Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

32" Smart-TV med et krystallklart bilde

Samsung UE32K5605AKXXE

  Art.nr: 230969
  • Smart-TV og Quad Core-prosessor
  • Innebygd WiFi
  • Micro Dimming Pro
  • 3 x HDMI / 2 x USB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung UE32K5605 er en elegant 32" LED-TV. Den slanke rammen og den klassiske Samsung-foten gjør at TV-en passer inn i enhver moderne stue. TV-en er fylt med populære funksjoner og teknologier, som Smart-TV med apper fra eksempelvis Netflix og YouTube, en innebygget firekjerners prosessor som gjør den rask og enkel å bruke.

Perfekt farge og kontrast med Micro Dimming Pro

Micro Dimming Pro sikrer at svart er svart og hvitt er hvitt ved å analysere- og forbedre bildet i opp til dobbelt så mange bildeblokker som tidligere teknologier. Med Samsung UE32K5605 vil du rett og slett oppleve et strøkent bilde uansett hva du ser på, med dyp sverte, skarp kontrast, og en naturtro fargegjengivelse. 

Enkel tilkobling til nettverket

Samsung UE32K5605 har innebygget trådløst nettverk. Dette gjør det enkelt å bruke alle de smarte innebygde funksjonene på TV-en. Alt du trenger å gjøre er å koble den til nettverket ditt, på samme måte som du kobler til en PC eller mobiltelefon. Deretter kan du surfe på nettet, se på YouTube eller Netflix eller streame musikk, uten at du trenger å koble til en PC eller musikkspiller.

Lynrask reaksjon

Samsung sin nye firekjerne prosessor for TV gjør at den reagerer lynraskt med en gang du trykker på fjernkontrollen. Enten du skal bytte signalkilde, åpne en app eller surfe på nettet slipper du å vente på at TV-en skal gjøre det du ber om.

Rask og enkel Smart-TV

Operativsystemet Tizen gir en enkel og rask kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE32K5605 er rask og smidig i bruk, og du bytter mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal.  

Fullt navn fra produsenten: UE32K5605AKXXE

Samsung Samsung UE32K5605AKXXE UE32K5605AKXXE Samsung UE32K5605 er en elegant 32" LED-TV. Den slanke rammen og den klassiske Samsung-foten gjør at TV-en passer inn i enhver moderne stue. TV-en er fylt med populære funksjoner og teknologier, som Smart-TV med apper fra eksempelvis Netflix og YouTube, en innebygget firekjerners prosessor som gjør den rask og enkel å bruke. Perfekt farge og kontrast med Micro Dimming Pro Micro Dimming Pro sikrer at svart er svart og hvitt er hvitt ved å analysere- og forbedre bildet i opp til dobbelt så mange bildeblokker som tidligere teknologier. Med Samsung UE32K5605 vil du rett og slett oppleve et strøkent bilde uansett hva du ser på, med dyp sverte, skarp kontrast, og en naturtro fargegjengivelse.  Enkel tilkobling til nettverket Samsung UE32K5605 har innebygget trådløst nettverk. Dette gjør det enkelt å bruke alle de smarte innebygde funksjonene på TV-en. Alt du trenger å gjøre er å koble den til nettverket ditt, på samme måte som du kobler til en PC eller mobiltelefon. Deretter kan du surfe på nettet, se på YouTube eller Netflix eller streame musikk, uten at du trenger å koble til en PC eller musikkspiller. Lynrask reaksjon Samsung sin nye firekjerne prosessor for TV gjør at den reagerer lynraskt med en gang du trykker på fjernkontrollen. Enten du skal bytte signalkilde, åpne en app eller surfe på nettet slipper du å vente på at TV-en skal gjøre det du ber om. Rask og enkel Smart-TV Operativsystemet Tizen gir en enkel og rask kommunikasjon mellom deg og din nye Smart-TV. Den kraftige Quad Core-prosessoren gjør at Samsung UE32K5605 er rask og smidig i bruk, og du bytter mellom ulike apper og innhold, like enkelt som å bytte TV-kanal.   Fullt navn fra produsenten: UE32K5605AKXXE 32 - 37" 5 1 3590 NOK 3590 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 32 - 37"