Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

55" 4K UHD TV med knivskarpt bilde

LG 55UH664V

  Art.nr: 230503
  • Levende farger med HDR Pro
  • Ultra Luminance og lokal dimming for skarp kontrast
  • WebOS 3.0 Smart-TV
  • ColorPrime (BT.709)
  • 3 x HDMI / 2 USB

Internett

Kun i lagershop

5 490,-

Delbetal fra 502,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG 55UH664V er en elegant designet 4K UHD-TV som leverer et imponerende bilde. Med hele 55" og teknologi som kontinuerlig jobber for å gi deg et best mulig bilde, er du sikret en stor TV- eller film-kveld.

TV-en er også utstyrt med WebOS 3.0 Smart-TV, som er både innholdsrik og enkel i bruk, og her får du tilgang til tjenester som Netflix, Facebook og Viaplay.

Detaljerte bilder med HDR Pro

Ved å justere lysstyrken på skjermen, gir HDR Pro en naturtro klarhet i bildet. Lysstyrken justeres så alle detaljer kommer bedre frem, både i lyse og mørke scener, og du får et levende og naturtro bilde på din nye TV.

Fantastiske farger

Med en meget bred fargeskala, gjør ColorPrime (BT.709) at bildene blir mer livaktige. Fyldige farger gir en bedre TV-opplevelse på din nye LG 4K UHD-TV.

3D Color Mapping gir naturtro farger ved at fargeforstyrrelser minimeres. 

Sylskarp kontrast med Ultra Luminance

Ultra Luminance optimerer kontrasten i bildet ved å sende gjenværende strøm i mørke områder til lysere områder. Dette gir en bedre kontrast, da grensen mellom mørke og lyse partier blir mer markante. 

Local Dimming 

Local Dimming deler opp TV-skjermen i flere mindre blokker for å justere lyset. Fordi lyset kontrolleres i mindre områder, kan detaljer vises tydelig i alle områder på skjermen. Dermed vises dypere svart og klarere, skarpere bilder.

WebOS 3.0 Smart-TV

Smart TV-løsningen WebOS 3.0 er en brukervennlig smart-TV-løsning som inneholder tjenester for alle og enhver.Her får du tilgang til apper for tjenester som Netflix, Facebook, YouTube og Viaplay direkte på din nye LG 4K UHD-TV På startskjermen veksler man enkelt mellom de ulike tjenestene. 

Kom i gang med din nye LG TV

Se vår svenske kollega i filmen under for en kort introduksjon til LG UH664V. Få tips hvordan du sikkert pakker opp TV ut av esken, se hvordan du kommer i gang når du har satt den opp og lær deg mer om fordelene bak teknologien.

LG LG 55UH664V 55UH664V LG 55UH664V er en elegant designet 4K UHD-TV som leverer et imponerende bilde. Med hele 55" og teknologi som kontinuerlig jobber for å gi deg et best mulig bilde, er du sikret en stor TV- eller film-kveld.TV-en er også utstyrt med WebOS 3.0 Smart-TV, som er både innholdsrik og enkel i bruk, og her får du tilgang til tjenester som Netflix, Facebook og Viaplay. Detaljerte bilder med HDR Pro Ved å justere lysstyrken på skjermen, gir HDR Pro en naturtro klarhet i bildet. Lysstyrken justeres så alle detaljer kommer bedre frem, både i lyse og mørke scener, og du får et levende og naturtro bilde på din nye TV. Fantastiske farger Med en meget bred fargeskala, gjør ColorPrime (BT.709) at bildene blir mer livaktige. Fyldige farger gir en bedre TV-opplevelse på din nye LG 4K UHD-TV.3D Color Mapping gir naturtro farger ved at fargeforstyrrelser minimeres.  Sylskarp kontrast med Ultra Luminance Ultra Luminance optimerer kontrasten i bildet ved å sende gjenværende strøm i mørke områder til lysere områder. Dette gir en bedre kontrast, da grensen mellom mørke og lyse partier blir mer markante.  Local Dimming  Local Dimming deler opp TV-skjermen i flere mindre blokker for å justere lyset. Fordi lyset kontrolleres i mindre områder, kan detaljer vises tydelig i alle områder på skjermen. Dermed vises dypere svart og klarere, skarpere bilder. WebOS 3.0 Smart-TV Smart TV-løsningen WebOS 3.0 er en brukervennlig smart-TV-løsning som inneholder tjenester for alle og enhver.Her får du tilgang til apper for tjenester som Netflix, Facebook, YouTube og Viaplay direkte på din nye LG 4K UHD-TV På startskjermen veksler man enkelt mellom de ulike tjenestene.  Kom i gang med din nye LG TV Se vår svenske kollega i filmen under for en kort introduksjon til LG UH664V. Få tips hvordan du sikkert pakker opp TV ut av esken, se hvordan du kommer i gang når du har satt den opp og lær deg mer om fordelene bak teknologien. 55 - 60" 5490 NOK 5490 NewCondition InStoreOnly
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 55 - 60"