Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

43" 4K UHD Smart-TV med innebygget taleassistent

LG 43UM7600PLB

  Art.nr: 1009318
 • 4K IPS-skjerm
 • Levende bilder med 4K Active HDR
 • Ultra HD (3840 x 2160) med oppskalering
 • Smart taleassistent
 • DTS Virtual:X

Skjermstørrelse (tommer)

5 990,-

Delbetal fra 544,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG 43UM7600 er en 43" 4K-TV i et praktfullt design som kommer til å løfte din seeropplevelse til nye høyder. Den firekjernede prosessoren i samarbeid med 4K Active HDR sørger for at du får en levende, detaljrikt og sylskarpt bilde. Ved hjelp av den integrerte talestyringsenheten ThinQ AI kan TV-en enkelt styres ved hjelp av kun stemmen.

Kraftig Quad-prosessor

Den raske og nøyaktige quad-prosessoren i 43UM7600 eliminerer støy og skaper mer dynamisk farge og kontrast. Lavoppløste bilder oppskaleres og leverer et bilde så nære 4K som overhodet mulig og i samarbeid med True Color Accuracy gjengis farger så nøye som mulig for å levere et skarpt bilde med levende og naturtro farger.

Imponerende 4K-oppløsning

Med 4K UHD oppnår du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Dette sørger for et fantastisk skarpt og realistisk bilde med klare detaljer som tar deg enda nærmere handlingen. 

Utrolige detaljer med 4K Active HDR

4K Active HDR sørger for å optimalisere enhver scene med delikate detaljer og rike farger. HDR10 og HLG i kombinasjon med dynamisk teknologi for bildejustering, sørger for at du kan kose deg med all type underholdning i nydelig HDR-kvalitet.

Fantastisk IPS-skjerm

Med en 4K IPS-skjerm er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra 43UM7600, uansett hvor man sitter i sofaen.

Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen

Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.

Pr. dags dato støttes ikke skandinaviske språk.

DTS Virtual : X

43UM7600 sørger for å levere en rik, perfekt flerdimensjonal lyd via innebygde høyttalere som leverer lyd fra alle vinkler.

Se også

(8 stk)
 • Philips P5-prosessor
 • Dolby Vision og Dolby Atmos
 • Innebygd Google Assistant

6 990,-

Se også

(8 stk)
 • Philips P5-prosessor
 • Dolby Vision og Dolby Atmos
 • Innebygd Google Assistant

6 990,-

LG LG 43UM7600PLB 43UM7600PLB.AEU LG 43UM7600 er en 43" 4K-TV i et praktfullt design som kommer til å løfte din seeropplevelse til nye høyder. Den firekjernede prosessoren i samarbeid med 4K Active HDR sørger for at du får en levende, detaljrikt og sylskarpt bilde. Ved hjelp av den integrerte talestyringsenheten ThinQ AI kan TV-en enkelt styres ved hjelp av kun stemmen. Kraftig Quad-prosessor Den raske og nøyaktige quad-prosessoren i 43UM7600 eliminerer støy og skaper mer dynamisk farge og kontrast. Lavoppløste bilder oppskaleres og leverer et bilde så nære 4K som overhodet mulig og i samarbeid med True Color Accuracy gjengis farger så nøye som mulig for å levere et skarpt bilde med levende og naturtro farger. Imponerende 4K-oppløsning Med 4K UHD oppnår du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD. Dette sørger for et fantastisk skarpt og realistisk bilde med klare detaljer som tar deg enda nærmere handlingen.  Utrolige detaljer med 4K Active HDR 4K Active HDR sørger for å optimalisere enhver scene med delikate detaljer og rike farger. HDR10 og HLG i kombinasjon med dynamisk teknologi for bildejustering, sørger for at du kan kose deg med all type underholdning i nydelig HDR-kvalitet. Fantastisk IPS-skjerm Med en 4K IPS-skjerm er det ikke så nøye med hvor du sitter. Med nesten 100% fargekorrekthet selv i 60 graders synsvinkel, kan hele familien nyte en herlig TV–opplevelse fra 43UM7600, uansett hvor man sitter i sofaen. Styr TV-en kun ved hjelp av stemmen Du kan enkelt å raskt sette i gang favorittserien ved å kun bruke stemmen, i stedet for å rote deg igjennom en masse menyer. Ved hjelp av kunstig intelligens og den innebygde taleassistenten kan du lett stille spørsmål til TV-en og lære nye ting, samtidig som du styrer hele smarthjemmet via TV-en. Med kun ett enkelt trykk på mikrofonknappen på den medfølgende fjernkontrollen, er din taleassistent klar til å hjelpe.Pr. dags dato støttes ikke skandinaviske språk. DTS Virtual : X 43UM7600 sørger for å levere en rik, perfekt flerdimensjonal lyd via innebygde høyttalere som leverer lyd fra alle vinkler. 39 - 43" 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. TV
 3. 39 - 43"