Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Vi anbefaler

55" 4K UHD TV med et levende, naturtro bilde

LG 55UH664V

  Art.nr: 230503
 • HDR Pro
 • Ultra Luminance og lokal dimming for skarp kontrast
 • WebOS 3.0 Smart-TV
 • ColorPrime (BT.709)
 • 3 x HDMI / 2 USB

Lagerstatus

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

7 490,-

Delbetal fra 669,-/mnd. Info

Info
Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG 55UH664V er en elegant designet 4K UHD-TV som leverer et imponerende bilde. Med teknologier som kontinuerlig jobber for å gi deg et best mulig bilde, er du sikret en stor TV- eller film-kveld.

TV-en er også utstyrt med WebOS 3.0 Smart-TV, som er både innholdsrik og enkel i bruk, og her får du tilgang til tjenester som Netflix, Facebook og Viaplay.

Detaljerte bilder med HDR Pro

Ved å justere lysstyrken på skjermen, gir HDR Pro en naturtro klarhet i bildet. Lysstyrken justeres så alle detaljer kommer bedre frem, både i lyse og mørke scener, og du får et levende og naturtro bilde på din nye TV.

Fantastiske farger

Med en meget bred fargeskala, gjør ColorPrime (BT.709) at bildene blir mer livaktige. Fyldige farger gir en bedre TV-opplevelse på din nye LG 55UH664V 4K UHD-TV.

3D Color Mapping gir naturtro farger ved at fargeforstyrrelser minimeres. 

Sylskarp kontrast med Ultra Luminance og lokal dimming

Ultra Luminance optimerer kontrasten i bildet ved å sende gjenværende strøm i mørke områder til lysere områder. Dette gir en bedre kontrast, da grensen mellom mørke og lyse partier blir mer markante. 

Local Dimming deler opp TV-skjermen i flere mindre blokker for å justere lyset. Fordi lyset kontrolleres i mindre områder, kan detaljer vises tydelig i alle områder på skjermen. Dermed vises dypere svart og klarere, skarpere bilder.

WebOS 3.0 Smart-TV

Smart TV-løsningen WebOS 3.0 er en brukervennlig smart-TV-løsning som inneholder tjenester for alle og enhver.

Her får du tilgang til apper for tjenester som Netflix, Facebook, YouTube og Viaplay direkte på din nye LG 55UH664V. 
På startskjermen veksler man enkelt mellom de ulike tjenestene. 

Se også

(0 stk)
 • HDR Pro
 • Ultra Luminance og lokal dimming for skarp kontrast
 • Pakke med soundbar og trådløs subwoofer

9 490,-

LG LG 55UH664V 55UH664V LG 55UH664V er en elegant designet 4K UHD-TV som leverer et imponerende bilde. Med teknologier som kontinuerlig jobber for å gi deg et best mulig bilde, er du sikret en stor TV- eller film-kveld.TV-en er også utstyrt med WebOS 3.0 Smart-TV, som er både innholdsrik og enkel i bruk, og her får du tilgang til tjenester som Netflix, Facebook og Viaplay. Detaljerte bilder med HDR Pro Ved å justere lysstyrken på skjermen, gir HDR Pro en naturtro klarhet i bildet. Lysstyrken justeres så alle detaljer kommer bedre frem, både i lyse og mørke scener, og du får et levende og naturtro bilde på din nye TV. Fantastiske farger Med en meget bred fargeskala, gjør ColorPrime (BT.709) at bildene blir mer livaktige. Fyldige farger gir en bedre TV-opplevelse på din nye LG 55UH664V 4K UHD-TV.3D Color Mapping gir naturtro farger ved at fargeforstyrrelser minimeres.  Sylskarp kontrast med Ultra Luminance og lokal dimming Ultra Luminance optimerer kontrasten i bildet ved å sende gjenværende strøm i mørke områder til lysere områder. Dette gir en bedre kontrast, da grensen mellom mørke og lyse partier blir mer markante.  Local Dimming deler opp TV-skjermen i flere mindre blokker for å justere lyset. Fordi lyset kontrolleres i mindre områder, kan detaljer vises tydelig i alle områder på skjermen. Dermed vises dypere svart og klarere, skarpere bilder. WebOS 3.0 Smart-TV Smart TV-løsningen WebOS 3.0 er en brukervennlig smart-TV-løsning som inneholder tjenester for alle og enhver.Her får du tilgang til apper for tjenester som Netflix, Facebook, YouTube og Viaplay direkte på din nye LG 55UH664V. På startskjermen veksler man enkelt mellom de ulike tjenestene.  55 - 60" 7490 NOK 7490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. 55 - 60"