Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

55" Smart UHD-TV med curved design

Samsung UE55KU6175UXXE

  Art.nr: 234626
  • High Dynamic Range (HDR)
  • Rask Tizen Smart-TV
  • HDR med støtte for HDMI 2.0a
  • Innebygd WiFi

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung UE55KU6175 gir deg 55" med flotte bilder i ekte UHD. TV-en er utstyrt med flere populære teknologier og funksjoner for å levere et godt bilde og ekstra underholdning. Den raske Smart-TV-løsningen gir uendelig med underholdning via apper som Netflix og YouTube. 

Det buede designet på Samsung UE55KU6175 gir en jevnere avstand til hele skjermen, en fantastisk dybde i bildet, og en følelse av å stå i sentrum av det som skjer på skjermen.

God bildekvalitet

Samsung UE55KU6175 har 4K UHD-oppløsning, noe som vil si hele fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. Opplev bilder med en utrolig detaljrikdom og skarphet.

Lysstyrken er imponerende, takket være High Dynamic Range (HDR). Detaljene i de mest lyssterke partiene kommer tydelig frem, og du kan nyte en kinoaktig opplevelse hjemme i stuen din. TV-en er klargjort for HDR-gjengivelse med støtte for HDMI2.0a og HDCP2.2.

UHD Dimming er en avansert teknologi som finjusterer farge- og kontrastnivåene på TV-en din for visning av Ultra HD 4K-visning. Det gir et dypt og ekte svartnivå og levende farger. PurColour gir syv ganger flere fargenyanser enn Samsungs tidligere modeller, så du får nyanserte, naturtro farger.

Forbedret dybdefølelse med Auto Depth Enhancer                  

Din nye Samsung Curved UHD-TV er utstyrt med en teknologi som heter Auto Depth Enhancer. Denne teknologien analyserer bildet, og gjenkjenner hva som er i bakgrunnen, i senter og i front. Så optimeres kontrasten for hvert område, så du som seer får en bedre dybdefølelse.          

Rask og enkel Smart-TV         

Operativsystemet Tizen gir en enkel og rask kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE55KU6175 er rask og smidig i bruk, og du bytter mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal.    


I Smart-TV-løsningen ligger det spill, nettleser og apper for flere populære streamingtjenester, som Netflix, YouTube og HBO Go. 

Full navn fra produsent: Samsung UE55KU6175UXXE

Samsung Samsung UE55KU6175UXXE UE55KU6175UXXE Samsung UE55KU6175 gir deg 55" med flotte bilder i ekte UHD. TV-en er utstyrt med flere populære teknologier og funksjoner for å levere et godt bilde og ekstra underholdning. Den raske Smart-TV-løsningen gir uendelig med underholdning via apper som Netflix og YouTube. Det buede designet på Samsung UE55KU6175 gir en jevnere avstand til hele skjermen, en fantastisk dybde i bildet, og en følelse av å stå i sentrum av det som skjer på skjermen. God bildekvalitet Samsung UE55KU6175 har 4K UHD-oppløsning, noe som vil si hele fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. Opplev bilder med en utrolig detaljrikdom og skarphet.Lysstyrken er imponerende, takket være High Dynamic Range (HDR). Detaljene i de mest lyssterke partiene kommer tydelig frem, og du kan nyte en kinoaktig opplevelse hjemme i stuen din. TV-en er klargjort for HDR-gjengivelse med støtte for HDMI2.0a og HDCP2.2.UHD Dimming er en avansert teknologi som finjusterer farge- og kontrastnivåene på TV-en din for visning av Ultra HD 4K-visning. Det gir et dypt og ekte svartnivå og levende farger. PurColour gir syv ganger flere fargenyanser enn Samsungs tidligere modeller, så du får nyanserte, naturtro farger. Forbedret dybdefølelse med Auto Depth Enhancer                   Din nye Samsung Curved UHD-TV er utstyrt med en teknologi som heter Auto Depth Enhancer. Denne teknologien analyserer bildet, og gjenkjenner hva som er i bakgrunnen, i senter og i front. Så optimeres kontrasten for hvert område, så du som seer får en bedre dybdefølelse.           Rask og enkel Smart-TV          Operativsystemet Tizen gir en enkel og rask kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE55KU6175 er rask og smidig i bruk, og du bytter mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal.    I Smart-TV-løsningen ligger det spill, nettleser og apper for flere populære streamingtjenester, som Netflix, YouTube og HBO Go.  Full navn fra produsent: Samsung UE55KU6175UXXE 55 - 60" 4,8 5 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"