Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyssterk 65" 4K Ultra HD-TV med HDR og Ambilight

Philips 65PUS8102/12

  Art.nr: 247985
 • HDR Premium for økt kontrast
 • Stemningsfull Ambilight
 • Perfect Picture Engine P5
 • 4 billioner nyansers fargebehandling
 • Lyssterkt panel på 700 Nits
 • Maks 1 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Philips 65PUS8102/12

Med Philips 65PUS8102 får du en LED-TV med Ultra HD-uppløsning og HDR som bidrar til et skarpt og dynamisk bilde fyllt fylld med farger som også sprer seg videre i rommet takket være ambilight-lysteknologi. Unike komponenter skaper et perfekt sømnløst bilde og alt er pakket inn i et stilig, lekkert og tynt design som passer alle.

Skarpere 4K-opplevelse

Den bakgrunnsebelyste LED-skjermen gir deg jevn spredning av lyset som oppnår en effekt på hele 700 cd/m². Sammen med HDR Perfect tar dette din fargeopplevelse til en nytt nivå. Dens evne til å gjenskape en detaljert fargeopplevelse og utmerket kontrast får du en realistisk følelse av det som vises på den store skjermen. Og med Philips Premium Color får du en enda mer forsterket fargegjengivelse med hele 4 billioner nyansers fargebehandling.

Med mer tettsittende piksler og høyere oppløsning gir til og med Ultra HD-teknologien deg enestående bildegjengivelse og fire ganger høyere oppløsning en med Full HD.

Perfect Picture Engine P5

Den nye patenterte Philips P5-bildekvalitetetsmotoren benytter en toppmoderne algoritme for digitalt å optimere alt du ser. Takket være P5-motorens overlegne databehandlingskapasitet oppnår den en 50 % forbedring i bildekvalitet. Nå kan du glede deg over de dypeste svartfargene og de lyseste hvitfargene, sammen med de mest levende og strålende fargene og helt naturlige og realistiske hudfarger. Nyt også våre knivskarpe bilder med utrolig detaljrikdom og dybde når du ser på sportssendinger, filmer og andre sjangre – hver gang og fra en hvilken som helst kilde.

Ambilight lyseffekter

TV-en er utstyrt med Philips egne Ambilight-teknologi, som gjør at skjermen oppleves bredere, og seeropplevelsen enda større. Ambilight utstråler et lys i farger som matcher bildet på skjermen over og til begge sidene av TV-en og ut til veggen bak. Resultatet er en mer intens opplevelse for seeren.

Fengslende surroundlyd

Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS HD Premium Sound er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling, oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.

Smart TV med Google Play Store

Philips 65PUS8102/12 drives av Android OS og har en Quad Core-prosessor som sørger for rask lasting av apper og knirkefri bruk av Smart-TV-funksjonene. Naviger og søk, åpne apper og spille spill eller spill av videoer på en rask og intuitiv måte.

Google Play og Philips egne apper tilbyr en stor, nettbasert samling av film, TV, musikk, apper og spill. TV-en har et internt minne på 16 GB som gir plass til installering av apper og lagring av favorittinnholdet ditt. Minnet kan utvides ved å koble til USB-lagringsenheter.

Se også

(0 stk)
 • Ultra HD (3840 x 2160) med oppskalering
 • 10-bits panel
 • Aktiv HDR med Dolby Vision

13 990,-

Se også

(0 stk)
 • Ultra HD (3840 x 2160) med oppskalering
 • 10-bits panel
 • Aktiv HDR med Dolby Vision

13 990,-

Philips Philips 65PUS8102/12 65PUS8102/12 Philips 65PUS8102/12 Med Philips 65PUS8102 får du en LED-TV med Ultra HD-uppløsning og HDR som bidrar til et skarpt og dynamisk bilde fyllt fylld med farger som også sprer seg videre i rommet takket være ambilight-lysteknologi. Unike komponenter skaper et perfekt sømnløst bilde og alt er pakket inn i et stilig, lekkert og tynt design som passer alle. Skarpere 4K-opplevelse Den bakgrunnsebelyste LED-skjermen gir deg jevn spredning av lyset som oppnår en effekt på hele 700 cd/m². Sammen med HDR Perfect tar dette din fargeopplevelse til en nytt nivå. Dens evne til å gjenskape en detaljert fargeopplevelse og utmerket kontrast får du en realistisk følelse av det som vises på den store skjermen. Og med Philips Premium Color får du en enda mer forsterket fargegjengivelse med hele 4 billioner nyansers fargebehandling.Med mer tettsittende piksler og høyere oppløsning gir til og med Ultra HD-teknologien deg enestående bildegjengivelse og fire ganger høyere oppløsning en med Full HD. Perfect Picture Engine P5 Den nye patenterte Philips P5-bildekvalitetetsmotoren benytter en toppmoderne algoritme for digitalt å optimere alt du ser. Takket være P5-motorens overlegne databehandlingskapasitet oppnår den en 50 % forbedring i bildekvalitet. Nå kan du glede deg over de dypeste svartfargene og de lyseste hvitfargene, sammen med de mest levende og strålende fargene og helt naturlige og realistiske hudfarger. Nyt også våre knivskarpe bilder med utrolig detaljrikdom og dybde når du ser på sportssendinger, filmer og andre sjangre – hver gang og fra en hvilken som helst kilde. Ambilight lyseffekter TV-en er utstyrt med Philips egne Ambilight-teknologi, som gjør at skjermen oppleves bredere, og seeropplevelsen enda større. Ambilight utstråler et lys i farger som matcher bildet på skjermen over og til begge sidene av TV-en og ut til veggen bak. Resultatet er en mer intens opplevelse for seeren. Fengslende surroundlyd Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS HD Premium Sound er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling, oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning. Smart TV med Google Play Store Philips 65PUS8102/12 drives av Android OS og har en Quad Core-prosessor som sørger for rask lasting av apper og knirkefri bruk av Smart-TV-funksjonene. Naviger og søk, åpne apper og spille spill eller spill av videoer på en rask og intuitiv måte. Google Play og Philips egne apper tilbyr en stor, nettbasert samling av film, TV, musikk, apper og spill. TV-en har et internt minne på 16 GB som gir plass til installering av apper og lagring av favorittinnholdet ditt. Minnet kan utvides ved å koble til USB-lagringsenheter. 63 og større 4 4 9990 NOK 9990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 63 og større