkelt med ControlTalkMed den innebygde ControlTalk fjernkontrollen holder du kontroll på musikken din i tillegg til at du får førsteklasses lyd på dine handsfree-samtaler. Du får kjapt tilgang til musikkavspillingen slik som volum opp og ned, play, pause og forrige eller neste spor helt uten å grave i lomma etter iPoden eller iPhonen. Kvalitetsmikrofonen som sitter i ControlTalk-fjernkontrollen gir deg ekstrem klar lyd og er superfølsom slik at motparten i samtalen skal klart og tydelig høre hva du sier. Ukategoriserte produkter 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter