Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

65" 4K UHD-TV med et knivskarpt bilde

Hitachi 65HZ6W69

  Art.nr: 231378
  • 4K UHD-oppløsning
  • Webportal med bl.a. Netflix og YouTube
  • Innebygd trådløst nett
  • 4 x HDMI / 3 USB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Hitachi 65HZ6W69 er en 65" 4K UHD Smart-TV med et knivskarpt Ultra HD-oppløsning. TV-en har blant annet en innebygd digital-TV-mottaker, innebygd WiFi og en webportal som gir tilgang til tjenester som Netflix, YouTube, Facebook og Twitter.

Imponerende oppløsning 

Med 4K-oppløsning får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Det gir et skarpt bilde, klare detaljer og naturtro bilder. Det gjør at du får en enda bedre opplevelse med favorittseriene dine. Det er flere tjenester som nå tilbyr 4K materiale - for eksempel Netflix.

Webportal med smarte apper  

TV-en har en innebygd web-portal, som gir tilgang til flere internettfunksjoner via forhåndsinnstilte apper. Se på favorittseriene dine på Netflix, morsomme videoer på YouTube og hold deg oppdatert på sosiale medier som Facebook og Twitter. 

I tillegg til å bruke appene kan du også surfe rundt på nettet takket være den innebygde nettleseren i Hitachi 65HZ6W69. 

Innebygd digital-TV-mottaker med opptaksfunksjon

Hitachi 65HZ6W69 har en innebygd TV-mottaker for bakkesendt digital-TV (DVB-T/T2), digital-TV via kabel (DVB-C) og via satellitt (DVB-S2). Det gir deg muligheten til å se TV uten en egen digital-TV-boks. Du trenger da en CA-modul (kjøpes som tilbehør) og et programkort fra din digital-TV-leverandør som du setter inn i CI+-porten på siden av TVen. Husk å sjekke med din leverandør av digital-TV om de støtter dette, da ikke alle gjør det.

Bruker du den innebygde digital-TV-mottakeren kan du også bruke opptaksfunksjonen i TV-en. Bare koble til et USB-minne, så kan du ta opp og pause program.

USB-innganger for enkel avspilling av mediafiler

Hitachi 65HZ6W69 har 3 USB-innganger. Det gir deg muligheten til å spille av film, musikk og bilder fra kompatible USB-enheter. TV-en støtter en flere format, inkludert det populære formatet Matroska (.MKV) som brukes til høyoppløst film. Koble helt enkelt en USB-enhet til en av inngangene på TV-en og nyt ditt eget bilde-, musikk- og videobibliotek.

Styr TV-en med smarttelefonen din

Last ned Hitachis SmartRemote-app helt gratis, så kan du enkelt styre TV-en via smarttelefonen din. Alle TV-ens funksjoner kan styres via telefonens skjerm. Når du bruker smart-TV er det for eksempel mye enklere å skrive inn webadresser og søkeord via mobilen, enn ved å trykke bokstav for bokstav med fjernkontrollen.

Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Hitachi Smartphone app
Hitachi Hitachi 65HZ6W69 65HZ6W69 Hitachi 65HZ6W69 er en 65" 4K UHD Smart-TV med et knivskarpt Ultra HD-oppløsning. TV-en har blant annet en innebygd digital-TV-mottaker, innebygd WiFi og en webportal som gir tilgang til tjenester som Netflix, YouTube, Facebook og Twitter. Imponerende oppløsning  Med 4K-oppløsning får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Det gir et skarpt bilde, klare detaljer og naturtro bilder. Det gjør at du får en enda bedre opplevelse med favorittseriene dine. Det er flere tjenester som nå tilbyr 4K materiale - for eksempel Netflix. Webportal med smarte apper   TV-en har en innebygd web-portal, som gir tilgang til flere internettfunksjoner via forhåndsinnstilte apper. Se på favorittseriene dine på Netflix, morsomme videoer på YouTube og hold deg oppdatert på sosiale medier som Facebook og Twitter. I tillegg til å bruke appene kan du også surfe rundt på nettet takket være den innebygde nettleseren i Hitachi 65HZ6W69.  Innebygd digital-TV-mottaker med opptaksfunksjon Hitachi 65HZ6W69 har en innebygd TV-mottaker for bakkesendt digital-TV (DVB-T/T2), digital-TV via kabel (DVB-C) og via satellitt (DVB-S2). Det gir deg muligheten til å se TV uten en egen digital-TV-boks. Du trenger da en CA-modul (kjøpes som tilbehør) og et programkort fra din digital-TV-leverandør som du setter inn i CI+-porten på siden av TVen. Husk å sjekke med din leverandør av digital-TV om de støtter dette, da ikke alle gjør det.Bruker du den innebygde digital-TV-mottakeren kan du også bruke opptaksfunksjonen i TV-en. Bare koble til et USB-minne, så kan du ta opp og pause program. USB-innganger for enkel avspilling av mediafiler Hitachi 65HZ6W69 har 3 USB-innganger. Det gir deg muligheten til å spille av film, musikk og bilder fra kompatible USB-enheter. TV-en støtter en flere format, inkludert det populære formatet Matroska (.MKV) som brukes til høyoppløst film. Koble helt enkelt en USB-enhet til en av inngangene på TV-en og nyt ditt eget bilde-, musikk- og videobibliotek. Styr TV-en med smarttelefonen din Last ned Hitachis SmartRemote-app helt gratis, så kan du enkelt styre TV-en via smarttelefonen din. Alle TV-ens funksjoner kan styres via telefonens skjerm. Når du bruker smart-TV er det for eksempel mye enklere å skrive inn webadresser og søkeord via mobilen, enn ved å trykke bokstav for bokstav med fjernkontrollen.Appen er tilgjengelig for både iOS og Android. 63" og større 4,5 10 7990 NOK 7990 NewCondition InStoreOnly
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 63" og større