Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Stor lyd i liten forpakning

Jawbone Jambox Black - GAMMAL

  Art.nr: 150140
  • Bluetooth/3,5 mm høyttaler
  • Kraftig stereolyd
  • Innebygget mikrofon for konferansesamtaler
  • Opp til 10 timers batterikapasitet
  • Strøm- eller batteridrift

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Aliph Jawbone Jambox er en trådløs Bluetooth høyttaler med mye kraft og lang batteritid. I tillegg kan du koble til apparater med en 3,5 mm minijack-ledning. Dette gjør at du kan bruke høytatleren sammen med en MP3-spiller, mobiltelefon eller PC. Med et maks lydnivå på 85 dB kan du enkelt fylle hele rommet med lyd.

God batterikapasitet
Aliph Jawbone Jambox har god batterikapasitet. Du kan spille av musikk i opp til 10 timer på en oppladning. Dermed er høyttaleren perfekt for en dag på stranden eller en tur på hytten.

Konferansefunksjon
Med en innebygget mikrofon kan du bruke Jambox som en konferansetelefon. Bare koble den til en telefon eller datamaskin, og du kan ha et møte hvor flere personer kan delta. Det er også mulig å bruke høyttaleren sammen med programmer som Skype og Google Talk for deling av video og lyd.
Jawbone Jawbone Jambox Black - GAMMAL JBE03A-EU Aliph Jawbone Jambox er en trådløs Bluetooth høyttaler med mye kraft og lang batteritid. I tillegg kan du koble til apparater med en 3,5 mm minijack-ledning. Dette gjør at du kan bruke høytatleren sammen med en MP3-spiller, mobiltelefon eller PC. Med et maks lydnivå på 85 dB kan du enkelt fylle hele rommet med lyd. God batterikapasitetAliph Jawbone Jambox har god batterikapasitet. Du kan spille av musikk i opp til 10 timer på en oppladning. Dermed er høyttaleren perfekt for en dag på stranden eller en tur på hytten.KonferansefunksjonMed en innebygget mikrofon kan du bruke Jambox som en konferansetelefon. Bare koble den til en telefon eller datamaskin, og du kan ha et møte hvor flere personer kan delta. Det er også mulig å bruke høyttaleren sammen med programmer som Skype og Google Talk for deling av video og lyd. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter